|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seten65 Şuan
Son Aktivite: 06.03.2012 13:09
Tecrübe Puanı: 1310
![]() |
Arkadaşlar sanırım ben çok iyi bir vakitte sıgarayı bırakmışım zamanlamam gayet iyi olmuş yoksa bu yasaklarda felaket asabi olurdum herhalde vede çok ceza yerdim sanıyorum.fena halde tiryakiydim 25 yılın sonunda ani birşekilde bıraktım biranda darısı içen kardeşlerime umarım biran önce bırakırlar bu aradada helallik alıyorum ben tüm eşten dostan akrabadan çocuklarımda hele hiç içmeyem eşimden.darısı kardeşlerim size.bu yasaklarda sizlere bol şans diliyorum.
![]() ![]() ![]()
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 65serdal58 Şuan
Son Aktivite: 07.05.2016 11:20
Tecrübe Puanı: 1367
![]() |
evet iyiki de zamanında bırakmışsınız
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 1007
![]() |
Bu kanun çözüm değildir , sigara içen biri olarak sosyal alanlarda sigara içilmesi yasaklanması yerine sigara içilebilen bölüme ayrılması belki mantıklı olabilir. Devletin sigaradan aldığı ÖTV'de küçümsenecek rakamlar değildir bence duygusal bir karar mantıklı gelmiyor.
|
|
|
#14 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bi uygulama olur ve başarılıda olunur bu konuda
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah,ım yarabbim bu sigaradan ne anlıyorlar anlamış değilim ben kaç kere denedim bunlar ne anlıyor diye boğmaktan başka bi işe yaramıyor bırakın içmeyi artık bırakamıyorsanız gidin doktor yardımı alın...
|
|
|
#16 |
|
Moderator
denemek farklı birşey içip tiryakisi olmak farklı birşey ben 25 yıldır içiyorum 1 hafta bıraktım tekrar devam iyi birşeymi asla ama içilmeyecek yerde içmem buna saygı göstermek gerek bende bu saygımı gösteririm yine söylüyorum sigara sağlığa zararlıdır
|
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
|
#18 | |
|
Moderator
[/b]iyiki olmamışsınız yoksa benim gibi bırakamazdınız
Alıntı:
Bir destan söylesem tiryakilere Acep tiryakiler darılır mola Kızıl üzüm olsa koysam beline Gözü tabakadan ayrılır mola Tiryaki tütünü gayet çok sever Birini sarmadan birini eğer Tütün tükenince karıyı döğer Erkeğim diye de kurulur mola Güzel paranızı vermen tütüne Yazık ömrünüze bütün bütüne Düşünün bir kerre ondan kötü ne Bu kötüyle kabre girilir mola Ağızlık tabaka takım beş olur Yorgunlukta murdar tütün hoş olur Beş kuruşa kağıt nasıl baş olur Tutulursa hapse girilir mola Tabaka ambardır ağızlık yaba Kimisi ince sarar kimisi kaba Darağacı kurulsa edemez tövbe Buna da bir şifa bulunur mola Kaim kağıt kaba verir dumanı Öksürük gelince vermez amanı İmiği saz çalar döşü dumanı Otuz iki makam çalınır mola Tiryakiler durmuş ederler merak Hele birer daha cigara sarak Çoluk çocuk çıplak kendi dalyarak Bununla maksuda erilir mola Tütünün ağusu ciğeri sarar İçmiyen fehmetmez içine zarar Göğüs tutulunca hendeği yarar Acep kazma kürek bulunur mola Ruhsati'm de sözüm haklı değil mi Bu destan tiryaki aklı değil mi Şimdi kaçak tütün saklı değil mi Kesede bir tutam bulunur mola ______________________________ _
Asil İnsan İdare Eder, Aciz İnsan Şikayet Eder, Basit İnsan İftira Eder, Dürüst İnsan Sabreder... Konu Salim58 tarafından (11.07.2009 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12
Tecrübe Puanı: 1122
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
![]()
TÜRKÜM; TÜRKLÜĞÜMLE ÖVÜNÜRÜM, YUMUŞAK BAŞLIYIM AMA SERT GÖRÜNÜRÜM, GEREKİRSE BU VATANIM İÇİN, BİN PARÇAYA BÖLÜNÜRÜM...FD Konu sivaslı fd tarafından (11.07.2009 Saat 14:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Moderator