|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anasayfa Haberler Sivas Haberler |

![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#11 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 744
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LaEdri Şuan
Tecrübe Puanı: 1320
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben seninkileri merak etmiyorum..
Klasik mantık olduğu için..
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar LaEdri'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#13 | |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
Son Aktivite: 04.02.2016 21:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4560
![]() |
Buruda siyaseti bir yana bırakıp.Hak edene hakkını vermek lazım Doktor,işci,emekli,memur,dul,y etim,fakir,fukarayı koruyup gözetmek gerekir.Bir doktor kadar okullarda dirsek cürütmeden Mecliste kendilerine ömür boyu kıyak emeklilik yapanlar birde bizim aldığımız paralarla gecinmeyi deneyin bakalım hayat öyle kolaymı?
|
|
|
#15 |
|
Yeni Yiğido
![]() fatihada58 Şuan
Son Aktivite: 11.07.2014 22:11
Tecrübe Puanı: 747
![]() |
36 saatlik nöbetten çıktıktan sonra yazıyorum. Bugün bir bayanın saçını 500tl ye kuaföre yaptırdığını duydum visitte. Hasta yakınıydı kendisi. Maalesef aynı kişi doktora verdiği 100tl muayene ücretinden de veryansın ediyordu(Şimdi böyle bir parada alınmıyor). Eğerki bir kuaför 500tl alıyorsa saç yapmak için ben 2 açık kalp ameliyatına girdim bugün sizce ne kadar almalıyım? Yada geçenlerde yaptığımız kalp nakli? 10 gün evime gitmedim. 6 yıl tıp 6 yıl uzmanlık össdeki başıları saymıyorum bile.Fatih sultan mehmet ali kuşçuyu azebaycandan getirtmek için adım başına akçe verdi. Alimin uykusu cahilin ibadetinden efdaldir. Alimin kaleminin mürekkebi şehidini kanından efdaldir. Sizde ne din var ne de iman dinden imandan haberiniz olsaydı bunlardanda haberiniz olurdu. Kusura bakmayın doktorlar çok kazanacak hemde çoooooooooooooooooooookkkkkkkk kkkkkkk kazanacak ve bu size batmayacak eğer batıyorsa sizde bir patoloji var demektir. 2 yıllık bir kardiyovasküler cerrahi asistanı olarak 24 yıllık herhangi bir devlet memurunun çalışma süresini doldurdum. Şuanda devletin bana verdiği maaş 1547dir bunun daha fazlasının veriyorsa namerdim. Hülasa ben kalbinizin atmasına vesile olacağım ve bunun hesabını siz paramatikle yapacaksınız öyle mi? Kusura bakmayın zaten bir doktora yaptığı işin karşılığını maddi olarak istesenizde veremezsiniz söylesenize kalbiniz kaç lira eder?
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|