Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 12.03.2009, 14:06   #11
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55

Tecrübe Puanı: 1082 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Anadolu Hızlı Trene Kavuşacak

Alıntı:
berat.demir Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bilet paraları Abircan Abiden (5 ytl olursa tabi), Sivas a varınca Sivas köfteler benden ( kusura bakmayın 1 porsiyondan fazla ısmarlıyamam), hamam sefası barikat'tan, İstanbul a dönüş paralarını da sivaslıgenç ten alırız artık. Böyle bi bütçe yaparsak eyice olur.

Yav adam Sivas a 250 km hızla treni getiriyo Abircan abi hala ulaştıramayan diyo. Abi kaç kilometre hıza çıkınca ulaştıracak bir bakan konumuna yükselecek merak ediyorum

Yozgat ın bağrından jet gibi geçecez jet. Eskiden o Yozgat ın yolu neydi eyle. Şimdi hem Yozgat ın yolları duble oldu hemi de hızlı tren Yozgatın bağrını aşıp geliyo Sivas a.

ayıpsın berat 5 değil 10 olsada 15 olsada biletler benden merak etme, ama köfte konusunda zararlı çıkabilirsin , bir mersine gittim gel dediler sana tantuni yedirelim olur dedim baktım onlar 2-3 yiyip kaldılar ben 6 dürümü ( bildiğimiz istanbul dürümlerinin yarısı kadar bişey yani ) afiyetle götürüp halada gözüm arkada kalktım hehe , en az 2.5 porsiyon yerim haberin ola, eskişehir bir denesin bakalım inşallah kaa bela olmaz bu seferde bakanda ulaştırma bakanı olur artık ne yapalım
Alt 12.03.2009, 14:18   #12
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1232 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI

Bu hükümetin beğendiğim tek icraatı diyebilirim.... Ancak bu aralar buna biraz ara verip oraya aktarılan para ile üretim yapacak tesisler açsa, siloları doldursa ben bu krizden çok korkuyorum... Yoksa hızlı tren Türkiye'de ulaşımdan önce ticaret için çok önemli bir olay, tebrik ediyorum hükümetimizi, bende iktidar olsam ilk yapacağım yatırım duble yollardan önce bu olurdu....

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2009, 00:39   #13
sinan-58
Yeni Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sinan-58 Şuan sinan-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 02.08.2011 01:41

Tecrübe Puanı: 755 sinan-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas-ankara hızlı tren hattının yapımına resmi olarak başlandı

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)