Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Müslüman oldukları halde, komşuları tarafından 'Gavur, hristiyan.... - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 17.06.2010, 15:31   #11
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 842 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Müslüman oldukları halde, komşuları tarafından 'Gavur, hristiyan....

Farklı din, dil, renk, ırk, kültür, yaşam tarzı ve fikirlere saygı göstermeyen ve tahammül edemeyen hayvanların soylarının kesilmemiş olması ne kadar üzücü!

Kimse kimseye benzemek, aynı düşünce veya dini inanışa sahip olmak zorunda değil. Kimse kimseyle aynı kıyafetleri giymek benzer kültürel normlar içerisinde yaşamak zorunda da değil! Farzedelim ki bu insanlar Müslüman değil de Hıristiyan, Musevi veya Budist olsun, farzedelim ki Türk değil, Ermeni, Kürt veya Yunan olsun. Bu durum yine de kimsenin kimseyi dışlayabileceği anlamına gelmez ve kimseye bu hakkı vermez.

İçerisinde yaşadığımız faşist ortam son 100 yılda Sivas yöresinde yaşayan 100 binden fazla Ermeni, ve 50 binden fazla Rum komşularımızı kaybetmemize vesile oldu, anlaşılan o ki faşizm ve hoşgörüsüzlük aynı hızla rüzgarını estirmeye devam ediyor! Ne acı!
Alt 17.06.2010, 19:53   #12
sandalli
Usta Yiğido

sandalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sandalli Şuan sandalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.04.2016 18:58

Tecrübe Puanı: 4579 sandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekanntsandalli ist jedem bekannt
Standart Cevap: Müslüman oldukları halde, komşuları tarafından 'Gavur, hristiyan....

Sivas´in bu konularla gündeme gelmesi icler acisi. Herkesin daha duyarli olmasi lazim, üzücü bir durum.
Alt 17.06.2010, 23:34   #13
ozanberk2010
Yiğido
NO AVATAR

ozanberk2010 Şuan ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2011 00:06

Tecrübe Puanı: 601 ozanberk2010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Biraz abartılı anlatılmış gibi geldi bana.

Sivas gibi bir yerde böyle bir dışlanma olacağını hiç zannetmiyorum.

Birkaç kendini bilmez böyle bir düşünceye sahipse, bunları tüm Sivasa maletmemek gerek diye düşünüyorum.Sivasta ve ülkemizde her dinden ırktan insanlar var. aynı havayı soluyor aynı nimetlerden faydalanıyorsak böyle bir ayrımcılık yapılması hiçte hoş değil...
yazının bir kısmına katılıyorum,ama birkısmına da hiç ama hiç katılmıyorum.
katılmadığım 1: sivas gibi bir yerde böyle dışlanma olacağını sanmıyorum- demekki sanmakla olmuyor,tahminle olmuyor, yaşananları yaşamak lazım,yada sivaslının başka dişnden başka ırktan,başka milletten olanlara karşı bakış açısını objektif irdelemek ,gözlemlemek lazım.
2:Birkaç kendini bilmez böyle bir düşünceye sahipse bunları tüm sivaslılara maletmemek lazım- Nedense bu tür olaylar hep sivasta birkaç kendini bilmezin yaptığı tavsip edilmeyen olaylar oluyor. Madem o olayları birkaç kendini bilmez yapıyor neden kendini bilen büyük çoğunluk kamuoyu oluşturup tepki göstermiyor.
Bu siteye üye sayısı oldukca fazla bildiğim kadarıyla,yani girip bu siteyi takip edenler oldukca fazla. ama sizin düşüncelerinizi çürüten( yanlışlarınızı kanıtlayan) birşeyin farkına varmalısınız . işte irdelemeyi buradan yapabilirsinmiz. oda nedir biliyormusunuz. böyle önemli,insanlık dışı bir olaya tepki gösterenlerin,yorum yapanların sayısına bakarmısınız kaç kişi. bu olay üzerine bu siteye giren herkesin yorum yapması gerekirdi. gidin sivasta meydanda kime sorarsanız sorun 100 kişiden 100 ü de bu olayın yanlış olduğunu söyleyeceklerdir,hatta bu olayı yapanlarada mikrofon uzasanız onlarda aaa olurmu ayıptır günahtır böyle davranılmamalı,onlarda allahın kulu,onlarda insan diyeceklerdir. ben bu sitede başka konulara 3 yorum yapılıyorsa bu olay hakkında 3000 yorum yapılmasını beklerdim. demekki birkaç kendini bilmez değil. yıllarca hep olaylarda birkaç kendini bilmez diye diye sivasın bulunduğu konuma bakın.
ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı ozanberk2010'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.06.2010, 01:44   #14
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1839 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

son haddine kadar katılıyorum size kardeşim bu olayı okuduğumdan beri kafayı yiyeceğim yemiin ederim inanın şu an mümkün olsa sivasa gidip bu insalıktan yoksun kişileri bulup aleme ibret için yüzlerine tükürürdüm ama maalesef yol çok uzak inşallah bu siteye onlardan biri girerde okur ve utanma duygusu varsa yaptığından utanır.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.06.2010, 08:15   #15
Salim58
Moderator

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Salim58 Şuan Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Salim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekanntSalim58 ist jedem bekannt

ozanberk2010

Size hitaben yorum yapmadım,ister katılırsınız,ister katılmazsınız.

Siz olaya camdan bakmışsınız. Ben pencereden baktım tek fark bu.
Alt 18.06.2010, 08:41   #16
servet 58
Usta Yiğido

servet 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

servet 58 Şuan servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 03.12.2011 16:31

Tecrübe Puanı: 3715 servet 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

insanların inancına saygı göstermeyen kişiler
naslı muslümanlıgı savunur esas bu kişilerin ne oldugu belli degil
servet 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı servet 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.06.2010, 09:06   #17
HaZaN
Usta Yiğido

HaZaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaZaN Şuan HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.05.2013 14:36

Tecrübe Puanı: 2343 HaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORHaZaN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Söyleyecek kelime bulamıyorum cahillikten başka bir şey değil ki, bugün onlara yapılan yarinde döner kendilerine yapılır etme bulma dünyasıdır.
HaZaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı HaZaN'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.06.2010, 09:38   #18
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 14:33

Tecrübe Puanı: 3348 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Cahilligin daniskasi diye buna derim.Guzel kitabimiz kurani kerimin neresinde yaziyor insanlari din, irk ve inanclarindan dolayi asagalayin dislayin diye.Hangi akila hizmet boyle cahillik yobazlik olurmu ya Asil boyle insanlari barindirmamak gerek dislamak gerek hasa bunlar peygamberlerden dahami bilgili ilimli hicbir peygamberin bile yapmadigini bu gorgusuz cahiller yapacak diyecek bir soz bulamiyorum tuuuu..... sizin yuzunuze demekten baska..
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor...
Alt 18.06.2010, 16:24   #19
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1839 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

teşekkürler bilal kardeşim devaam edin arkadaşlar eleştiriler bu kadermi kele eş gosun size.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 20.06.2010, 17:51   #20
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2255 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Biraz abartılı anlatılmış gibi geldi bana.

Sivas gibi bir yerde böyle bir dışlanma olacağını hiç zannetmiyorum.
Bence olmuştur
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)