|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 21:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
oooooooooh canıma değsin harika bir ceza uygulaması abdullah kardeş adamda karizma kalmadı diyosunda zaten yokki ti pide hesaba katsaydı hakim kesin hapsi boylardı adam bide bu tiple kadın döver salak aynadan habersiz yaşamış bakımsız maymun dedim maymunlara hakaret oldu özür dilerim maymuncuklar sizden
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Erkek yada bayan, dayak, şiddet, hakaret bunlar onur kırıcı şeyler. Tamir edilemeyecek sonuçlar doğurur. İnşallah akıllanmıştır, bu tür şeye yeltenmek isteyenlerede caydırıcı bir tarafı olur umarım.
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
Son Aktivite: 09.06.2015 01:53
Tecrübe Puanı: 1032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bir kere döven adam hezaman döver iki gün sonra unutulur .........
HERZAMAN DÖVEN ADAM ZAYIFTIR DÖVÜLEN DEGIL ..... !!!!
|
|
|
#4 |
|
Yeni Yiğido
![]() hicret Şuan
Son Aktivite: 05.01.2011 23:04
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
En azindan esini dövmeyi aklindan gecirenlere ders olur.Neden cogu erkekler karisini döver?Bence acizliginden...cünkü karisi kendine göre daha akilli,karakterli,güclü oldugundan.Bilincaltinda bu ezikligi yenmek icin karisina siddet uyguluyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslisandy-58 Şuan
Son Aktivite: 11.04.2011 23:11
Tecrübe Puanı: 1472
![]() |
caydirici olmayabiliyor ama ins.olur
![]() kadinlar`da basladilar eslerine siddet uygulamaya!aklimada bir ata sözü geldi hemen;Kir atin yaninda duran ya huyundan ya suyundan`dir ![]() erkeklerin tabiatinda vardir;tahmin ediyorum bu sitede ne kadar kardeslerim ve beyler varsa!?mutlaka ve mutlaka su yada bu sebeble kiz kardeslerini yada arkadaslarini , eslerini tartaklamislardir!?:( ins.cogunluk yoktur umarim.!!!!
|
|
|
#6 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bi ceza aslında 50 tohaç vuracan bide yallah güle güle
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Glock23 Şuan
Son Aktivite: 05.01.2013 09:20
Tecrübe Puanı: 788
![]() |
Helal olsun verilen karara.
Calistigim yerdeki arkadaslarima gosterdim, onlarda karari cok guzel buldular. Yaptigim isten dolayi, haftada en az iki kere bu gibi olaylarin oldugu evlere gidiyoruz. Cogunlukla St. Louisin fakir semtleri. Dogulen kadinlarin cogunun yasal haklarindan haberleri yok, gerci olanlarda hala ayni sartlarda yasamaya devam ediyor. Neden derseniz, bircogu economic bakimdan bagimlilar, egitimleri yeterli degil, ortada cocuklar olunca dahada zorlasiyor. Cocuklarini kaybetmemek icin cogu sikayetlerini geri cekiyor. O zaman bizimde yapabilecegimiz bir sey kalmiyor yasalarca. Anliyacaginiz, kadinlara yonelik siddet dunyanin her yerinde olan bir sey. Bu gibi siddet uygulayan erkekler genelikle anneye siddet uygulanan evlerde buyumus cocuklar. Onun icin, Hemsolarim lutfen bu ortamda yasayan birilerini biliyorsaniz, Allah askina elinizden birsey geliyorsa yardim edin. Her zaman Kapimiz ayri,bacamiz ayri diye yuzumuzu oteki tarafa donmeyelim. Yazik,hepsi bizim Analarimiz,Bacilarimiz........ .... Kadin veya erkek, kim olursa olsun, boyle yasamayi kimse hak etmez. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı: