![]() |
#11 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 674
![]() |
![]() FATİH KISAPARMAK-MOR SALKIMLI SOKAK
SENİ DÜŞÜNDÜM YİNE BU AKŞAM ÜSTÜ GELMEDİN MOR SALKIMLAR SANA KÜSTÜ UMUTSUZ BEKLEDİM SABAHA KADAR ÇOK SEVDİĞİN YAĞMURLAR BİLE SUSTU SENİ DÜŞÜNDÜM DE ÇILDIRDIM YİNE KAHRETTİM SENİ BENDEN ÇALAN GECEYE SENİ SORDUM YASTIĞIMA, SENİ SORDUM BOŞ ODAMA HESAP SORDUM,YUMRUKLADIM DUVARLARA MOR SALKIMLI O SOKAKTA ELLERİMİ TUT OKŞA YİNE SAÇIMI DİZİNDE UYUT NE ÇOK SEVER MİŞİM, GİDİNCE ANLADIM BU SERSERİ GECELERDE SANA AĞLADIM BU AKŞAM DA SENSİZLİĞİ ANILARA SARIP İÇTİM KAYBETTİKTEN SONRA ANLIYOR İNSAN MEĞERSE HİÇ KİMSEYİ SENİN KADAR SEVMEMİŞİM BİR DÖNSEN!!! EN GÜZEL YERİNDE BİTEN O RÜYA YENİDEN YAŞANIR İSTESEN YILDIZLARI SERMEZ MİYİM AYAKLARINA GELDİĞİN YOLLARA TOZ OLMAZ MIYIM YİNE ŞAFAK SÖKÜYOR UYKULARIN UNUTTUĞU GÖZLERİM YİNE TAVANDA NE VARDI DİYORUM AH BİR DÖNSEYDİN SON ANDA ŞARJÖRÜNE HASRET SÜRDÜN SAZIMIN ŞİMDİ HÜZÜN İŞGALİNDE YÜREĞİM VE BEN HALA MOR SALKIMLI O SOKAKTA BIRAKTIĞIN YERDEYİM.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() SEMİH-58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2009 23:08
Tecrübe Puanı: 802
![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 899
![]() |
![]() cok sevdigim sarkilardan biri daha...
Bendeniz - Günahlar sus ağlama dönemem canım sana bir daha vazgeç git diyemem ki gururuma yazık olmuş o masum saf duygulara yalnızlık güzel şeydir zor olsa da ilk defa sus ağlama perişan halim bir tek kalan bana onu da alma benden sığındığım bir gönül macerasıydı diyorum o mahçup ağlamaklı soranlara ilk defa günahlardan bıktım aman ver elini kurtar beni buralardan üşüyorum teslim oldum aşka ben neden böyle vuruldum hep ayrı kalamam ya senden hep böyle olmaz olmaz sevgiler hep ayrı kalamam ya senden hep böyle böyle biter sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() titizyiğido Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2012 23:55
Tecrübe Puanı: 762
![]() |
![]() SOLMADAN GEL ARTIK AŞKIMIN GÜLÜ
OLSADA KONUŞSA KALBİMİN DİLİ KÜÇÜCÜK DÜNYAMDA BİRBİLSEN SENİ ANILARLA NASIL YAZDIM KALBİME BÖYLE BİR AŞK GÖRÜLMEMİŞ DÜNYADA NE GEÇMİŞTE NE DE BUNDAN SONRADA ARASALAR BULAMAZLAR RÜYADA GÖMEMEZLER SENİ YAZDIM KALBİMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Yine en özellerimden bir sarki daha...
Vurgun Sayilir - Cemal Safi Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim ama Seninki düpedüz vurgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gül kana kana Seninle cehennem ödüldür bana Sensiz cennet bile sürgün sayılır Yalan mı söyledin göz göre göre Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime göre Aldığım her nefes bir gün sayılır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Gülay - Daha Senden Gayri... (Kayseri yöresi)
Daha Senden Gayri Aşık Mı Yoktur Nedir Bu Telaşın Vay Deli Gönül Hele Düşün Devr-İ Adem’ Den Beri Neler Gelmiş Geçmiş, Say Deli Gönül Şu Fani Dünyada Umudunu Yüz İnanmazsan Var Kitaba Yüz Be Yüz Evin Mezaristan , Malın Bir Top Bez Daha Duymadınsa Duy Deli Gönül Günde Bir Yol Duman Çöker Serime Elim Ermez Gidem Kisbü Karıma Kendi Bildiğine Doğrudur Deme Var İki Kamile Sor Deli Gönül Gördüm İki Kişi Mezar Eşiyor Gam Gasavet Gelmiş , Boydan Aşıyor Çok Yaşayan Yüze Kadar Yaşıyor Gelde Bu Dünyayı Yor Deli Gönül Mevlam Kanat Vermiş Uçamıyorsun Bu Nefsin Elinden Kaçamıyorsun Ruhsati Dünyadan Geçemiyorsun Topraklar Başına Vay Deli Gönül
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Favorilerim arasina girdi bile...
Kutsi - Aşk celladı Hayatın çeyrek asırda veremeyeceği zararı sen bana bir yılda verdin Aslında affedilmezsin ya sevmek budur işte canına kast etsede affedersin.. Aşk celladı ağlar mı hiç. Göz yaşların bile yalancı Yürekten sevmedin ki beni hiç. Aşkım deyişin bile alaycı Hayatın çeyrek asırda veremeyeceği zararı sen bana bir yılda verdin Aslında affedilmezsin ya sevmek budur işte canına kast etsede affedersin.. Beni mutlu edemedin amma. Sen çok mutlu ol istiyorum. Ne denirki başka gidene. Sana saadetler
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() gelmis gecmis en güzel eserlerden biri bana göre...
Edip Akbayram / Zara- Hasretinle yandi gönlüm Hasretinle yandi gönlüm Yandi yandi söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi simdi gönlüm Aramizda karli daglar Hasretin bagrimda kislar Basa geldi olmaz isler Yoklugundan öldü gönlüm Gözlerimde kanli yaslar Hasretin bagri kislar Basa geldi olmaz isler Yoklugundan öldü gönlüm Gelecektin gelmez oldun Halimi hiç sormaz oldun Yaralarimi sarmaz oldun Yoklugundan öldü gönlüm Aramizda karli daglar Hasretin bagrimda kislar Basa geldi olmaz isler Yoklugundan öldü gönlüm Gözlerimde kanli yaslar Hasretin bagrimda kislar Basa geldi olmaz isler Yoklugundan öldü gönlüm
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() her dinledigimde gözlerim dolar, tüylerim diken diken olur...
Zara - Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Değmen benim gamlı yaslı gönlüme Ben bir selvi boylu yardan ayrıldım Evvel bağban idim dostun bağında Talan vurdu ayva nardan ayrıldım Gökyüzünde turna gibi dönende Baykuş gibi viran yurda konanda Çok ağladım mecnun gibi çöllerde Ferhat gibi şirin yardan ayrıldım
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() beni aglatan baska bir türkü daha...
Zara & Sabahat Akkiraz - Degme felek... Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme değme telime Gül yüzlü cananı dost dost elden aldırdım Ecel oku değdi dost dost gülüme benim Değme felek değme değme telime benim Değme zalım değme değme telime benim Lokman hekim gelse dost dost sarmaz yarayı Hilebazı dostulan dost dost açtım arayı Ne köşkümü koydu dost dost ne de sarayı Baykuşlar tünedi dost dost dalıma benim Özlemiyem başım hey dost dumanlı dağlar Gözlerim yaşlı da bacım içim kan ağlar Güz ayları geldi dost dost bozuldu bağlar Hazan yeli değdi dost dost gülüme benim
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|