|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğrudur belki otopark vardır. Ama bana 500m uzakta. Ben oraya bırakmak zorunda mıyım illa? İş yerimin hemen önüne koyarım istediğim zaman biner istediğim zaman inerim. Otopark da çözüm değil bence. Zaten kimse 1 Liradan kaçmaz. Başka bir çözüm...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() İsmail Özçelik Şuan
Son Aktivite: 17.04.2015 16:17
Tecrübe Puanı: 711
![]() |
Alıntı:
Burada şuna da dikkat edelim, o duraklar boş olsa da otobüs yaklaşmaz... En azından ben Sivas'ta şahit olmadım buna. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() eyuphulagu Şuan
Son Aktivite: 29.01.2015 20:16
Tecrübe Puanı: 706
![]() |
Geçen yıl Atatürk Cad. nin yeni ksmı yapıldı..Cad. nin bu yapılan yeni kısımlarını adım adım takip ettim..Bundan 1 yıl öncesine kadar gurbette yaşayan birisi olarak;gurbette 15 yıldan fazla yaşayan bir olarak çok sayıda ili görme şansım oldu...Büyük şehirlerinde çoğunu görmüş biri olarak hiçbir ilde ana caddeye otopark yapılan bir ile rastlamadım..Ana cad. ye otopark yapılarak bir kere eski cad. çok daraltıldı..Bazıları diyor ki efendim kaldırımlar çok genişmiş onun için otopark yapılmış..Yanlış efendim kaldırımlar geniş olursa olsun ;geniş kaldırımlar yayalar için daha kullanıma elverişli olmaz mı?İlerde yolun kenarına otopark yapıldığı için Allah korusun bir kaza olursa bunun hesabını kim verecek..Belediye Başkanı Sivas'ta otopark sorunu olduğu için Atatürk Cad. nin kenarın otopark yapıldı diyor..Ne kadar yanlış bir düşünce;otopark yoksa Sivas'a yeraltı ve çok katlı otopark projeleri yapacaksın başka çare de çok....Belediyenin halka artık yeni otoparklar yapması mecbur...Sivas artık 150-200bin nüfuslu bir şehir değil;Sivas'ın nüfusu 400binlere dayanmış durumda..Neredeyse 500binlere dayanarak B.Şehir statüsüne girmeye aday bir kente Belediyenin bir humaralı görevi çağdaş Otopark projeleri yapmak ve üretmektir...Bunu yapan Belediyeler kendilerine çağdaş belediyeler adını verirler...Yapamayanlar ise yerinde sayarlar....
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar eyuphulagu'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#14 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Navigator
Valla herkesi bilmem ama ben evimin önüne bırakmak varken neden otoparka koyayım ki. Doğrudur toplu taşıma sistemi kullanılmalı, peki gerçekçi olalım sizce sivasta bu uygulama gerçekleşebilir mi? Haa gerçekleşir doğru, ama sanırsam bir 50 yıl sonra
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Usta Yiğido
![]() |
Alıntı:
Aslında 50 yıla gerek yok imar planında olması gereken otoparklar yapılsa sorun daha kısa vadede çözülür ![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Navigator
Bilmiyorum abi, ne insan geldi geçti 2 yılda yaparız dedikleri şeyleri 7 yılda bitirmeyenleri gördük. Görüyorsun işte Sivas'ın halini.. 50 yıl sürmese keşke ama..
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cley Şuan
![]() |
Sivas'ta nufusa göre araç sayısında bir yükselme olduğu aşikar. Park sorunu cadde kenarlarını park yeri yapmakla çözülmez. Çok katlı otoparklara ihtiyac var. Mavi Çarşı'nın üstü otopark olacak diye söyleniyordu. Ne otopark yapılabildi ne de Mavi Çarşıdan beklenen randıman alınabildi. Şehrin ortasındaki o alan kullanılamadı bir türlü.
|
|
|
#19 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Aslında sorun sadece yönetenlerde değil ben bunu sürekli yazıyorum tekrar da yazacağım ama bizim Sivaslı olarak sorunumuz şu çok şey istiyoruz ancak hiçbir şey yapmıyoruz. Bu konu ile alakalı mesela madem halk sıkıntı yaşıyor neden bir Allah'ın kulu belediyeye mesaj atmamış? Ben İETT'ye bir otobüsün beni almadığını durakta bu yüzden de aktarma yapamadığımı ve fazla ücret ödediğimi yazdım, otobüsün numarasını verdim. Benden akbil numaramı istediler ve otomatik yükleme makinelerinden yükleme yaparsam ücret iadesi yapılacağını söylediler. Bunu örnek veriyorum çünkü Sivas'ta yapan yok. Görüyoruz halk günleri artık iş isteme günlerine dönmüş ama Sivas'a gideyim ilk işim o görüşmelere gitmek olacak.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar İsmail Özçelik'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|