|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Almanya da ve avrupanin bircok ülkesinde teröre acikca destek saglayanlar bu acilara göz yumuyor, ölen öldügü ile kaliyor, intikam vaatleri sözde kaliyor, ates düstügü yeri yakiyor, siyasiler oy hesabi yapiyor, terör lanetlenmekle kaliyor, yikilmis anne babalar, dul kalmis esler ve yetim yavrucaklar ve daha hayatin baharinda canini bu vatan icin veren yigitler unutulup gidiyor. Bu millet yücedir ve birgün hem terörden hemde teröre göz yumanlardan hesap soracaktir, sabrimizi zorlamayin, yapamiyorsaniz birakin yapabilecekler yapsin. Sehitlere Allah tan rahmet, kederli ailelerine sabir ve bassagligi diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1082
![]() ![]() ![]() |
1984 de sen doğmamıştın bahattin bu pislikler silaha sarıldığında, 24 yıldır kökü kaznamadı gitti bu terörün, bu gidişle nereye kadar böyle onuda allah bilir, umarım demokratik bir çerçevede kürt sorununa akıllı mantıklı bir çözüm gelir, bu kayıplar son bulur, kökü dışarda bu pisliklerin aldıkları tüm dış destekler, ekonomik, silah lojistik destekleri ciddiyetle üstüne gidilip kurutulmalı, inadına kürt-türk kardeşliği vurgusu yapılarak terör altedilmelidir artık, ülkemiz artık bu kan kaybına son vermelidir, nur içinde yatsın tüm şehidlerimiz
|
|
|
#13 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
Son Aktivite: 07.06.2009 14:23
Tecrübe Puanı: 669
![]() |
arkadaşlar öncelikle tüm şehitlerimize ALLAHtan rahmet,geride kalanlarada sabır diliyorum.ALLAH diğer tüm askerlerimizi korusun sizlere arkadaşım sivasta askerlik yapacak nasıl biryer diye sormuştum ya;acemiliği bitti şimdi hakkari yüksekovada askerliğine devam edecek onun gittiği gün 15askerimiz şehit oldu ben hepsine çok üzülüyorum ALLAH yardımcıları olsun.bi arkadaşımız doğudaki insanlarımız terör yandaşlarını seçerse demiş.arkadaşım sen nerden biliyorsun doğudaki insanlar seçiyor?bende şuan doğudayım sizler kadar bizdde terörü lanetliyoruz.dikkat ettiyseniz hep genelde doğulu askerler şehit oluyor
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1062
![]() ![]() ![]() ![]() |
ŞEHİDİMİZE ALLAH'TAN RAHMET. AİLESİNE VE TÜRK MİLLETİNE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM....
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
Son Aktivite: 27.08.2010 16:43
Tecrübe Puanı: 711
![]() ![]() ![]() |
ONLARA ÖLÜ DEMEYİNİZ ŞÜPHESİZ ONLAR DİRİDİLER AMA SİZ BUNU ANLAYAMAZSINIZ-AYETİ KERİME
ŞİMDİ ONLAR ŞEHİDLERİN SEYİDİ HAMZANIN YANINDALAR ŞİMDİ ONLAR ŞEHİDLERİN BABASI HATİBULENSAR HATIBULRESUL DİYE TANINAN RESULUN HATİBİ SABİT BİN KAYSIN YANINDALAR.. HA YEMAME HA UHUD HA BEDİR HA MUTE HA TÜRKİYE!!NE FARKI VAR BUNLARIN BİRBİRİNDN ÖNEMLİ OLAN İSLAM SANCAĞINI TAŞIMAK DEĞİLMİ??? SELAM RESULUN DUASINI ALANLARA VE YAŞAMAYI BİLİP GÜZEL ŞEHİTLİK MAKAMIYLA ŞEREFLENENLERE... |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman 58 Şuan
Son Aktivite: 17.06.2016 18:24
Tecrübe Puanı: 1144
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 24.10.2009 00:37
Tecrübe Puanı: 913
![]() |
dün o lanet olasi teröristlere icimden gecen bütün küfürleri ettim allah onlari bildigi gibi yapacaktir eminim...
icimiz kan agliyor, artik kelimeler ve sözler anlamsiz kaliyor, dursun bu siddet akmasin hic kimsenin kani, ben dayanamiyorum artik duyunca okuyunca görünce...
|
|
|
|
#18 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
Son Aktivite: 07.06.2009 14:23
Tecrübe Puanı: 669
![]() |
ya anlamıyorum siz nasıl böyle bir yüzdelik veriyosunuz?bir kaçtane ***yandaşları var onlar televizyonlarda çıktı bazı şehirleri yerle bir etti aralarına çocukları katarak kendilerini kalabalık gösterdiler diye %90 savunuyor diyosunuz ALLAH hepsini ıslah etsin ama sizde lütfen öyle büyük bir genelleme yapmayın.yanlış bişey sölediysem affola...bende birçok kürt vatandaşımızda terörü ve terörü savunanları lanetliyoruz
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Aktütün Jandarma Sınır Bölüğüne terör örgütü üyelerince düzenlenen saldırıda şehit olan jandarma uzman erbaş Bahattin Erturhana allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|