|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() orada yaşayana güzel tabii geçen yıl para almıyolardı iki defa inmek zorunda kalmıştımda onun için madem şimdi alınıyor sorun yok demekki teşekkür ederim bilgi almış oldum sizden
birde dediniz ya sık sık gidiyorum keşke bende gidebilsem imrendim size vallahi.güle güle gidin gelin rada gül ablanızın selamınıda götürmeyi unutmayın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
![]() Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1360
![]() |
![]() ablacım sagolun.. şuan sivastayım zaten.. otobüs şoförü meselsine gelince her meslekte bulunur..
hastaneye gitseniz doktor,ssk ya gitseniz memur, ptt ye gitseniz görevli vs.. otobüste de şoför...insan insan olmadıktan sonra hangi işi yaparsa yapsın hangi eğitimi alırsa alsın farketmez.. bize de denk geyor bazen öyleleri. sizin durumunuzda elbette oradaki şoför bişeyler yapabilirlerdi.. yanlış yapılmış. ama uygulama gerçekten güzel..
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4553
![]() |
![]() Orada devamlı yaşayanlar için kent kart işi güzelde izmire veya sivasa bir iki günlüğüne gelenler yani misafir veya yabancı turisler belki bir belkide iki defa otobüse binme ihtiyacı duyanlar kent kartın depozitesini ödeme mecburiyetinde değillerki gecen ay izmirde metroya binmek için jeton alayım dedim kent kartım olmadığı için 1,5 tl olan bedel yerine benden resmen 3 tl istediler benim tepkimde şu oldu ya yoksa ben yanlışlıkla yunan adalarınamı geldim dedim adamlar emir böyle yardımcı olamayız dediler aynı olay sivasımız içinde gecerli kent kartın yoksa 1 tl yerine şoföre 1,5 tl veriyoruz kardeşim insanlar bir yerden bir yere gidemezlermi gittikleri yerde toplu taşıma araclarına binemezlermi yani orada yaşamıyorsa izmirde %100 lük Sivasta %50 lik bedel ödemek cifte standart değilmidir lütfen şehrimize gecici olarak gelenleride göz ardı temeyelim bu nasıl bir şehir dedirtmeyelim Sivas belediyesinin buna karşı bir tedbir alınmasını bekliyorum
![]() |
#14 |
Yiğido
![]() ![]() yigidoss Şuan
![]() Son Aktivite: 12.08.2011 23:31
Tecrübe Puanı: 740
![]() |
![]() Sami Efendi'nin Sivas'a getirdiği o eşsiz! güzelliklerden biridir Halk Otobüsleri. Adamlar zaten minibüsteyken trafik celladıydı,şimdi koca otobüslerle tam terör estiriyorlar. Bir de benim arabam var ayda yılda bir otobüse binmek zorunda kalıyorum. Kentkartı bulmak bir mesele bulsan bile kentkart dolu mu boş mu hatırlamıyorum bile habire kullanmadığım kentkarta kontör yüklüyorum. Ha araç içi bilet kullan diyenlere de söyleyeyim, Normal ulaşım ücreti 1,1 TL zaten fahiş fiyat değilmiş gibi bir de araç içi bilet 1,5 TL. Deli Dumrul yasası geçersen 3 akçe geçmezsen 5 akçe
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|