Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Polis okulu hayal kırıklığı uğrattı - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 20.09.2010, 11:54   #11
tayfun5883
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

tayfun5883 Şuan tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39

Tecrübe Puanı: 737 tayfun5883 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Polis okulu hayal kırıklığı uğrattı

sivas ölmüşte aglayanı yok
adliye binası
karşıyaka köprüsü
bölge hastanesi
......... bu böyle uzar gider
tayfun5883 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tayfun5883'e Teşekkür Ediyor...
Alt 21.09.2010, 20:49   #12
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 696 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
burak5866 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
eyuphulagu kardeş sen haklısın diğer söylediklerinde ama ilk söylediğinde haksızsın.bu sene sivasa gelecek 570 kisi gelmezse bu büyük kayıp demektir
Sevgili Burak,gerekçeleri önce bir açıklayayım önce:1-Sivas'a 570 tane Afgan Polisi geleceği haberi sadece haber ve süpekülatif bir açıklamadır 2- Bu Afgan Polis adaylarının Türkiye'de eğitim görüp görmeyecekleri konusu henüz netlik kazanmamıştır...5- Bu adaylar diyelim ki Türkiye'de eğitim görecekler acaba gerçekten Sivas'ta mı eğitim görecekler yoksa başka bir ilde mi?5-İçişleri bakanlığının Sivas'ta bu adayların eğitim göreceği ile ilgili hiçbir açıklaması yoktur...6- bu haber Sivas'taki bazı basın kurulışları tarafından internetten öğrenilip Sivas'a uyarlama yapılmıştır...7-İnşallah bu adaylar Sivas'ta eğitim görürler ve Sivas ekonomisine ve turizmine katkı yaparlar ben bu konuda haksız çıkmaya razıyım...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 14:22   #13
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 964 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein

Afgan Polisi Sivas'Ta Türk Ve Japonlar Tarafından Eğitilecek

SİVAS'ta önümüzdeki günlerde açılacak olan Polis Meslek Yüksekokulu'nda eğitim görecek olan Afganlılar'ın dersleine katılacak olan Japonya'dan bir heyet kente gelerek incelemerde bulundu.

Yapımı devam eden Polis Meslek Yüksekolu'ndaki çalışmaların kısa bir süre sonra tamamlanacağı belirtildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Afgan polisinin de bu okulda eğitim göreceği öğrenildi. Birlişmiş Milletler'in desteği ve Japonya'nın da kaynak aktarması ile Sivas'ta eğitim verilecek olan Afgan polisine Japonya'dan gönderilecek olan dövüş hocaları da kurs verecek. Bu kapsamda Japonya'dan bir heyet kente gelerek hem yapımı devam eden Polis Meslek Yüksekolu binasında hemde şehirde incelemelerde bulundu. Aralarında Uluslararası İşbirliği Ajansı Bölgesel Birim Genel Müdür Yardımcısı Satoshi İwakiri'nin de bulunduğu 15 kişilik Japon heyeti incelemeler kapsamında geldikleri kentte Sivas Valisi Ali Kolat'ı da ziyaret etti. Burada Sivas ile ilgili bilgi alan heyete Vali Ali Kolat tarafından yöresel hediyeler verildi.

(Doğan Haber Ajansı)
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 15:08   #14
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4568 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Bir ata sözümüz vardır.Göle su gelene kadar kurbağanın gözü cıkar.İşte o hesap sivasada polis okulu yapılana kadar iş işten gececek.Bu gidişle değil polis okulu elimizdeki yatırımlarda ucup gidecek.Sivas Sahipsiz bir il konumuna düşmüştür.Referandumda % 77 gibi güven oyu niteliğinde yüksek oy veren sivas halkı bütün bunları hak etmiyor sözde bir çok yatırım vaad eden bu iktidarın ne önünden nede arkasından gidilir.Secip gönderdiğimiz vekiller mecliste oturmaktan tayyip efendinin her dediğine kafasını sallayan gamsız vekiller olduğu müddetce ilimiz her zaman sahipsizliğe mahkumdur.

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)