Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Yedi yaşındaki kıza tecavüz ettiler! - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.10.2010, 22:43   #11
şarkışla 58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

şarkışla 58 Şuan şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.01.2013 07:27

Tecrübe Puanı: 0 şarkışla 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yedi yaşındaki kıza tecavüz ettiler!

Bu olaydan yola çıkarak biraz durum değerlendirmesi yapmak istiyorum.Yeni bir dizi başladı Fatmagülün suçu ne diye.Gazetelerde boy boy yazılar işte Fatmagül bu akşam tecavüze uğrayacak,işte şöyle tecavüz edilecek falan.Tecavüz oluyor ertesi günlerde işte böyle tecavüz edildi şöyle oldu diye boy boy yazılar.Böyle medyanın olduğu yerde böyle şeyler çok normal.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı şarkışla 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 22:55   #12
sevgim 58
Usta Yiğido

sevgim 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sevgim 58 Şuan sevgim 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 09.06.2015 00:53

Tecrübe Puanı: 1015 sevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblicksevgim 58 ist ein wunderbarer Anblick

ALLAH FIKIR VERSIN ... ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSIN ...
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı sevgim 58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 23:02   #13
aysima58
Usta Yiğido

aysima58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aysima58 Şuan aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.12.2015 00:23

Tecrübe Puanı: 1804 aysima58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AMİİİİİİİİİİİN ALLAH YAŞAMASINLAR yada aynı acıyı o anne ve babada yaşasın bakalım ört bas edeceklermi kendi evlatlarını.cahil geri kafalı yaratıklar.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 23:19   #14
Duhan58
Tecrübeli Yiğido

Duhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duhan58 Şuan Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.01.2013 13:30

Tecrübe Puanı: 753 Duhan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bu olaydan yola çıkarak biraz durum değerlendirmesi yapmak istiyorum.Yeni bir dizi başladı Fatmagülün suçu ne diye.Gazetelerde boy boy yazılar işte Fatmagül bu akşam tecavüze uğrayacak,işte şöyle tecavüz edilecek falan.Tecavüz oluyor ertesi günlerde işte böyle tecavüz edildi şöyle oldu diye boy boy yazılar.Böyle medyanın olduğu yerde böyle şeyler çok normal.
bak arkadaşım ne güzel anladı beni şimdi burda eminim asıp kesenler böyle dizileri izliyordur herkes demiyorum ama izleyen kesin var olmasa böyle dizilere revaç olmasa yayından kalkar işte suç en başta toplumda sonra ailelerde suçlu hepimizis bu diziler bu evlendirme programları kadın programları böyle devam ederse bu olaylarda artık ilerde görmemiz çok normal olur
Duhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Duhan58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 23:23   #15
aysima58
Usta Yiğido

evet duhan kardeşim bu konuda size hak veriyorum artık tv izleyemez olduk bıktık fatma gülünden evlendirme programlarından abuk subuk yayınlardan zaten ne geliyorsa başımıza bu tv programlarından geliyo.
aysima58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.10.2010, 23:28   #16
Kardelencicegi
Navigator

Kardelencicegi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kardelencicegi Şuan Kardelencicegi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 5483 Kardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer AnblickKardelencicegi ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Duhan58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
bak arkadaşım ne güzel anladı beni şimdi burda eminim asıp kesenler böyle dizileri izliyordur herkes demiyorum ama izleyen kesin var olmasa böyle dizilere revaç olmasa yayından kalkar işte suç en başta toplumda sonra ailelerde suçlu hepimizis bu diziler bu evlendirme programları kadın programları böyle devam ederse bu olaylarda artık ilerde görmemiz çok normal olur

Duhan kardesim herkez dizidekileri yaparsa halimiz ne olur.
Allah korusun. yorumunuzda haklilik payi var ama suca meyilli
bir toplum olduk nedense.
Bazi degerlerimizi, insani duygularimizi kaybettik Maalesef.

Islenen sucu hosgörür olduk maalesef.
Sunuda belirteyim bu olayi okuyunca icim ürperdi.....

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/b][/center]
Alt 07.10.2010, 23:34   #17
aysima58
Usta Yiğido

ürpermemek eldemi bacım ne diyosun sen yahu 7 yaşında daha bebek denecek yaşta be bu nasıl bir vijdandır yahu hele birde suçluların aileleri örtbas etmeye kalkıyomuş ya ay çileden çıktım resmen inanki çıktım kafayı yiyecem yahu .
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.10.2010, 00:24   #18
KARAMELLL58
Usta Yiğido

KARAMELLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAMELLL58 Şuan KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2013 17:04

Tecrübe Puanı: 1689 KARAMELLL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Son günlerde Türkiyenin gündemi Fatmagül olunca, Reyting ugruna her türlü rezaletten pislikten kaçınmayan tv kanalları olunca, buna mudahale edecek bir kurum olmayınca insanlarımız ahlak ve maneviyattan uzaklaşınca... Böyle haberleri daha çoook duyarız.

Bu kız çocugunun sucu ne ?
AYNISINI BEN SÖYLEYECEKTİM YAA BU NASIL BİR TOPLUM YAA YAPANLARIN BACISI ABLASI ANNESİ YOKMU YAAA NASIL BİR KÖTÜLÜK NE İSTEDİNİZ KÜÇÜCÜK ÇOCUKTAN YAA ALLAH ISLAH ETSİN BÖYLE DİZLERDE KALDIRILMALI HİÇ İYİ ÖRNEK DEĞİL ÇÜNKÜ
KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.10.2010, 00:37   #19
gezgin_58
Usta Yiğido
NO AVATAR

gezgin_58 Şuan gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 12.02.2024 06:14

Tecrübe Puanı: 674 gezgin_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eğitimsiz ailenin eğimtimsiz cocukları eğitim olmayınca ortaya bunlar cıkıyor söylenecek çok fazla bir şey yok allah kızın ailesine sabır versin
gezgin_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı gezgin_58'e Teşekkür Ediyor...
Alt 08.10.2010, 01:21   #20
barikat58
Usta Yiğido

barikat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

barikat58 Şuan barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.04.2016 17:19

Tecrübe Puanı: 2220 barikat58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bundan önce tecavüz edenler islami olarak yargılansa idi bugün bu çocukların aklına bile gelmezdi böyle birşey ! Hızla ilerleyen avrupalılaşan toplumumuzda artık böyle olayların olacak ve bunlar hazmetmemiz gereken bir durumdur artık ! Dün tecavüz eden büyükler cezasını çekseydi bugün bu çocuklar böyle yapmayacaktı ! Bu ve bu gibi olaylar siz "fatmagül"severler siz "avrupacılar" siz "medeniler" siz "islama gericilik" diyenler siz "islamın kanunlarına kahrolsun şeriat" diyenler siz kanuni sultan süleyman fransada bile dansı yasak etmişken "kadınları soyup yarışmalara sokanlar" ve osmanlı torununu böyle çıplak görmek bizim için şereftir diyen avrupalılara fırsat verenler evet bunlar sizin eseriniz ve neslinizle övünün artık !
Son söz devletimizi 90 yıldır avrupanın ekseni etrafında döndüren modern ve çağdaş dedenin torunları sizi tebrik ederim aslansınız yakışanı yaptınız !
barikat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)