|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 737
![]() |
sivas ölmüşte aglayanı yok
adliye binası karşıyaka köprüsü bölge hastanesi ......... bu böyle uzar gider |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tayfun5883'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
Son Aktivite: 29.01.2015 21:16
Tecrübe Puanı: 696
![]() |
Sevgili Burak,gerekçeleri önce bir açıklayayım önce:1-Sivas'a 570 tane Afgan Polisi geleceği haberi sadece haber ve süpekülatif bir açıklamadır 2- Bu Afgan Polis adaylarının Türkiye'de eğitim görüp görmeyecekleri konusu henüz netlik kazanmamıştır...5- Bu adaylar diyelim ki Türkiye'de eğitim görecekler acaba gerçekten Sivas'ta mı eğitim görecekler yoksa başka bir ilde mi?5-İçişleri bakanlığının Sivas'ta bu adayların eğitim göreceği ile ilgili hiçbir açıklaması yoktur...6- bu haber Sivas'taki bazı basın kurulışları tarafından internetten öğrenilip Sivas'a uyarlama yapılmıştır...7-İnşallah bu adaylar Sivas'ta eğitim görürler ve Sivas ekonomisine ve turizmine katkı yaparlar ben bu konuda haksız çıkmaya razıyım...
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Site Habercisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sivaslilar.Net Şuan
Tecrübe Puanı: 964
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Afgan Polisi Sivas'Ta Türk Ve Japonlar Tarafından Eğitilecek
SİVAS'ta önümüzdeki günlerde açılacak olan Polis Meslek Yüksekokulu'nda eğitim görecek olan Afganlılar'ın dersleine katılacak olan Japonya'dan bir heyet kente gelerek incelemerde bulundu. Yapımı devam eden Polis Meslek Yüksekolu'ndaki çalışmaların kısa bir süre sonra tamamlanacağı belirtildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Afgan polisinin de bu okulda eğitim göreceği öğrenildi. Birlişmiş Milletler'in desteği ve Japonya'nın da kaynak aktarması ile Sivas'ta eğitim verilecek olan Afgan polisine Japonya'dan gönderilecek olan dövüş hocaları da kurs verecek. Bu kapsamda Japonya'dan bir heyet kente gelerek hem yapımı devam eden Polis Meslek Yüksekolu binasında hemde şehirde incelemelerde bulundu. Aralarında Uluslararası İşbirliği Ajansı Bölgesel Birim Genel Müdür Yardımcısı Satoshi İwakiri'nin de bulunduğu 15 kişilik Japon heyeti incelemeler kapsamında geldikleri kentte Sivas Valisi Ali Kolat'ı da ziyaret etti. Burada Sivas ile ilgili bilgi alan heyete Vali Ali Kolat tarafından yöresel hediyeler verildi. (Doğan Haber Ajansı) |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4568
![]() |
Bir ata sözümüz vardır.Göle su gelene kadar kurbağanın gözü cıkar.İşte o hesap sivasada polis okulu yapılana kadar iş işten gececek.Bu gidişle değil polis okulu elimizdeki yatırımlarda ucup gidecek.Sivas Sahipsiz bir il konumuna düşmüştür.Referandumda % 77 gibi güven oyu niteliğinde yüksek oy veren sivas halkı bütün bunları hak etmiyor sözde bir çok yatırım vaad eden bu iktidarın ne önünden nede arkasından gidilir.Secip gönderdiğimiz vekiller mecliste oturmaktan tayyip efendinin her dediğine kafasını sallayan gamsız vekiller olduğu müddetce ilimiz her zaman sahipsizliğe mahkumdur.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|