Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sağlıkta siyası rant mı var? - Sayfa 2 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 30.03.2011, 22:11   #11
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 744 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sağlıkta siyası rant mı var?

Alıntı:
LaEdri Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Haberde doğrudan isim verilmesi hoş değil..
Doğru mu yanlış mı orasını bilemem ama özel yerlerinde daha ilgili oluyorlar.Aynı doktor hastanede başından savarken,özel yerinde annenizden daha iyi bakıyor size..
Diş hastanesine bir kere işim düştü,üniversiteye sevk ettiler.Üniversiteye gitim 4 ay sonrasına gün verdiler..Halbuki ben değil 4 ay 4 dakika bile duramayacak kadar acil durumdaydım..
Sonra özel dişe gittim yaklaşık 400 tl karşılığında rahata erdim..Yaptıkları iş hastanede yapamayackları bir iş değildi..Ama yapmıyor işte..
Heyecanla "acaba usta mantık bu başlığa nasıl bir yorum yapacak?" diye bekliyordum...
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 30.03.2011, 22:20   #12
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1320 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI

Ben seninkileri merak etmiyorum..
Klasik mantık olduğu için..
Alt 31.03.2011, 11:16   #13
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Halka düşen; para vermek istemiyorsa, muayenehanesi olan hekimlerin muayenehanelerine gitmemek, adam zorla götürmüyor, kendi kurumunda bakmamazlık etmiyor, alternatif bir sürü kurum var.
Hem muayenehaneye gidip sonra da vay şu kadar kazanıyorlar demek en hafif tabirle işgüzarlık..
"
Yav gözünü seviyim sende doktorsun, "adam zorla götürmüyor" diyorsun; doğru kolundan tutup zorla götürmüyor ama diyor ki "eğer sen benim muayenehaneme gelirsen daha iyi bakarız" demesini biliyor. Böyle olduğunu sizde çok iyi biliyorsunuz bende çok iyi biliyorum. Ha hepsi böyle değil tabi ki, genelleme yapmak doğru birşey değil. Ama takip edilmeli veya birşeyler yapılmalı.
Alt 01.04.2011, 00:10   #14
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24

Tecrübe Puanı: 4560 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Buruda siyaseti bir yana bırakıp.Hak edene hakkını vermek lazım Doktor,işci,emekli,memur,dul,y etim,fakir,fukarayı koruyup gözetmek gerekir.Bir doktor kadar okullarda dirsek cürütmeden Mecliste kendilerine ömür boyu kıyak emeklilik yapanlar birde bizim aldığımız paralarla gecinmeyi deneyin bakalım hayat öyle kolaymı?
Alt 01.04.2011, 20:19   #15
fatihada58
Yeni Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fatihada58 Şuan fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.07.2014 22:11

Tecrübe Puanı: 747 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

36 saatlik nöbetten çıktıktan sonra yazıyorum. Bugün bir bayanın saçını 500tl ye kuaföre yaptırdığını duydum visitte. Hasta yakınıydı kendisi. Maalesef aynı kişi doktora verdiği 100tl muayene ücretinden de veryansın ediyordu(Şimdi böyle bir parada alınmıyor). Eğerki bir kuaför 500tl alıyorsa saç yapmak için ben 2 açık kalp ameliyatına girdim bugün sizce ne kadar almalıyım? Yada geçenlerde yaptığımız kalp nakli? 10 gün evime gitmedim. 6 yıl tıp 6 yıl uzmanlık össdeki başıları saymıyorum bile.Fatih sultan mehmet ali kuşçuyu azebaycandan getirtmek için adım başına akçe verdi. Alimin uykusu cahilin ibadetinden efdaldir. Alimin kaleminin mürekkebi şehidini kanından efdaldir. Sizde ne din var ne de iman dinden imandan haberiniz olsaydı bunlardanda haberiniz olurdu. Kusura bakmayın doktorlar çok kazanacak hemde çoooooooooooooooooooookkkkkkkk kkkkkkk kazanacak ve bu size batmayacak eğer batıyorsa sizde bir patoloji var demektir. 2 yıllık bir kardiyovasküler cerrahi asistanı olarak 24 yıllık herhangi bir devlet memurunun çalışma süresini doldurdum. Şuanda devletin bana verdiği maaş 1547dir bunun daha fazlasının veriyorsa namerdim. Hülasa ben kalbinizin atmasına vesile olacağım ve bunun hesabını siz paramatikle yapacaksınız öyle mi? Kusura bakmayın zaten bir doktora yaptığı işin karşılığını maddi olarak istesenizde veremezsiniz söylesenize kalbiniz kaç lira eder?
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)