Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)

Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Duraklar park yeri oldu vatandaş sıkıntıda - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Hatıra defteri           »          Sitemizin Ozanları           »          Hangi Model Cep Telefonu?           »          Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.02.2011, 16:36   #11
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Duraklar park yeri oldu vatandaş sıkıntıda

Doğrudur belki otopark vardır. Ama bana 500m uzakta. Ben oraya bırakmak zorunda mıyım illa? İş yerimin hemen önüne koyarım istediğim zaman biner istediğim zaman inerim. Otopark da çözüm değil bence. Zaten kimse 1 Liradan kaçmaz. Başka bir çözüm...
Alt 07.02.2011, 18:51   #12
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

İsmail Özçelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İsmail Özçelik Şuan İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17

Tecrübe Puanı: 711 İsmail Özçelik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Doğrudur belki otopark vardır. Ama bana 500m uzakta. Ben oraya bırakmak zorunda mıyım illa? İş yerimin hemen önüne koyarım istediğim zaman biner istediğim zaman inerim. Otopark da çözüm değil bence. Zaten kimse 1 Liradan kaçmaz. Başka bir çözüm...
Herkes evinin önüne bırakmak istese veya herkes işinin hallolacağı her yere araba ile gitmek istese hem düzen olmaz hemde trafik sorun olur. Öncelikle toplu taşıma kullanılmalı eğer olmuyorsa da kesinlikle ceza yazılmalı. Zaten 2 şeritli caddenin 1 şeridi park olunca haliyle trafik de had safhada oluyor. Yazın gurbetçiler gelince özellikle trafik Nalbantlarbaşı'ndan başlayıp Hikmet Işık Caddesinin sonuna kadar gidiyor.

Burada şuna da dikkat edelim, o duraklar boş olsa da otobüs yaklaşmaz... En azından ben Sivas'ta şahit olmadım buna.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2011, 20:49   #13
eyuphulagu
Usta Yiğido
NO AVATAR

eyuphulagu Şuan eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16

Tecrübe Puanı: 706 eyuphulagu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Geçen yıl Atatürk Cad. nin yeni ksmı yapıldı..Cad. nin bu yapılan yeni kısımlarını adım adım takip ettim..Bundan 1 yıl öncesine kadar gurbette yaşayan birisi olarak;gurbette 15 yıldan fazla yaşayan bir olarak çok sayıda ili görme şansım oldu...Büyük şehirlerinde çoğunu görmüş biri olarak hiçbir ilde ana caddeye otopark yapılan bir ile rastlamadım..Ana cad. ye otopark yapılarak bir kere eski cad. çok daraltıldı..Bazıları diyor ki efendim kaldırımlar çok genişmiş onun için otopark yapılmış..Yanlış efendim kaldırımlar geniş olursa olsun ;geniş kaldırımlar yayalar için daha kullanıma elverişli olmaz mı?İlerde yolun kenarına otopark yapıldığı için Allah korusun bir kaza olursa bunun hesabını kim verecek..Belediye Başkanı Sivas'ta otopark sorunu olduğu için Atatürk Cad. nin kenarın otopark yapıldı diyor..Ne kadar yanlış bir düşünce;otopark yoksa Sivas'a yeraltı ve çok katlı otopark projeleri yapacaksın başka çare de çok....Belediyenin halka artık yeni otoparklar yapması mecbur...Sivas artık 150-200bin nüfuslu bir şehir değil;Sivas'ın nüfusu 400binlere dayanmış durumda..Neredeyse 500binlere dayanarak B.Şehir statüsüne girmeye aday bir kente Belediyenin bir humaralı görevi çağdaş Otopark projeleri yapmak ve üretmektir...Bunu yapan Belediyeler kendilerine çağdaş belediyeler adını verirler...Yapamayanlar ise yerinde sayarlar....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor...
Alt 07.02.2011, 21:13   #14
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Alıntı:
Geçen yıl Atatürk Cad. nin yeni ksmı yapıldı..Cad. nin bu yapılan yeni kısımlarını adım adım takip ettim..Bundan 1 yıl öncesine kadar gurbette yaşayan birisi olarak;gurbette 15 yıldan fazla yaşayan bir olarak çok sayıda ili görme şansım oldu...Büyük şehirlerinde çoğunu görmüş biri olarak hiçbir ilde ana caddeye otopark yapılan bir ile rastlamadım..Ana cad. ye otopark yapılarak bir kere eski cad. çok daraltıldı..Bazıları diyor ki efendim kaldırımlar çok genişmiş onun için otopark yapılmış..Yanlış efendim kaldırımlar geniş olursa olsun ;geniş kaldırımlar yayalar için daha kullanıma elverişli olmaz mı?İlerde yolun kenarına otopark yapıldığı için Allah korusun bir kaza olursa bunun hesabını kim verecek..Belediye Başkanı Sivas'ta otopark sorunu olduğu için Atatürk Cad. nin kenarın otopark yapıldı diyor..Ne kadar yanlış bir düşünce;otopark yoksa Sivas'a yeraltı ve çok katlı otopark projeleri yapacaksın başka çare de çok....Belediyenin halka artık yeni otoparklar yapması mecbur...Sivas artık 150-200bin nüfuslu bir şehir değil;Sivas'ın nüfusu 400binlere dayanmış durumda..Neredeyse 500binlere dayanarak B.Şehir statüsüne girmeye aday bir kente Belediyenin bir humaralı görevi çağdaş Otopark projeleri yapmak ve üretmektir...Bunu yapan Belediyeler kendilerine çağdaş belediyeler adını verirler...Yapamayanlar ise yerinde sayarlar....
Bu görüşe kesinlikle katılıyorum. Atatürk Caddesi çok plansız yapıldı. Çünkü orası hali hazırda bile genişlemeye müsait ancak 2 gün sonra sanayilerin kaldırılması başarılabilirse Kepçeli-Aksu güzergahı daha da genişletilebilir. Ayrıca o cadde yapılırken ileride olabilecek olası bir raylı sistem düşünüldü mü merak ediyorum.
İsmail Özçelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.02.2011, 22:10   #15
_DuMaN_58
Navigator

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Valla herkesi bilmem ama ben evimin önüne bırakmak varken neden otoparka koyayım ki. Doğrudur toplu taşıma sistemi kullanılmalı, peki gerçekçi olalım sizce sivasta bu uygulama gerçekleşebilir mi? Haa gerçekleşir doğru, ama sanırsam bir 50 yıl sonra
Alt 07.02.2011, 22:25   #16
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Alıntı:
Valla herkesi bilmem ama ben evimin önüne bırakmak varken neden otoparka koyayım ki. Doğrudur toplu taşıma sistemi kullanılmalı, peki gerçekçi olalım sizce sivasta bu uygulama gerçekleşebilir mi? Haa gerçekleşir doğru, ama sanırsam bir 50 yıl sonra
Evinizin önüne koyabilirsiniz ama merkezde olmamalı. Toplu taşıma insanlara anlatılırsa emin olun yaygınlaşır. Bende araç kullanıyorum Sivas'ta sebebi ise 2 otobüs değiştirmem gerekiyor ancak araçla aynı fiyata geliyor ve zaman kaybı olmuyor.

Aslında 50 yıla gerek yok imar planında olması gereken otoparklar yapılsa sorun daha kısa vadede çözülür
Alt 07.02.2011, 22:41   #17
_DuMaN_58
Navigator

Bilmiyorum abi, ne insan geldi geçti 2 yılda yaparız dedikleri şeyleri 7 yılda bitirmeyenleri gördük. Görüyorsun işte Sivas'ın halini.. 50 yıl sürmese keşke ama..
Alt 07.02.2011, 22:49   #18
Cley
Moderator

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cley Şuan Cley isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 10 Cley isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Sivas'ta nufusa göre araç sayısında bir yükselme olduğu aşikar. Park sorunu cadde kenarlarını park yeri yapmakla çözülmez. Çok katlı otoparklara ihtiyac var. Mavi Çarşı'nın üstü otopark olacak diye söyleniyordu. Ne otopark yapılabildi ne de Mavi Çarşıdan beklenen randıman alınabildi. Şehrin ortasındaki o alan kullanılamadı bir türlü.
Alt 07.02.2011, 22:50   #19
İsmail Özçelik
Usta Yiğido

Aslında sorun sadece yönetenlerde değil ben bunu sürekli yazıyorum tekrar da yazacağım ama bizim Sivaslı olarak sorunumuz şu çok şey istiyoruz ancak hiçbir şey yapmıyoruz. Bu konu ile alakalı mesela madem halk sıkıntı yaşıyor neden bir Allah'ın kulu belediyeye mesaj atmamış? Ben İETT'ye bir otobüsün beni almadığını durakta bu yüzden de aktarma yapamadığımı ve fazla ücret ödediğimi yazdım, otobüsün numarasını verdim. Benden akbil numaramı istediler ve otomatik yükleme makinelerinden yükleme yaparsam ücret iadesi yapılacağını söylediler. Bunu örnek veriyorum çünkü Sivas'ta yapan yok. Görüyoruz halk günleri artık iş isteme günlerine dönmüş ama Sivas'a gideyim ilk işim o görüşmelere gitmek olacak.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor...

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)