Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Şener hem iktidara hem muhalefete yüklendi - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.08.2010, 12:49   #11
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4544 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Şener hem iktidara hem muhalefete yüklendi

sivasımızda yabancı hayranlığı almış başını gidiyor küçücük bir rize şehri başbakan cıkarıyor.sadece rizemi hemen yanı başımızda gecmişte cumhurbaşkanları başbakanlar cıkarmış malatya yine kayseri aynı şekilde cumhurbaşkanı cıkarmış ama bunlar her zaman doğup büyüdüğü toprakların insanlarından maddi manevi destekler almışlardır bizde kendi kendimizi yiyoruz ne güzel işte Sivasımızdan aramızdan biri bir siyasetci cıkmış hemşerimiz siyasete soyunmuş bu adama destek olacağımıza suclamalarla birlikte ağır ithamlarda bulunuyoruz tarih boyunca böyle tutumlarımızdan dolayı ne başbakan nede cumhurbaşkanı cıkaramadık bu gidişatımızla hiçbir zamanda cıkaramayız bir birimizi kötülemeyi bırakıp hemşehrimize yardımcı olalım bir başbakan bir cumhurbaşkanıda bizden cıkaralım olmaz demeyin 100 binlik rizeden cıkıyorsa tarihte selcuklulara başkentlik yapmış koskoca sivasımızdan neden cıkmasın beni yanlış anlamayın ben istanbulda yaşayan sivaslı bir kardeşinizimne bu partiyle nede bu partinin kurucusu abdullatif şenerle uzaktan yakından alakam yoktur tercih sizlerin şehrimizin geleceğini başkaları yönlendirmesin diyorsanız vede abdullatif şener beye destek olmuyorsanızda bari köstek olmayı bırakın
Alt 30.08.2010, 13:22   #12
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 728 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ŞAHBEY Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
BBP liler adam gibi duruşları vardır kimsenin nemasına ihtiyaçları olmaz olamaz..
Hı hı, evet, evet .. olmaz...
Başındaki adamcağızın yanar döner hallerini görüyoruz.
İki gün önce AKP yi Muhsin beyin katledişine ortak olmakla konuyu açıklığa kavuşturmamakla suçluyorlardı??
Ben Belediye başkanına şaşıyorum.
AKP millet vekilleri seçildiğinden beri başkanın elini ayağını bağladılar, her türlü kösteği yapıyorlar, bir ton borcu kucağına bıraktılar.
Nasıl kabulleniyor?
Oysa ne çok umutlanmıştım, dik duruyor ezilmiyor diye, oda demek ki aynıymış.
Yazıklar olsun...
Zaten Sivas'ın kaderi bu ciğersiz idareciler, ciğersiz milletvekilleri...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 13:29   #13
arbase
Yeni Yiğido
NO AVATAR

arbase Şuan arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2012 23:57

Tecrübe Puanı: 0 arbase FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sayin baskanimiz muhsin yazicioglunu kurtarmak için bu akp devleti kilini bile kipirdatmamis tersine bir de kurtarmaya gidenleri kayseri valisi tarafindan bulundu durumu iyi diyerek ne yedugu belirsiz açiklamalar yaptirip yoldan dondermistir. Ne hikmetse bu vali hiçbir ceza almamistir.

7 yillik akp hukumeti doneminde sivasimiza kaç tane fabrika yapilip kaç kisi issizlikten kurtarilmistir ? tek yapilan devletin varliklarinin satilip parasiyla yol yapilmasidir. akp hukumeti bilerek veya bilmeden bagimsiz kurdistanin yolunu açiyor. hayir diyecek bir tane kurt tanimiyor ve evet diyecek turklere de hayretle bakiyorum.

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sivasımızda yabancı hayranlığı almış başını gidiyor küçücük bir rize şehri başbakan cıkarıyor.sadece rizemi hemen yanı başımızda gecmişte cumhurbaşkanları başbakanlar cıkarmış malatya yine kayseri aynı şekilde cumhurbaşkanı cıkarmış ama bunlar her zaman doğup büyüdüğü toprakların insanlarından maddi manevi destekler almışlardır bizde kendi kendimizi yiyoruz ne güzel işte Sivasımızdan aramızdan biri bir siyasetci cıkmış hemşerimiz siyasete soyunmuş bu adama destek olacağımıza suclamalarla birlikte ağır ithamlarda bulunuyoruz tarih boyunca böyle tutumlarımızdan dolayı ne başbakan nede cumhurbaşkanı cıkaramadık bu gidişatımızla hiçbir zamanda cıkaramayız bir birimizi kötülemeyi bırakıp hemşehrimize yardımcı olalım bir başbakan bir cumhurbaşkanıda bizden cıkaralım olmaz demeyin 100 binlik rizeden cıkıyorsa tarihte selcuklulara başkentlik yapmış koskoca sivasımızdan neden cıkmasın beni yanlış anlamayın ben istanbulda yaşayan sivaslı bir kardeşinizimne bu partiyle nede bu partinin kurucusu abdullatif şenerle uzaktan yakından alakam yoktur tercih sizlerin şehrimizin geleceğini başkaları yönlendirmesin diyorsanız vede abdullatif şener beye destek olmuyorsanızda bari köstek olmayı bırakın

seni tebrik ederim arkadasim guzel bir tespit yapmissin. ben yurtdisinda kaliyorum lazlarin daha hemserilerine bir laf soylettigini gormedim '' hemserim ne yaptiysa dogrudur'' deyip tartismiyorlar bile. bizde de tek yapilan baskasina yalakalik 7yil geriye git bir sivas'a bak bir de kayseriye

Konu arbase tarafından (30.08.2010 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı arbase'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 16:18   #14
altuntas58
Usta Yiğido

Alıntı:
arbase Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
sayin baskanimiz muhsin yazicioglunu kurtarmak için bu akp devleti kilini bile kipirdatmamis tersine bir de kurtarmaya gidenleri kayseri valisi tarafindan bulundu durumu iyi diyerek ne yedugu belirsiz açiklamalar yaptirip yoldan dondermistir. Ne hikmetse bu vali hiçbir ceza almamistir.

7 yillik akp hukumeti doneminde sivasimiza kaç tane fabrika yapilip kaç kisi issizlikten kurtarilmistir ? tek yapilan devletin varliklarinin satilip parasiyla yol yapilmasidir. akp hukumeti bilerek veya bilmeden bagimsiz kurdistanin yolunu açiyor. hayir diyecek bir tane kurt tanimiyor ve evet diyecek turklere de hayretle bakiyorum.

seni tebrik ederim arkadasim guzel bir tespit yapmissin. ben yurtdisinda kaliyorum lazlarin daha hemserilerine bir laf soylettigini gormedim '' hemserim ne yaptiysa dogrudur'' deyip tartismiyorlar bile. bizde de tek yapilan baskasina yalakalik 7yil geriye git bir sivas'a bak bir de kayseriye

Takım tutar gibi parti tutuyoruz liderimiz ne derse doğrudur diyenlerden ne beklersinki senin benim tespitlerimizden ziyade sivasta bulunan toplumun bu tespitleri yapması lazım körü körüne particilik sivasımızı yedi bitirdi
Alt 30.08.2010, 17:34   #15
ŞAHBEY
Usta Yiğido

ŞAHBEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ŞAHBEY Şuan ŞAHBEY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.10.2010 14:10

Tecrübe Puanı: 632 ŞAHBEY isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

sayın şener acaba ne yapmış SİVASA çok merak ediyorum yıllarca vekillik yaptı çerkezler dışında kime faydası olmuş bir anlatın öğrenelim...hemşerim ne yaparsa doğrudur zihniyeti yanlıştır.
Alt 30.08.2010, 17:43   #16
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 13:31

Tecrübe Puanı: 728 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sayın şener acaba ne yapmış SİVASA çok merak ediyorum yıllarca vekillik yaptı çerkezler dışında kime faydası olmuş bir anlatın öğrenelim...hemşerim ne yaparsa doğrudur zihniyeti yanlıştır.
Şahbey doğru tespitinden dolayı tebrik ederim, tespitine tamamen katılıyorum.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 18:51   #17
altuntas58
Usta Yiğido

Benim şartlanmışlara verecek cevabım yoktur İnsanlar layık olduğu gibi yönetilirler
Alt 30.08.2010, 23:17   #18
arbase
Yeni Yiğido
NO AVATAR

arbase Şuan arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.08.2012 23:57

Tecrübe Puanı: 0 arbase FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
VELEV KI ABDULLATIF SENER FAZLA BIR SEY YAPMADI YA AKP KAC TANE FABRIKA KURDU SIVASIMIZA SEKIZ YILDA TEK YAPTIKLARI TRAFIK LAMBALARI UZERINE GERI SAYIM SAYACI KOYMAK HEPSI O . BIZLER BELCIKADA 80 KURUSA LPG ALIRKEN SIZLER 2 TL YE ALIYORSUNUZ BIZLER 10 TL YE YAGSIZ SAF ET TUKETIRKEN SIZLER 24 TL YE YAGLI ALIYORSUNUZ. BURADA ISSIZLERE SOSYAL DEVLET OLARAK 1000 EURO AYLIK VERILIRKEN SIZLERIN ONUNE SECIM ZAMANI 4 TORBA KOMUR ATILIYOR . BURAYA GELDILER ANLATIYORUZ AMA BOYLE SEYLERI ORNEK ALACAKLARINA TRAFIK CEZALARINI VE FATURALARI SADECE AVRUPA STANDARTLARINA UYARLIYORLAR ARKADASLAR SADECE SOMURULUYORSUNUZ ARTIK UYANIN VE TAKIM TUTAR GIBI PARTI TUTMAYIN ADAM SECILIRSEM 1 YIL ICINDE DOKUNULMAZLIKLAR KALKACAK DEDI HANI NEREDE AYNI VAAD AVRUPADA OLSA IKINCI SECIMDE BUNLARI SURERLERDI. BURADA OYLE IL IL GEZIP MILLETIN SIRTINDAN PARA HARCAYIP BALON BAYRAK ASMAK YOK . SECIM YARDIMI DA YOK HER PARTI KENDI CEBINDEN ILAN HAZIRLAYIP EVLERE YOLLAR VAADLER OKUNUR KIMIN VAADLERI SANA UYARSA OY VERILIR . SOZUNDE DURMAYANDA KOLAY KOLAY BELINI DOGRULTAMAZ. BENIM TUZUM KURU TEK DUSUNCEM SIZLERSINIZ SAYGILARIMLA
arbase isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı arbase'e Teşekkür Ediyor...
Alt 30.08.2010, 23:32   #19
altuntas58
Usta Yiğido

Alıntı:
arbase Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
VELEV KI ABDULLATIF SENER FAZLA BIR SEY YAPMADI YA AKP KAC TANE FABRIKA KURDU SIVASIMIZA SEKIZ YILDA TEK YAPTIKLARI TRAFIK LAMBALARI UZERINE GERI SAYIM SAYACI KOYMAK HEPSI O . BIZLER BELCIKADA 80 KURUSA LPG ALIRKEN SIZLER 2 TL YE ALIYORSUNUZ BIZLER 10 TL YE YAGSIZ SAF ET TUKETIRKEN SIZLER 24 TL YE YAGLI ALIYORSUNUZ. BURADA ISSIZLERE SOSYAL DEVLET OLARAK 1000 EURO AYLIK VERILIRKEN SIZLERIN ONUNE SECIM ZAMANI 4 TORBA KOMUR ATILIYOR . BURAYA GELDILER ANLATIYORUZ AMA BOYLE SEYLERI ORNEK ALACAKLARINA TRAFIK CEZALARINI VE FATURALARI SADECE AVRUPA STANDARTLARINA UYARLIYORLAR ARKADASLAR SADECE SOMURULUYORSUNUZ ARTIK UYANIN VE TAKIM TUTAR GIBI PARTI TUTMAYIN ADAM SECILIRSEM 1 YIL ICINDE DOKUNULMAZLIKLAR KALKACAK DEDI HANI NEREDE AYNI VAAD AVRUPADA OLSA IKINCI SECIMDE BUNLARI SURERLERDI. BURADA OYLE IL IL GEZIP MILLETIN SIRTINDAN PARA HARCAYIP BALON BAYRAK ASMAK YOK . SECIM YARDIMI DA YOK HER PARTI KENDI CEBINDEN ILAN HAZIRLAYIP EVLERE YOLLAR VAADLER OKUNUR KIMIN VAADLERI SANA UYARSA OY VERILIR . SOZUNDE DURMAYANDA KOLAY KOLAY BELINI DOGRULTAMAZ. BENIM TUZUM KURU TEK DUSUNCEM SIZLERSINIZ SAYGILARIMLA
Size katılmamak mümkün değil şu yazdıklarınızda bir yanlış yok ama partizanlar varya senin ak dediğine onlar kara der burası türkiye durumu iyi olanlar neme lazım benim dirliğim düzenim yerinde altta kalanın canı cıksın kim ne yaparsa yapsın bana ne derler eller aya cıktı bizim emeklilerde evden dışarı cıkamıyorlar bu akp zihniyetindekilerin pek çoğunun emekli anne,baba, eş,dost ve akrabası vardır ama yinede partileri ne yaparsa iyi yapar anlayışıyla hareket ederler
Alt 31.08.2010, 07:00   #20
kendalli
Tecrübeli Yiğido

kendalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kendalli Şuan kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.06.2016 18:44

Tecrübe Puanı: 748 kendalli isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

sagol varol cokyasa, bu ne zaman ayrilmisda parti kurmus ya? ayakta uyumusuz, rahatlikla diyebilirsiniz, diyin diyin cekinmeyin
kendalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar kendalli'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)