|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende yokum
![]() Çok güzel bir şiir sözleri sizemi ait gönül hanım, paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
#12 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
ağzına yüreğine sağlık gönül kardeş harika olmuş
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gönül3458 Şuan
Son Aktivite: 08.10.2010 21:54
Tecrübe Puanı: 750
![]() |
SİZİNDE GÖZLERİNİZE SAĞLIK ....BENDE TŞK EDERİMMMM
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4570
![]() |
Ben Yokum Artık
Canımdan bezdirdi nazların beni Geçtiğin yollarda ben yokun artık Paramparça etti sözlerin beni Çileli yıllarda ben yokum artık. Demek gönlün aşkı bende bulmamış Sevmemiş sevdadan nasip almamış Gönülden sevmenin hükmü kalmamış Açtığın kollarda ben yokum artık. Taze bir goncasın yüreğimde sen Adın işli derime desen desen Sevda rüzgarıyla bağrıma essen Gül kokan yellerde ben yokum artık Yıllardır çöllerde gezdirdin durdun Hasret ateşiyle yaktın kavurdun Küllerimi dört bir yana savurdun Yaktığın küllerde ben yokum artık. Seninle yol aldım sevda selinde Geçmez akçe oldum senin elinde Söyle tatlı bir söz var mı dilinde İğneli dillerde ben yokum artık Çoktan razıyım ben sevme diyorsan Hiç düşünme veda et ediyorsan Ardına bakmadan git gidiyorsan Gittiğin illerde ben yokum artık. Sefa bulur sandım gönül sevince Ulu bir çınardım sevmeden önce Yaşarken nâşımı kendim görünce Taşınan sallarda ben yokum artık alıntı
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Seni sevmek vardı ölürcesine..
Şimdi yanında olmak sana bakmak gözlerinin karanlıgında kaybolmak vardı.. Kömür gözlerinin yaktığı ateşte yanıp kül olmak vardı. Görmemeliydim senden başka bir yüz işitmemeliydim başka ses ve dokunmamalıydım başka kalbe.. ”Hala seninim” diyebilmek vardı şimdi .. Senin için atıyor bu kalp ilk günkü gibi diye haykırmalıydım.. Başka göz bakmamalıydı başkasının bitanesi olmamalıydım! Yalnız senin olmalıydım Bir tek sana kalmalıydım .. Seni anlatmak vardı tanıdık tanımadık herkese.. Seviyorum hemde ölürcesine bilmeyen kalmasın Yok bu aşkın önünde hiçbir engel.. O benim yalnız benim .. Bense sadece onunum demek vardı .. Son nefesimde bile haykırmak vardı dağa taşa aşkımızı .. Güldügünde güller açan bütün güzellikleri kıskandıran o gül yüzünü öpmek vardı. Hissetmek vardı o sıcak öpüşlerini .. Dans etmek vardı seninle o ilk şarkımızda.. Belki bir gece yıldızların altında belki bir gün güneşin sıcaklıgında.. Sarhoş olmak vardı aşkından birdaha kendime gelemeyecek kadar.. Bu aşk seninle başladı seninle bitecek Bu kalp ilk seni sevdi hep seni sevecek demek vardı.. Birlikte yaşayıp birlikte ölmek vardı azraili kıskandırırcasına.. Bak işte hepsi yarım kaldı . Susacak dilim söylemeyecek artık başkasına bu aşk cümlelerini. Yazmayacak ellerim senden başkasına bir tek satır. Artık olmayacak senden hayalinden başkası. Seninle başladı seninle bitmeli diyebilmek vardı.. [Olmadı..]
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hangisine kötü denilebilirki hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlııııııııııııııııııııııııık
|
|
|
|
|
|
#17 | ||
|
Usta Yiğido
![]() |
sizinde gözlerınıze sağlık.....tşk edrim hemşerimmm
Alıntı:
tşk edrimmm güldane.... Alıntı:
EY KÖR!.. Ey kör!Bu yer, bu gök, bu yıldızlar,boştur boş! Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş! Şu durmadan kurulup dağılan evrende Bir nefestir alacağın, o da boştur boş!
Bana bir mutluluk söyleyin ki, acı karşılığında elde edilmiş olmasın. Konu gönül3458 tarafından (20.05.2009 Saat 07:57 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|