Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Öğrenciler şiddeti protesto ettiler - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 22.01.2010, 14:11   #11
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Öğrenciler şiddeti protesto ettiler

Alıntı:
serkanka58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sizin gibi zihniyetler sayesinde zaten elde avuçta bir şey kalmamıştı!!
sizin zihniyatiniz ne anlamadım ,
ayrıca benim zihniyetimden ne zarar gördün arkadaşım şimdi muhalif oldun durup dururken
yapılan yanlışmı, protesto hakkı temel insan hakkıdır, çocuklarda bu başı bozuk ezberci gerici yandaş çağdışı bilimdışı eğitime ve eğitimcilere i
syan ediyorlar masumane, ya sen ne yapıyorsun derdini anlatanı susturuyorsun
şimdi düşün biraz normal olan ne normal olan kim
sen kimsin neyi temsil ediyorsun milli eğitim akanlığı sivas il müdürümüsün
necisin işin ne arkadaşım eğitimcimisin okul müdürümüsn nesin sen nesin ve benim zihniyetim sana ne yaptıki rahatsızsın
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2010, 14:12   #12
Arif Coşkun
Moderator

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arif Coşkun Şuan Arif Coşkun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.05.2016 18:12

Tecrübe Puanı: 10 Arif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende ZukunftArif Coşkun hat eine strahlende Zukunft

Neden gençler haklarını aramışmış, neden gençler sorunlarını dile getirmişmiş. İşleri güçleri yokmuymuşmuş.
Değilmi yani ne gerek var? Uyuyan bir gençlik, racon kesen bir gençlik, karı, kız peşinde koşan bir gençlik dururken, elinize bayrakları alıpta, okullarda yaşanan sıkıntıları gençlerin sorunlarını neden gündeme getiriyorsunuz ki?
Her vatandaşın her kuruluşun hak arama gösteri ve yürüyüş yapma hakkı vardır. Bu gençlerde demokratik haklarını kullanarak sorunlarını dile getirmişlerdir. Yeri geldiğinde demokrasi çığırtkanlığı yapanlar, sanıyolarki sadece demokrasi kendileri için sanırım. Kendileri gibi düşünmeyenlere yaşam hakkı tanımıyor malesef.
Beni şaşırtan şey sadece, polisin panzerlerle, biber gazlarıyla gösteriyi neden eglellememiş olması.
Bu duyarlı davranışlarından dolayı gençleri kutluyorum, bunları birer terörist gibi gösteren zihniyetleride kınıyorum. Atalarımız boşa dememiş "Ağlamayan bebeğe meme verilmez" diye.
Alt 22.01.2010, 15:45   #13
sivaslıgenç
Usta Yiğido

sivaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslıgenç Şuan sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.03.2016 23:42

Tecrübe Puanı: 937 sivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOKsivaslıgenç FAZLA SÖZE GEREK YOK

Tamam eğitim sistemınde bazı aksılıkler bozukluklar olabılır ama sen adam akıllı dersini çalıştıktan sonra sistemdekı bozukluk ,saçmalık seni etkılemez sadece bahanen olur.
sivaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sivaslıgenç'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2010, 21:35   #14
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1091 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
sivaslıgenç Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Tamam eğitim sistemınde bazı aksılıkler bozukluklar olabılır ama sen adam akıllı dersini çalıştıktan sonra sistemdekı bozukluk ,saçmalık seni etkılemez sadece bahanen olur.
birde şöyle düşün adam akıllı öğretmen yoksa, öğretmen kahveden çıkmıyorsa, saygınlığı kalmamışsa 3 kuruşa ona buna ağız eğiyorsa, eğitimin kalitesini bilinçli olarak 30 yıldır düşürülmüş ise eğitim fakülteleri en düşük puanlı okullar ise, diyanetten binlerce kadro hersene milli eğitime geçirilip gerici bilim karşıtı bir kadrolaşma yapılıyorsa on yıllardır tüm sendikalı öğretmenler sürüm sürüm süründürülüyorsa bir daha düşün mustafa adının hakkını ver mustafa akıllı ol artık yeter

karne nasılll bu arada ses yokkkkk yine senden
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar abircan'e Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2010, 22:05   #15
Abdurrahman 58
Usta Yiğido

Abdurrahman 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Abdurrahman 58 Şuan Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 17:24

Tecrübe Puanı: 1154 Abdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekanntAbdurrahman 58 ist jedem bekannt

Herkes demokratik zeminde hakkını arayabilir ama ortada bir haksızlık varsa bunu yapabilir.
Sivasımızın liselerinin tamamında şahane bir eğitim sistemi var diyemeyiz ama iki üç lisenin yüzündende koskoca Milli eğitim müdürlüğünü yerden yere vuramayız ! burda özgürlük nutukları atanlara seslenmek istiyorum.geçen ay star tvde uğur dündar cuma namazına giden öğrencileri ve öğretmenlerini yerden yere vurmuş ve sizlerde dünüdar uğurun arkasında durmuştunuz.bunu bunu tekrar dile getirmek istemezdim çünkü ufak meseleler.. her ne kadar öterse ötsün birileri camiilerimiz imanı Türk gençleriyle dolmaya devam edecektir Yaradan Allah'ın izniyle !
şimdi konumuza dönelim
ben ortaöğretim başkanlığı görevindeyim şu anda.hemen hemen tüm liselerden,nerde ne dönüyor haberim var.en sorunlu 2 lisemizi ele alalım..

1.Atatürk Lisesi : Alevi hemşerilerimizin yoğun olduğu bir mahallede olduğu için öğrencilerin çoğunluğu alevi.Öğretmenleride alevi olacak diye bir kural yok.Öğrenci öğrenciliğini yapmayınca öğretmende bazen çileden çıkabiliyor.Durduk yerede dövüldüğünü söyleyemeyiz.. O.P adlı tarih öğretmenimiz lisede benimde tarih hocamdı sınıfımızda 4 tane alevi vardı hiçbir şekilde sünni-alevi ayrımı yapmadan kutsal görevini gereğince yerine getiriyordu..E.K Osmanlı'ya hakaretler savurunca öğretmenimizde sabredememiş. olay bu..

2.Yenişehir Lisesi : Şehre uzak bir yerde olduğu için müptezel tayfa dediğimiz kişiliksizlerin uğrak mekanı oluyor lise..hal böyle olunca öğrencide dışardakine ayak uydurup bunu okuluna yansıtıyor.

bence iş öğrencide bitiyor..yeterki öğrenci öğrenciliğini bilsin, pisliğe bulaşmasın, okula okumak için gitsin yeterli..bu saydıklarımın birini bile yerine getirmeyen öğrenci masum rolüne yatıp suçu ona buna atabiliyor yukardaki 3-5 eylemci öğrencinin yaptığı gibi..

okuyana,düşünene,inanana saygılarımla ..

EZAN DİNMEZ DİYEN,BAYRAK İNMEZ DİYEN,ŞEHİT ÖLMEZ DİYEN BİRİLERİ VAR ...!!!
Abdurrahman 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 25.01.2010, 22:41   #16
serkanka58
Tecrübeli Yiğido

serkanka58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkanka58 Şuan serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 718 serkanka58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sizin zihniyatiniz ne anlamadım ,
ayrıca benim zihniyetimden ne zarar gördün arkadaşım şimdi muhalif oldun durup dururken
yapılan yanlışmı, protesto hakkı temel insan hakkıdır, çocuklarda bu başı bozuk ezberci gerici yandaş çağdışı bilimdışı eğitime ve eğitimcilere i
syan ediyorlar masumane, ya sen ne yapıyorsun derdini anlatanı susturuyorsun
şimdi düşün biraz normal olan ne normal olan kim
sen kimsin neyi temsil ediyorsun milli eğitim akanlığı sivas il müdürümüsün
necisin işin ne arkadaşım eğitimcimisin okul müdürümüsn nesin sen nesin ve benim zihniyetim sana ne yaptıki rahatsızsın
arkadaşım bu eğitim sistemi sizin zihniyet hakimiyeti zamanında oluşmadımı yaaa
serkanka58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)