|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 10:55
Tecrübe Puanı: 1082
![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
ayıpsın berat 5 değil 10 olsada 15 olsada biletler benden merak etme, ama köfte konusunda zararlı çıkabilirsin , bir mersine gittim gel dediler sana tantuni yedirelim olur dedim baktım onlar 2-3 yiyip kaldılar ben 6 dürümü ( bildiğimiz istanbul dürümlerinin yarısı kadar bişey yani ) afiyetle götürüp halada gözüm arkada kalktım hehe , en az 2.5 porsiyon yerim haberin ola, eskişehir bir denesin bakalım inşallah kaa bela olmaz bu seferde bakanda ulaştırma bakanı olur artık ne yapalım
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22
Tecrübe Puanı: 1232
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu hükümetin beğendiğim tek icraatı diyebilirim.... Ancak bu aralar buna biraz ara verip oraya aktarılan para ile üretim yapacak tesisler açsa, siloları doldursa ben bu krizden çok korkuyorum... Yoksa hızlı tren Türkiye'de ulaşımdan önce ticaret için çok önemli bir olay, tebrik ediyorum hükümetimizi, bende iktidar olsam ilk yapacağım yatırım duble yollardan önce bu olurdu....
![]()
|
|
|
|
#13 |
|
Yeni Yiğido
![]() sinan-58 Şuan
Son Aktivite: 02.08.2011 01:41
Tecrübe Puanı: 755
![]() |