|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() H_Turan Şuan
Son Aktivite: 14.10.2014 18:19
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
Kaza Değil Ben bile bunu görüyorum Ama yetkililer göremiyor Am şu var bunu yapan güçler her türlü önlemide alacaklar
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı H_Turan'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3385
![]() |
nice azgınlara hesaplar sordu
baş buğa yıllarca hızmetler verdi türk birliği kurmaktı onun tek derdi bunuda davası görülür bir gün |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cumhurbaşkanı Sayın Gül devlet denetleme kuruluna talimat vererek bu konunun daha detaylı bi şekilde araştırılması için talimat verildiğini öğrendim.
aradan bir yıla yakın bir zaman geçmesine rağmen hala bi ilerleme olmaması düşündürücü. bekleyelim bakalım son araştırma'dan nasıl ve ne şekilde bir sonuç çıkacak.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
bu defa sonuc alinir diye dusunuyorum gulun talimatni okudum cok samimi gozukuyor insallah bu defa sonuc alinir diye dusunuyorum
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19
Tecrübe Puanı: 2255
![]() |
Helikopter Kazası ve Kurtarma Çalışmalarının Tüm Yönleriyle Araştırılarak Benzer Durumların Yaşanmaması İçin Alınması Gereken Önlemlerin Belirlenmesi Amacıyla" yeni bir Meclis Araştırma Komisyonu kuruldu.
Özellikle kırmızı renge boyadım oraya dikkat edin bu kazayla alakalı bi inceleme değil..Benzer durumlar olmaması için bu kaza ışıgında alınacak tedbirlerle alakalı bir çalışma...Onun için boşuna inşaallah bu sefer bir sonuc çıkar falan deyip beklemeyin... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gül'den Yazıcıoğlu talimatı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu'nun geçirdiği helikopter kazasıyla ilgili Devlet Denetleme Kurulu'na araştırma talimatı verdi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasını Devlet Denetleme Kurulu tüm yönleriyle araştıracak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşamını yitirdiği helikopter kazası, havacılık emniyeti ve güvenliğine ilişkin konuların Devlet Denetleme Kurulu (DDK) tarafından araştırılması ve denetlenmesi talimatı verdi. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız, 25.03.2009 tarihinde meydana gelen helikopter kazasında Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte beş kişinin hayatını kaybetmesi üzerine gerek söz konusu kaza, gerekse havacılık emniyeti ve güvenliğine ilişkin olarak gündeme gelen çeşitli konuların Devlet Denetleme Kurulunca tüm yönleriyle araştırılması ve denetlenmesi talimatını vermişlerdir” denildi
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#17 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
gercigi konusmak gerekirse barikat kardes bu saatten sonra hicbir aciklamanin veya arastirmanin sonuca gidecigine inanmiyorum herkes biliyor veya supelleniyor muhsin baskan suikaste kurban getti arastirip ogrenseler bile kamuoyuyla paylasacaklarini sanmiyorum belki ileride ama simdi degil zanetmiyorum aciklasinlar
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|