|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Serbest Kürsü Serbest Konular |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
canım teşekkür ederim ben sadece özet geçtim o kadar içeriğini yazmaya kalksam sitede boş sayfa kalmaz her halde.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Nikbin Şuan
Son Aktivite: 10.04.2012 17:55
Tecrübe Puanı: 702
![]() |
Ama bu alıntı öyle değil mi?
![]() Evet evet öyle... Paylaştığınız için teşekkürler.
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4579
![]() |
![]()
|
|
|
#15 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
çok teşekkür ederim salim kardeşim
evet çok zor bir hayat mücadelesi verdim ve halada veriyorum bu yazdıklarımın hepsini bire bir yaşadım ve bu sadece özeti birde bana hala çok gençsin diyolar ya sinir oluyorum biliyomusunuz. neyse boş verin bi şekilde bu hayat sürecek ama öyle ama böyle herkess kısmetine düşeni yaşıyor benim kısmetimede böyle şeyler düşmüş .tekrar teşekkür ederim kardeşim. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SUS” diyor gönül…
Dünya… Yalan dünya… Genç yaşıma aldırmadan ne kadarda yorgun düşürdün ruhumu. Ah yalan dünya bıraksana beni, tutmasana karanlık kuytularında
|
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
Alıntı:
yazdıklarınız gerçekten etkileyici.. biliyor musunuz Allah sevdiği kula musibet verirmiş..Peygamberlerin hayatını bilirsiniz. hemen hemen hepsi de zorlu bir hayat sürecinden geçmiş.. Adem aleyhisselam hem sevdiği cennetten hem de Havvasından ayrı kalmış Nuh peygamber yıllarca kavmine hak dini anlatmış ama kavmi ep onla alay etmiş ve dokuzyüz küsür yıl sonunda kaç kişi iman etmiş biliyor musunuz .. sadece 8 kişi... yine Yakup peygamber Yusufundan ayrılmış. ve Efendimiz sallahu aleyhi ve sellem babasını hiç görmemiş annesini altı yaşında kaybetmiş. Mekkeden kovulmuş.. taşlanmış işkence çekmiş .. biri hariç yavrularının hepsini kaybetmiş.. açlık sefalet de tuzu biberi.. insan düşünmeden edemiyor.. Allah en sevdiği kullarına bile sıkıntı verdiyse bunun mutlaka bir hikmeti var..Dediğim gibi Allah sevdiği kullarını dener.. Çünkü Allah sevgisi boş bir iddia değildir. bu yol sıkıntılıdır çetrefilllidir.. iNsana düşense bu yolu en güzel bir şekilde geçmek.. dervişler bile kendilerine bir bela gelmediği zaman üzülürlermiş. ''Acaba mevlam beni unuttu mu'' diye... şu ayeti bilirsniz'' Allah sabredenlerle beraberdir'' siz de sabretmişsiniz.. o halde Allah sizinledir..Allah zulmedenlerle beraber değildir.. eşiniz size zulmetmiş..Sabrınızla belki Hak katında yüce bir mevkiye ulaştınız kim bilebilir.. hissettiklerimiz paylaşmak istedim.. selam ve sevgilerimi sunuyorum size
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yasaklı
ayten58 Şuan
![]() ![]() ![]() |
canım kardeşim çok teşekkür ederim ben bu yazdıklarınızın hepsini okudum okumayı çok seven biriyim allahın gazapları diye 4 ciltlik kitapta ve peygamberler tarihinde hepsi var daha neler var neler ve beni hep babam teselli ederdi küçük yaşta sedef hastası olduğumda arkadaşlarımla oynamak isterdim anneleri göndermezdi yanıma hastalığı bulaşacak diye işte o zamanlar iki defa intihara teşebbüs etmiştim ve babam duyar duymaz almanyadan gelmişti uynadığımda babamı gördüm karşımda babam dediki bana kızım rabbim sevdiği kuluyla alış veriş eder demekki seni çok seviyor allah sen şimdi allaha asilik ettin ve günah işledin tövbe et ve bidahada sakın deneme bu bana ömür boyu yetti bir daha yapmadım canım babacım mekanı cennet bahçesi olsun bütün babaların.
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 21:38
Tecrübe Puanı: 1387
![]() |
babalar hep haklıdır...Allah sevdiği kula bela verir...hayatta insan her koşulla denenir. ama insan farkına varamaz. önemli olan bu imtihanı en iyi şekilde geçmek...
Fecr Suresinde bir ayet çok hoşuma gider:Bismillah Ey mutmain olmuş nefis..Rabbin senden razı sen de Rabbinden razı olarak gir cennetime... biz razı olmayı hep Allah'ın insanadan razı olması gibi düşünüyoruz.. ama insan da Allah tan razı olabilmelidir.. her acıya belaya ''hoştur bana senden gelen ''diyebilmeli... Allahın nimetinden razı olmak var da sıkıntısından razı olmak yok mu? tabi ki zor bir durum zor bir imtihan ama bunca insan içinde seçilen sizseniz gerçekten onun katında değerli olmalısınız.. sevgiler tekrar
|
|
|
|
#20 |
|
Yasaklı
ömer yalcin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2010 17:13
![]() |
GÜLDANE ABLA YASADIKLARIN GERCEKTEN BIR DEHSET INASALLAH BUNDAN SONRAKI HAYATINDA MUTLU HUZURLU BIR HAYAT YASARSIN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|