|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
sivasa eli boş gelmemiş milleti futbolla ayıltıp bayıltmak istiyorlar 30 yılda zor yapılmış benim göremediğim yüzme havuzunu ve hali hazırda kurulu daha yeni bir sürü masraf yapılmış stadı yıkacaklar dolmadığı halde 30 binlik taş yığını yapacaklarmış, acaba dert hammeddesi sadece taş olan bu stab işini müteahhide para kazandırmak için yapmasınlar, sonra iyi kötü değerli arazisini toki eliyle yandaş müteahhidler ve sivasta akp ye hizmet etmiş yandaşlara sayın 10, nterleri eliyle kur çekip dağıtmak içinmi istiyorlar sivasın arazisini
memleketin futboldan başka konuşacak konusu ve staddan başka ihtiyacı yokmu sn akp aşığı dostlarım, fabrikaya işe güce ihtiyacımız yokmu,
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() |
memlekete az yakan ampull lazım kim alır tabiki ampul partisinin kıymetli maliye bakanı unucebineakıtan bakanımızın kızı oğlu, sizin akplileriniz bunlarmı yahu, utanma arlanma , haya namus kalmadı arkadaşlarım, niye bu kadar arsızlık, aç gözlük, tarafgirlik ayıp değilmi yahu
niye sivasa bu önem niye? sivas ayağının altından halıyı çekip alacakta onun için; adam gibi adam abdullatif şenerin her konuşması 2 puan siliyor tayyipten ve akpden , yine iddia ediyorum bir kaç ay önce söylemiştim 1 yıl sonra kimse akpliyim diyemeyecek diye, az kaldı 6 ay ömür kaldı sn ak partililer , yüce divana az kaldı, ofer , denizler, mısırlar, gemiler, 2b ler, saray muhallebileri, kilerler, ve yüzler ali dibo ve şaban dişliler fitil fitil burnunuzdan gelecek bu fakir halka yaptıklarınız, fakir dostu görünüp ülkeyi 240 milyar dolar dış borca soktuğunuz yetmedi, milleti , sokak sokak iki 3 e böldünüz, şimdide kürdistanı tanıyıp barzaniyle masaya oturmaya gidiyorsunuz, abdli abileriniz ne derse harfiyen uyguluyorsunuz, aynen 1919 türkiyesini yaşıyoruz,
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|