|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Yeni Yiğido
![]() ezo Şuan
Son Aktivite: 05.09.2010 02:42
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
burak 5866 SEN Sivas icin ne yapiyorsun???:
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 11.01.2016 00:55
Tecrübe Puanı: 1106
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Senden de ALLAH razı olsun degerli Gardaşım. geçenlerde Yozgat'a gittim keşke daha önce karşılaşmış olsaydık ugrar seni ziyaret ederdim üniversite de tanışırdık. Rica ederim. Dogru görüşe katılmamak ve teşekkür etmemek elde degil. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ismail 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() besyo_cu Şuan
Son Aktivite: 30.11.2015 23:13
Tecrübe Puanı: 1051
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Harika bir olay milyonlarca kişiye Sivas'ı tanıtmak kolay olmaz, gerekhaber ve fotolar gercekten büyük gurur verici nitelikte emeği gecenleri ayakta alkışlıyorum Helal olsun...
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar besyo_cu'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() sade58 Şuan
Son Aktivite: 20.04.2011 23:57
Tecrübe Puanı: 773
![]() |
Bu kadar insanın katıldığı bir organize 3 milyon insan dile kolay, milyonlarca euro harcasanız bu kadar reklamı ancak yaparsınız.Böylesine güzel bir fırsatı değerlendiren ve emeği geçenleri kutluyorum.Yukardaki arkadaşlarıma katılmıyorum.Ülkeler şehirler şehirlerinin reklamını yapabilmek için her sene milyonlarca dolarlar harcıyorlar.Buraya katılıanları tebrik etmeyi boşverin bunlara madalya vermek gerek.Hiç bişey yapmasalarda Sivasın ve Sivasspor un adını orada görmek bizim için bambaşka bir gurur değilmi? Üstelik alman kanalı anahaberlerde vermiş,bundan güzel bir çalışma daha nasıl olsun?
Emeği geçenleri kutluyor devamını diliyorum.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sade58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() Şarkışlalı Öğre Şuan
Son Aktivite: 02.09.2010 12:32
![]() |
Organizasyonda emeği geçen ,haber yapan herkese çok çok teşekkür ederim. O organzasyonda benim oğlum ve gelinim de var.Onlara da selam gönderiyorum.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Şarkışlalı Öğre'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burak5866 Şuan
Son Aktivite: 19.08.2021 16:47
Tecrübe Puanı: 854
![]() |
Alıntı:
şu an ben dediğim kişiler kadar zengin değilim eğer olsam emin ol onlardan kat kat fazla şeyler yapardım sivas için.allah nasip ederse inşallah ileride sivas için birşeyler yapabilirsek ne mutlu bana.en azından o istekle yaşayan biriyim.bir arkadaşta beni yanlış analmış galiba.üstteki yorumlara katılmıyorum demiş.ben bu organizasyona lafım yok zaten güzel de olmuş gayet.benim demek istediğim kişileri zatne o anlamıştır umarım.
gençliğine güvenip vakit çok erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken... Konu burak5866 tarafından (25.07.2010 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı burak5866'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#17 |
|
Yeni Yiğido
![]() ezo Şuan
Son Aktivite: 05.09.2010 02:42
![]() |
bazi seyler parayla deyismez.damlaya damlaya sel olur her sey
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ezo'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#18 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() BOUN Şuan
Son Aktivite: 27.12.2014 22:40
Tecrübe Puanı: 835
![]() |
Sivas'ımızın ve Sivasspor'umuzun ismini her yerde duyuran ASİB'e teşekkür ederiz. Kimilerinin onlarca milyarlık bütçelerle yapacakları işi gönüllü olarak yapan ve tek kuruş bundan nemalanmayan bu değerli insanları selamlıyorum!
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı BOUN'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#19 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() |
Avrupa ve dünyaya Sivaslının ayak sesini duyuran ASİB gönüllülerini tebrik ederim. Çalışmalarında başarılar dilerim.Birgün kutuplarda bile Sivasspor bayrağı görürsek bu ASİB sayesinde olacaktır inşallah.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Cley'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#20 |
|
Yeni Yiğido
![]() ULUBEYTURKTİMİ Şuan
Son Aktivite: 24.12.2010 22:46
![]() |
ne kadar cok sivaslı oldugu deil ne kadar icraat oldugu vede ne iş yaptıkları memleketlerine bile gelmekten kaçan sivaslılar oldugunu biliyoruz gel kardeşim memleketine gel arada bi gel belki hangi toprakların cocugu oldugunuzu hatırlarsınız kaçmayın yatırım yapın şu şehire
bu şehir hepimizin şehri başka sivas yok |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ULUBEYTURKTİMİ'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|