![]() |
#11 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
![]() Son Aktivite: 11.10.2012 20:24
Tecrübe Puanı: 4544
![]() |
![]() sivasımızda yabancı hayranlığı almış başını gidiyor küçücük bir rize şehri başbakan cıkarıyor.sadece rizemi hemen yanı başımızda gecmişte cumhurbaşkanları başbakanlar cıkarmış malatya yine kayseri aynı şekilde cumhurbaşkanı cıkarmış ama bunlar her zaman doğup büyüdüğü toprakların insanlarından maddi manevi destekler almışlardır bizde kendi kendimizi yiyoruz ne güzel işte Sivasımızdan aramızdan biri bir siyasetci cıkmış hemşerimiz siyasete soyunmuş bu adama destek olacağımıza suclamalarla birlikte ağır ithamlarda bulunuyoruz tarih boyunca böyle tutumlarımızdan dolayı ne başbakan nede cumhurbaşkanı cıkaramadık bu gidişatımızla hiçbir zamanda cıkaramayız bir birimizi kötülemeyi bırakıp hemşehrimize yardımcı olalım bir başbakan bir cumhurbaşkanıda bizden cıkaralım olmaz demeyin 100 binlik rizeden cıkıyorsa tarihte selcuklulara başkentlik yapmış koskoca sivasımızdan neden cıkmasın beni yanlış anlamayın ben istanbulda yaşayan sivaslı bir kardeşinizimne bu partiyle nede bu partinin kurucusu abdullatif şenerle uzaktan yakından alakam yoktur tercih sizlerin şehrimizin geleceğini başkaları yönlendirmesin diyorsanız vede abdullatif şener beye destek olmuyorsanızda bari köstek olmayı bırakın
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
![]() Alıntı:
Başındaki adamcağızın yanar döner hallerini görüyoruz. İki gün önce AKP yi Muhsin beyin katledişine ortak olmakla konuyu açıklığa kavuşturmamakla suçluyorlardı?? Ben Belediye başkanına şaşıyorum. AKP millet vekilleri seçildiğinden beri başkanın elini ayağını bağladılar, her türlü kösteği yapıyorlar, bir ton borcu kucağına bıraktılar. Nasıl kabulleniyor? Oysa ne çok umutlanmıştım, dik duruyor ezilmiyor diye, oda demek ki aynıymış. Yazıklar olsun... Zaten Sivas'ın kaderi bu ciğersiz idareciler, ciğersiz milletvekilleri... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() arbase Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2012 23:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() sayin baskanimiz muhsin yazicioglunu kurtarmak için bu akp devleti kilini bile kipirdatmamis tersine bir de kurtarmaya gidenleri kayseri valisi tarafindan bulundu durumu iyi diyerek ne yedugu belirsiz açiklamalar yaptirip yoldan dondermistir. Ne hikmetse bu vali hiçbir ceza almamistir.
7 yillik akp hukumeti doneminde sivasimiza kaç tane fabrika yapilip kaç kisi issizlikten kurtarilmistir ? tek yapilan devletin varliklarinin satilip parasiyla yol yapilmasidir. akp hukumeti bilerek veya bilmeden bagimsiz kurdistanin yolunu açiyor. hayir diyecek bir tane kurt tanimiyor ve evet diyecek turklere de hayretle bakiyorum. Alıntı:
seni tebrik ederim arkadasim guzel bir tespit yapmissin. ben yurtdisinda kaliyorum lazlarin daha hemserilerine bir laf soylettigini gormedim '' hemserim ne yaptiysa dogrudur'' deyip tartismiyorlar bile. bizde de tek yapilan baskasina yalakalik 7yil geriye git bir sivas'a bak bir de kayseriye Konu arbase tarafından (30.08.2010 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı arbase'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#14 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
Takım tutar gibi parti tutuyoruz liderimiz ne derse doğrudur diyenlerden ne beklersinki senin benim tespitlerimizden ziyade sivasta bulunan toplumun bu tespitleri yapması lazım körü körüne particilik sivasımızı yedi bitirdi
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar altuntas58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#15 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ŞAHBEY Şuan
![]() Son Aktivite: 08.10.2010 14:10
Tecrübe Puanı: 632
![]() |
![]() sayın şener acaba ne yapmış SİVASA çok merak ediyorum yıllarca vekillik yaptı çerkezler dışında kime faydası olmuş bir anlatın öğrenelim...hemşerim ne yaparsa doğrudur zihniyeti yanlıştır.
![]() |
#16 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
![]() Son Aktivite: 15.06.2016 13:31
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
![]() Şahbey doğru tespitinden dolayı tebrik ederim, tespitine tamamen katılıyorum.
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#17 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Benim şartlanmışlara verecek cevabım yoktur İnsanlar layık olduğu gibi yönetilirler
![]() |
#18 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() arbase Şuan
![]() Son Aktivite: 09.08.2012 23:57
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() VELEV KI ABDULLATIF SENER FAZLA BIR SEY YAPMADI YA AKP KAC TANE FABRIKA KURDU SIVASIMIZA SEKIZ YILDA TEK YAPTIKLARI TRAFIK LAMBALARI UZERINE GERI SAYIM SAYACI KOYMAK HEPSI O . BIZLER BELCIKADA 80 KURUSA LPG ALIRKEN SIZLER 2 TL YE ALIYORSUNUZ BIZLER 10 TL YE YAGSIZ SAF ET TUKETIRKEN SIZLER 24 TL YE YAGLI ALIYORSUNUZ. BURADA ISSIZLERE SOSYAL DEVLET OLARAK 1000 EURO AYLIK VERILIRKEN SIZLERIN ONUNE SECIM ZAMANI 4 TORBA KOMUR ATILIYOR . BURAYA GELDILER ANLATIYORUZ AMA BOYLE SEYLERI ORNEK ALACAKLARINA TRAFIK CEZALARINI VE FATURALARI SADECE AVRUPA STANDARTLARINA UYARLIYORLAR ARKADASLAR SADECE SOMURULUYORSUNUZ ARTIK UYANIN VE TAKIM TUTAR GIBI PARTI TUTMAYIN ADAM SECILIRSEM 1 YIL ICINDE DOKUNULMAZLIKLAR KALKACAK DEDI HANI NEREDE AYNI VAAD AVRUPADA OLSA IKINCI SECIMDE BUNLARI SURERLERDI. BURADA OYLE IL IL GEZIP MILLETIN SIRTINDAN PARA HARCAYIP BALON BAYRAK ASMAK YOK . SECIM YARDIMI DA YOK HER PARTI KENDI CEBINDEN ILAN HAZIRLAYIP EVLERE YOLLAR VAADLER OKUNUR KIMIN VAADLERI SANA UYARSA OY VERILIR . SOZUNDE DURMAYANDA KOLAY KOLAY BELINI DOGRULTAMAZ. BENIM TUZUM KURU TEK DUSUNCEM SIZLERSINIZ SAYGILARIMLA
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı arbase'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#19 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() kendalli Şuan
![]() Son Aktivite: 17.06.2016 18:44
Tecrübe Puanı: 748
![]() |
![]() sagol varol cokyasa, bu ne zaman ayrilmisda parti kurmus ya? ayakta uyumusuz, rahatlikla diyebilirsiniz, diyin diyin cekinmeyin
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kendalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|