|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
![]() Çevre ve Orman Bakanlığınca hazırlanan “Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Seferberliği Eylem Planı” çerçevesinde, PTT Genel Müdürlüğü ile Ağaçlandırma ve Erozyon Kontrolü Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol uyarınca, Kuruluşumuzda çalışan 30 bin personel adına, 2012 yılına kadar her yıl 30 bin fidan dikilmesi “Her Personel İçin 1 Ağaç, Yılda 30.000 Ağaç, Hedef 5 Yılda 150.000 Ağaç” sloganı ile gerçekleştirilecektir.
Anılan protokol kapsamında, 2008 ve 2009 yıllarında 30 bin adet fidanın dikilmesi işlemi Ankara, Erzincan ve Samsun İli Alaçam ilçesinde gerçekleştirilmişti. Bu yıl da PTT Genel Müdürlüğü, 7 Mayıs 2010 Cuma günü, 30 Bin Fidandan Oluşan “PTT Hatıra Ormanı” nı Sivas’ta oluşturdu. Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın teşrifleriyle, Cumhuriyet Üniversitesi Kardeşler Mevkii Arazisinde gerçekleştirilen fidan dikimi törenine, Sivas Milletvekili Osman Kılıç, Sivas Valisi Ali Kolat, Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Sayın Osman Tural, Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit Turhan, DLH Genel Müdürü Ahmet Arslan, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü İlyas Dökmetaş, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Rüzgar, PTT Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Ümit Yeşildağ, Tanıtım ve Pazarlama Dairesi Başkanı Hüseyin Somuncuoğlu, Sivas PTT Başmüdürü ve çevre illerin Başmüdürleri, PTT personeli, basın mensupları ve misafirler katıldılar. Kaynak : [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|