|
|
#11 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
Necmettin bey!
Unutma ki; bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. Siz yanlış anladınız galiba, size inanmadığımızdan değil, sizler doğrusunuzdur size haşa yalancılıkla itham etmiyoruz, Sadece kişinin şahsiyeti bizi ilgilendirmez, ama söylediği sözler yine tekrarlıyorum % 1500 doğrudur. Bunu demek istedim alıntı yaparken
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06
Tecrübe Puanı: 713
![]() |
düzeltme.................
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
Siz bilmeden etmeden eleştiren bilgisizleri,
Bir otopark parasına şehrinin tek ekmek kapısının ipini ulu orta pazara çıkaran nankörleri, Üç beş zerzavat para istedi diye tüm üniversite doktorlarını aynı kefeye koyan toptancıları, Özel hastanelerin şatafatına bedenlerini gereksiz yere deldiren, ameliyat ettiren körleri, 30 bin öğrenciden, 2 bine yakın personelden her gün ekmek yiyen esnafın, Bilen soran, anlayan, bilerek eleştiren gerçek Sİvaslıların, İyi olup doktorlarına teşekkür eden, ellerine boyunlarına sarılan, dua eden evinden bir yufkayı, bir bakraç yoğurdu gönlünden koparak getiren hastaların yüzleri gözleri hürmetine Allah'a havale ediyorum. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() NECMEDDİN ÖZBEK Şuan
Son Aktivite: 18.01.2015 22:31
Tecrübe Puanı: 1538
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı NECMEDDİN ÖZBEK'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() ayhandemir58 Şuan
Son Aktivite: 17.12.2010 22:11
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Bugün kızımı C.Ü.tıp Fakültesi hastanesine arabamla götürdüm.Daha önceden park parası alıyorlardı(bence haksız bir kazanç kapısı bulmuşlar).Kapıdan fiş almadan park yerine girmişim.Çıkarken fiş istediler,(-Yok bilmiyordum,almadım!) dedim.Öyleyse 5TL.park parası vereceksin dedi görevli.Fiş alsaydım kaç lira verecektim dedim.2TL dedi.Mecburen 5 TL yi verdim.Ama şunu ifade etmeliyim,yoksa içimi dert olur.O PARA KİMİN BOĞAZINDAN GEÇECEKSE ZEHİR ZIKKIM OLSUN.BEN ORAYA GEZMEYE DEĞİL HASTANEYE GİDİYORUM.NE PARK PARASI DOĞRUDAN HARAÇ ALIYORLAR HARAÇ.Onun için eğer hakkım varsa helal etmiyorum ve ağızlarından burunlarından gelir inşaallah diyorum.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı ayhandemir58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#16 | |
|
Yeni Yiğido
![]() COBANSARAYLI Şuan
Son Aktivite: 27.06.2013 21:33
Tecrübe Puanı: 734
![]() |
Alıntı:
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar COBANSARAYLI'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#17 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Üniversite hiçbir birimi ile halka güven vermiyor.Bu güvensizlik durduk yerde oluşmadı.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#18 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 749
![]() |
Alıntı:
Ben 43 yaşındayım, yedi cedden Sivaslıyım ve 43 yıldır da buradayım. 1986 yılından beri de Üniversitedeyim (öğrencilik, ihtisas, akademisyenlik vs vs) Bende şehirde yaşıyorum, şehirden bir sürü eşim dostum, arkadaşım var ve ben bu şehrin insanlarına hizmet ediyorum, onlarla yıllardır yüz yüzeyim. Ben bunca yıldır muhatap olduğum insanlardan güven vermiyor eleştirisi öyle sık duymadım, ha nankörleri duydum, üniversiteden insanlara mal satıp arkasından laf edenleri, öğrenci bir gelseydi de işimiz açılsaydı deyip te her fırsatta kazık atanları, hastanede yapılan işlerden memnun olmayanları bende gördüm, hastasından para isteyen hekime bende şahit oldum. Ama benim kızdığım nankörlük ve genelleme. Bu ilk haberi yazan zerzavatı bende tanırım, sahtekarın, yalancının tekidir. Birisi park yerine takmış. Sorarım size: Kaçınız üniversiteye bir kuruş bağış ya da yardım yaptınız (soruşturun erciyes üniversitesine yılda şehirden kaç lira bağış oluyormuş? sonra da kayseri şöyle böyle dersiniz). Sorun bakalım siyasetçisi üniversiteye kaç liralık devlet yardımında aracı olmuştur? (bide üniversite yönetimi hükümetin destekçisi). Üniversite vakfının borcu ne kadardır nasıl düzelir nereden para bulur, kaç öğrenciye kaç liralık burs sağlıyordur, biliyor musunuz? Verdiğiniz iki liranın nereye gittiğini biliyor musunuz? Üniversitesine hastanesine beş kuruş yardım etmeyen insanların iki liralarının bari gitmesi niye bu kadar zorlarına gidiyor? İki lirasını bile şehrine sayılamayacak kadar faydası olan bir kuruma çok gören insanları üniversite istemiyoruz kardeşim, gelmeyin, zaten bizi beğenmiyorsunuz bizler para düşkünü, kasap, gaddar, yalancı, sahtekar insanlarız, çocuklarını okutmayın, hastalarınız tedaviye getirmeyin, özel hastanelere gidin, kampüsün önünden bile geçmeyin, iki liranızda cebinizde kalsın..... |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#19 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Ben üniversiteye bağış yapmak zorunda değilim.Bu bağışı gönüllü olanlardan toplarsın ancak insanların orda zor durumalrını suistimal ederek soygun gibi otopark ücreti toplanması hukuk dışıdır.Vakfın Tabi ki genellemek yanlış.Çok değerli doktorlar var.Onlar memlektimizin değeri.İnsanlar niçin Kayseri'ye gitsin,kendi doktorumuz dururken.?Ama insanlarda bu güvensizlik oluşmuş.Bugün benim babam Sivasspor'dan nefret eder.Niçin biliyor musunuz?Zamanında Sivasspor'a bağış diye topanaan mecburi paralardan.Bunun sonu da buraya gidecek!
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#20 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1373
![]() |
2 milyon park parsı verince vakıf borçlarını mı ödeceycek . Problem bu şekilde mi çözülecek şimdi.
Kaos kusura bakmayın ama şu tavrınız birbilim adamı şüpheciliğinden ve yaklaşımından uzak. Üniversitede problem var bu kadar insan birşeyler iddia ediyor ancak siz onları bilgisizlikle şuçluyorsunuz. Üniversite benim muhatap olduğum bütün birimleri itibariyle de yontma taş devrinden kalmış insanların genelini doldourduğu bir kurum.İSTİSNALAR HARİÇ Bakın ordaki birgüvenlik görevlisi bile kendini kaf dağında sanıyor. Enstitüdeki memurlar bile . Bu sizin değil elbette yönetimin sorunu. Ama gelmeyin istemiyorum mantığı ne üniversiteye ne de sivasa bir katkı sağlar.Biz de istediğimizden gitmiyoruz herhalde. Mecbur kalmadıkçakimse gitmez oraya. ama mecburiyetten oraya gelenleri de soymak ahlaki değil siz de yazmışsınız. Parası olan zaten özelde tedavi oluyor ama parası olmayandan para almak neyin nesi. Bunu gelir kaynağı olarak görüyorsanız gelişmemişliğimizden şikayet etmeye de hakkınız yok.
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|