Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 02.04.2011, 23:28   #11
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1320 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Pegasus, Sivas'a uçacak

İZmir,Bursa ve Trabzon uçuşları vardı ama kar etmediği için kaldırılmış..Dün Bakan söyledi.
Alt 04.04.2011, 18:12   #12
Ensar
Yeni Yiğido

Ensar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ensar Şuan Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.10.2011 15:49

Tecrübe Puanı: 0 Ensar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Pegasus Hava Yolları, Sivas'a uçuş başlatıyor.

Pegasus Hava Yolları'ndan yapılan yazılı açıklamada, yurt içi ve yurt dışı hatlardaki büyümesini hızla sürdüren Pegasus Hava Yolları'nın tarifeli seferlerine bir yenisini daha Sivas uçuşları ile eklediği kaydedildi.
Pegasus Hava Yolları'nın Sivas'ı da uçuş noktalarına ekleyerek 1 Mayıs'tan itibaren yurtiçi ve yurtdışı destinasyon sayısını 19 ülkede 45 noktaya yükseltmiş olduğu ifade edildi. Türkiye'nin en genç filosu ile seferlerine her gün bir yenisini daha eklediği kaydedilen Pegasus Hava Yolları'nın, 1 Mayıs'ta başlayacak Sivas uçuşlarının biletlerinin vergiler dahil 69.99 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu açıklandı. Pazartesi, çarşamba, pazar günleri İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan sabah 06.20'de, salı ve perşembe günleri ise saat 20.00'de hareket edecek Pegasus uçaklarının, Sivas Havalimanı'ndan da pazartesi, çarşamba, pazar günleri sabah saat 08.00'de, salı ve perşembe günleri de 21.40'ta İstanbul'a hareket edeceği bildirildi.
-----------------------------------------------------------------
Bizde Yeterince ic Hatlar var Yapacaksa Dis Hatlari baglasin Örnegin Alm,yada 3 milyon türk var bunun en az 250 bini sivaslidir bunu yapacak bir adam gibi adam cikmiyor. Hani yeni Havaalani yapilinca Ulastirma Bakani acilacak diyordu sadece secim yatirimi yapiyorlar Partilerine Agizlari laf yapiyor ama icraat,da yoklar görelim bakalim nerdeler konusanlar buyursunlar meydan ?
Ensar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.04.2011, 20:44   #13
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 744 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Doğrudan yurt dışı uçak Sivas için hiçte verimli değil..
Her gün sefer olamayacağına göre, yurt içi İstanbul, İzmir gibi şehirlere kısa beklemeli bağlantı vermek çok mantıklı, hiç olmazsa Sivas'dan bu şehre yeni bir sefer eklenmiş oluyor, yurt dışındaki arkadaşlar bugüne kadar Kayseri'den ya da İstanbul'dan 5-6 saat beklemeli hatta bir gün atlamalı geliyordunuz, Kayseri'den Sivas'a ne kadar zamanda ve nasıl geliyordunuz bir düşünsenize.?

Pegasus yurt dışını bağlamak mantığı ile de Sivas'a sefer açtı. Yurt dışındaki vatandaşlarımıza Kayseri' ye gelmek yerine THY nin akşam seferi ya da Pegasus uçuşunu bağlayacak şekilde seyahat öneririm, saatleri bağlantı için çok uygun.

Ben şahsen yurt dışı çıkışlarımı böyle planladım. Pegasus yurt dışı fiyatları çok uygun ve bağlantı saatleri çok iyi, tek eksiği her gün olmaması.

Otobuse 60 tl verip 12-14 saat seyehat edeceklere sorarım 69 tl verip mis gibi 1.5 saatte İstanbul'da ya da en fazla 3 saatte İzmir ya da Antalya'da olmayı neden düşünmezsiniz.

Benim geçen hafta Trabzon'a gitmem gerekti, otobüsle en az 10 saat ve 60 tl yi buluyordu, arabamla 5-6 saat gibi çekiyordu ama yakıt masrafı 100 TL civarındaydı, THY ile aktarmalı 99 TL ye gittim ve 4 saatte misler gibi Trabzonday'dım.
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)