![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 12.06.2006
Tecrübe Puanı: 1303
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Şuan hükümetle aynı partiden olup da hizmet etmeyen belediyeler var..
Sivas daha önce iktidarla aynı partiden olan belediyeleri de gördü..Hangisi ne yaptı? Aynı partiden değilim diye bazı şeyleri makul gösteremezsin! Gerçekten bilmediğim için soruyorum,önümüzdeki 5 yılda belediyece yapılacak projeleri bana bir anlatır mısın?Resimlerle,projelerin olduğu bir link falan var mı?Gerçekten anlat da rahatlayayam ben de?Sorun dinlemek maharet değil ki.Halk sana hep işsizim diye gelecek..Bu da zaten senin mesuliyetin değil..Evde zırt bırt sular gidiyor!Parkımız bakımsız!Bunları gelip söylemem mi lazım benim?Görevini hatırlatmam mı lazım?
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 14.09.2024 14:55
Tecrübe Puanı: 1351
![]() |
![]() deliktaşlısalim bey ben sivasa geleli bir gün oldu ve sularımız kesikti su sorunu var mı bilemem neyse dediğin gibi tatlı sulardan su taşırım ne yapalım ...
Sivas emanet e sahip çıktı da keşke belediye de kendisine emanet edilen şehre sahip çıksa...
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() korkmayın kardeşim herkes nezaman nerde nasıl sahip çıkacağını bilir siz rahat olun yeter sivasa geleli birgün olmanıza rağmen hemen isyan etmenizi gerektirmez orda yaşayanlarıda unutmamak lazız bu gibi sıkıntılar her yerde olabilir bizler eleştirmek yerine yardımcı olabilsek bak güzelliğe ama nerde
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2194
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Güzel gelişmeler bekliyorum inş...
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() eleştirmeyim diye ben de bir güne bakarak su sorunu var demek istemedim.
ikincisi doğan ürgüp beye ben de oyumu verdim...ayda bir sivas'a gelirim ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim sivas geriye gitmiş. ha kimseyi eleştirmeye hakkım yok ben verdim oyumu ben de çekecem sıkıntıları kimseye bişey demeye hakkım yok..ben çok pişmanım açıkçası.. inşallah utanan ben olurum...
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
![]() Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() gul-i_ahmer Şuan
![]() Son Aktivite: 27.08.2010 15:43
Tecrübe Puanı: 684
![]() ![]() ![]() |
![]() DOĞAN ÜRGÜP ELİNDEN GELENİ YAPIYOR AMA NE YAZIKKI MADDİYAT YÜZÜNDEN BU KADAR ELİNDEN GELİYO KABUL EDİNKİ İKTİDARIN PARTİSİNDE OLMADIĞI İÇİN BÜYÜK PROJELERDE PARA VERMEZLER DOĞAN ÜRGÜPE YARDIM ETMEZLER İŞİN İÇİNİ BİLMEDEN YORUM YAPMAYIN ÇOK BİLMİŞLİK TASLIYORSUNUZ FARKLI PARTİDE OLANLAR EVET BAZI İSTİSNALAR ÇOK GÜZEL FALİYETLER YAPIYO AMA BUNUN SEBEBİDE PARTİYE HALKIN PARTİ GÖNÜLDAŞLARIN YARDIM ETMESİ!!HANİ BBPYE YARDIM EDEN KİMKİ BİR AVUÇ İNSANLA AYAKTA DURUYO BIRAK YARDIMI DÜN OY VERENLER BUGUN UTANIYO BU PARTİ DEVLET HAZİNESİNDEN HİÇ BİŞEY ALMIYO ÇALIŞANLARIN HEPSİ ALIN TERİYLE KAZANDIKLARI CEPTEKİ PARALARINI KOYUYO ORTAYA AYRICA SİVASTA 1 GÜN SULAR KESİK OLMASIYLA KİMSE SUSUZLUKTAN ÖLMEZ ÇEŞMELER VAR GİDİN ORDAN ALIN BÖYLE UFAK TEFEK ŞEYLERİ SORUN ETMENİZE GEREK YOK AYRICA BEN İSTANBULDA OTURUYORUM VE BİZİM MAHALLENİN BELEDİYE BAŞKANIDA AK PARTİDEN VE 3 GÜNDE BİR SU KESİLİYO BUNA NE DEMELİ??BİZİM SİVASTAKİ GİBİ ÇEŞMEMİZDE YOK !!
Ayrıca Filistin'deki mavi emzikli bebeklerimizi katleden, askerlerimizin şehit olmasında önemli rolü olan İsrail'in, mayınlı tarlalarına ayak basturarak oraya şirket kurdurup ordan gelen paralarla akp benim çeşmemi açık tutacaksa hiç tutmasınlar o su bana zehir zıkkım olsun söz yerini bulmuştur umarım!!!!! Ayrıca Filistin'deki mavi emzikli bebeklerimizi katleden, askerlerimizin şehit olmasında önemli rolü olan İsrail'in, mayınlı tarlalarına ayak basturarak oraya şirket kurdurup ordan gelen paralarla akp benim çeşmemi açık tutacaksa hiç tutmasınlar o su bana zehir zıkkım olsun söz yerini bulmuştur umarım!!!!! Konu gul-i_ahmer tarafından (02.07.2009 Saat 17:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yasaklı
![]() doğan bulut Şuan
![]() Son Aktivite: 03.05.2010 04:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() bundan önceki başkan sami aydındı ak partiliydi hükümette aldığı paralarla ne yaptı fışkıran havuz yapıyorum diye o ogüzelim cuhuriyet medanını ne hale koydu ya o ünlü itasyon cadesi aman allahım olmaz böyle katliyam o güzelim akasyalara nasıl kıdız vijdanınız sızlamadım ya o çay bacelerine nedemeli yazıklar olsun doğan ürgüp daha kendine gelemedi daha acımız taze .acele etmeyin sabırlı olun. bekleyin.görün.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Belediye hükümetten değil yapılmıyor hizmet diye bir bahane olabilir mi ya. Bunu bile bile neden seçildi Doğan Ürgüp. Sivasa 5 yıl hizmet yapılmayacağını bile bile seçildi yani. Ayrıca Sivasın gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı Sami Aydın'dır.Yaptığı hizmetleri görmemek için kör olmak gerekir
![]() |
#20 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |