Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 06.08.2008, 15:31   #11
blueblue
Yeni Yiğido
NO AVATAR

blueblue Şuan blueblue isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.10.2011 23:18

Tecrübe Puanı: 620 blueblue FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Ekonomik program yanlış

Bu adam bundan önceki hükümet döneminde ekonomiden sorumlu devlet bakanı değil miydi yaw?Yoksa ben mi yanlış biliyorum...
blueblue isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2008, 15:33   #12
blueblue
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Yani bir önceki seçim dönemindeki akp hükümetinde bildiğim kadarıyla ekonomiden sorumlu devlet bakanıydı...
blueblue isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.08.2008, 15:35   #13
blueblue
Yeni Yiğido
NO AVATAR

Alıntı:
mesocan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
AKP Hükümetindeki tek düzgün adam Abdüllatif Şener'di...
Hatta o zamanlar bile karşıtı olduğum AKP'de böyle bir adamın varlığına şaşıyordum.. (Sivası olması ve Sivasspor'a katkıları da daha bir gurur verici)
Zaten çok da uzun süre kalmadı AKP'de

A.L.Ş'i sevgi anlamında sevmem ama sezarın hakkını da sezara veririm.. Bu adamın ülkenin aradağı düzgün siyasetçi olduğuna inanıyorum.. (Politik görüşünü benimsemesemde..)

Furkan arkadaş ucunu ergenekon'a dokundurmuş...
Nedense AKP'ye muhalif olan herkes kendini ergenekonun içinde buluyor.. (ergenekonun ne olduğunu bilmese bile)
Sen çok iyi biliyorsun galiba neymiş ergenekon bir anlat da öğrenelim?
Alt 07.08.2008, 16:15   #14
Alibaba58
Usta Yiğido

Alibaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alibaba58 Şuan Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.06.2013 12:44

Tecrübe Puanı: 956 Alibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOKAlibaba58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ya hala anlamıyorum ben bu insanları doğruysa doğru deyin kardeşim Türkiye'nin ekonomisi ne halde görmüyorlar hala akpyi savunma halinden kurtulumadı bu millet. Aklı olupta zamanında kenara para koyan, ya da iyi bir yatırım yapan insanlar akıllılık etmişler bu saatten sonra karnını bile doyuramayacak hale gelecek insanlar koskoca üniversite mezunu bir insan İstanbul'da iş arıyor verdikleri ücret 500 ytl yol parasıda içinde işine gelirse çalış istersen çalışma,bu hale geldik bu parayla geçinebilir mi bir insan. Kapanan işyerlerinin haddi hesabı yok. Allah kirada oturanlara yardım etsin, artık ev almakta hayal oldu gecekondu kiraları bile 350-400 lira olmuş düşünün kirada oturan insanın halini. Enflasyona bakın memura 25 lira denge zammı veriyorlar hala kalkıp bu durumda hükümeti savunuyorsanız siz aç ve işsiz kalmayı hak ediyorsunuz demektir.
Alibaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2008, 00:08   #15
yakamozz
Tecrübeli Yiğido

yakamozz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yakamozz Şuan yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.08.2016 14:43

Tecrübe Puanı: 658 yakamozz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Alibaba58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ya hala anlamıyorum ben bu insanları doğruysa doğru deyin kardeşim Türkiye'nin ekonomisi ne halde görmüyorlar hala akpyi savunma halinden kurtulumadı bu millet. Aklı olupta zamanında kenara para koyan, ya da iyi bir yatırım yapan insanlar akıllılık etmişler bu saatten sonra karnını bile doyuramayacak hale gelecek insanlar koskoca üniversite mezunu bir insan İstanbul'da iş arıyor verdikleri ücret 500 ytl yol parasıda içinde işine gelirse çalış istersen çalışma,bu hale geldik bu parayla geçinebilir mi bir insan. Kapanan işyerlerinin haddi hesabı yok. Allah kirada oturanlara yardım etsin, artık ev almakta hayal oldu gecekondu kiraları bile 350-400 lira olmuş düşünün kirada oturan insanın halini. Enflasyona bakın memura 25 lira denge zammı veriyorlar hala kalkıp bu durumda hükümeti savunuyorsanız siz aç ve işsiz kalmayı hak ediyorsunuz demektir.
Daha 2001 krizinde ne yapacağımızı bilmiyorduk şimdi 700 milyar dolarlık gsmh den, tek haneli enflasyonlardan, yılda ortalama % 6,5 lik büyüme hızından, borsanın 50000 lere çıkarak rekor kırmasından,doların 1.150 ytl lerde sürünmesinden, faizlerin %20 lere düşmesinden,asgari ücretin 5 yılda %300 zamlanmasından,ithalatın rekor kırmasından,ülkeye yabancı sermaye girişinin rekor kırmasından,ülkeye döviz akmasından,ülkemizin bölgesinde cazibe merkezi olmasından,dünyanın sayılı şirketlerinin ülkemizde şirketler açarak ürünlerini pazarlayarak insanlarımıza iş kapısı açmasından,özel sektörün tarihinde ilk kez bu kadar canlanmasından,devlet bütçesinin art arda fazla vermesinden bahseder olduk.Şimdi anladım mı kardeşim türkiye ekonomisi ne durumdaymış valla ne yalan söyleyeyim ben de sizi anlamıyorum hatta hiç anlayamıyorum...
yakamozz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)