|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Dünya ve Türkiye'den Haberler Dünya ve Türkiye'deki tüm haberleri burada bulabilirsiniz |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1374
![]() |
evet malesef millet olarak ciğerimiz bir kez daha yandı.
elazığda da yiine dört şehidimiz var.. Allah ailelerine ve milletimize sabırlar versin. yeter artık bitsin bu kan...üç beş çabulcuya feda edilmesin artık canlarımız...
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 1014
![]() |
Hükümetin kürt açılımı temasında galiba yeterince pkk'ya peşkeş çekilmiyor , Yazık değilmi bu gencecik canlara , hadi sandıklarda hesabı sorulmuyor , ahirettede sorulmuyacak mı zannediliyor. Bi İsrail kadar olamadık yazıklar olsun böyle devlete'de hükümetede 3-5 çapulçuya boyun eğiyorlar...
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ABDULLAH DUMAN Şuan
Son Aktivite: 18.01.2016 13:29
Tecrübe Puanı: 1072
![]() ![]() ![]() |
Konuyla israilin ne alakası var israilin yaptıklarını beğenerek anlatmanada şaşırmıyorum açıkçası
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qio Şuan
Son Aktivite: 02.04.2012 23:41
Tecrübe Puanı: 1014
![]() |
İsrail kaçırılan 2 askeri için dünyaya kulak asmayarak Lübnan'a savaş açtı. İsrail'in yaptığı zulme enaz senin kadar üzlüyorum , bende lafı nasıl anladığına şaşırıyorum.
|
|
|
#15 |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
konunun israille çok alakasıvar niçin biliyomusun bir askeri geberse giriyo enine boyuna bombalayıp çıkıyo tabiki israilin yaptığını kubul etmiyoruz kubul edecekkadar kafirdiğiliz bizim hükümet neyapıyor bir asker şehit olsa lafını bile etmiyo üstelik birde askerlik yan gelip yatma yeri değil diyo eli kanlı caninin sözcüleri heryerde herşeyi konuşuyo hiç sesini çıkartmıyo zaten konunun özünde büyük orta doğo pırojesi değilmi terör belası ABB oyunu diğilmi terör çekiç güç zamanında çoğalmadımı amarika izin vermeden uçaklar terör inlerini bobalamaya gidemedi be biz bukadar acimiyiz yazacak çok şeyvar şimdilik bukadar......
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
günlük şehit veriyoruz bu gün 4 şehit daha verdik acımız büyük belki sadece şehit olduklarını duyuyoruz burdaki olay kamera görüntülerine canlı yansıyor biri tutuyor diğeri bıçağı defalarca saplıyor ama biz o gurubu toptan toplayıp alamıyoruz polise verilen yetki bumu sakin ol ölsen bile sakin ol neyine sakin olacak topunu tarayacaksın
|
|
|
#17 | |
|
Yasaklı
doğan bulut Şuan
Son Aktivite: 03.05.2010 05:13
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇİRKİN KIZ58 Şuan
Son Aktivite: 17.12.2009 18:06
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
Alıntı:
Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan da binlerce katil eli kolu sallanarak geziyorlar vicdanları nasıl rahatlar anlamış değilim valla yazık....
|
|
|
#20 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
saçmalığında ötesinde birşey bence böyle kanun böyle düzenmi olur o sana ateş açtıktan sonra zaten senin ateş etme şansın kalmıyor böyle devam ederse bu kanunlar daha çok canımız yanar inşallah biran önce gerekli düzenlemeler yapılırda bağrı yaralı analar babalar kardeşler bacılar çocuklar acılarla kalmaz
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|