|
SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
Anasayfa Haberler Sivas Haberler |
![]() |
|
Seçenekler | Arama | Stil |
![]() |
#11 |
Yiğido
![]() ![]() 35gürün58 Şuan
![]() Son Aktivite: 21.03.2014 15:15
Tecrübe Puanı: 724
![]() |
![]() Hani seçim meydanlarında başbakan ne diyordu CHP BDP ruh ikizi şimdi aşağıdaki yazı imralı görüşmelerinin sadece küçük bir kısmı tamamı Vatan gazetesinde mevcut milletimiz okusun ve gerçekleri bir kere daha görsün
İMRALI GÖRÜŞMELERİNİN DETAYLARI ! 28.02.2013 - 09:37 ''Süreç başarısız olursa 'Apo öldü' diyeceksiniz.'' Abdullah Öcalan’ın, İmralı’da BDP Grup Başkan Vekili Pervin Buldan, İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve Diyarbakır Milletvekili Altan Tan’la yaptığı, bir MİT yetkilisinin de hazır bulunduğu görüşmenin tutanakları özetle şöyle: Hayatımız söz konusu “Kandil’e BDP’ye ve Avrupa’ya üç nüsha mektup yazdım. Heyet ile dünden beri yoğun olarak tartışıyoruz. Özal’dan beri teşebbüs içerisindeyim, akim (akamete uğradı, kesintiye uğradı) kaldı. Şimdi akamete uğramaması lazım. Uğrarsa, tırnak kesilirse felaket olur. Türklerde bunu bilmeli; başarısızlık orta ve üst düzey savaş, isyan, kaos hepimizin hayatı söz konusudur. Şimdi kadar yaşadıklarımız deveden kulak kalır. Kesin başarı hedefi ile sonuçlanması lazım. Yeni diyalog sürecine yükleniyorum. Dostlarımızın ve halkımızın eski kalıp mücadeleleri bir kenara atmaları lazım. Rejim değişikliği Eski yaşam alışkanlıkları top yekun bırakmak gerekir. Neden, çünkü bu bir rejim değişikliği olacak. Tanzimat, Meşrutiyet, Cumhuriyet, 1950 çok partili hayata geçişten çok daha önemli, bu hepsinden daha derinlikli olacak. Başarılı olursak, yepyeni bir Cumhuriyete… Radikal demokrasi, tam demokrasi, Anadolu ve Mezopotamya’nın tam demokratikleşmesi, hazırlığım bu yönde. Şimdiye kadar olanlar ısınma hareketi idi. Bütün felsefi ve örgütsel birikimimi bu yönde PKK’yi hazırlamak ve dönüştürmek için kullanıyorum. Bu en köklü adım. Demokratik kurtuluş ve demokratik yaşam süreci. ben bu deyimi rast gele seçmedim. Zamanında söyledim anlamadılar. Anlamış olsaydılar, Ergenekon olmazdı, AKP bunları diyor ama çok yüzeysel bakıyor. Benim çok inatçı olduğumu biliyorsunuz. Ben ilk günden demokratik Cumhuriyeti savundum, onlar beni anlamadılar; “APO’yu bitirdik” dediler. Stratejik hatalar yaptılar. Ergenekon’u saptılar umarım bu sefer böyle olmaz. Onun için benimle oynanmayacağını özellikle AKP’ye anlatmalısınız. AKP’lilerle konuşun anlatın. Siz Meclis’tesiniz size çok görev düşüyor. Anlamlı bir uzlaşmaya gidilseydi (Ecevit döneminde) ne Ergenekon ne AKP olmazdı. Metiner saçmalıyor, ‘Apo sıkıştı’ diyor. Propaganda ile oyunu karıştırıyor. Kendisini düzene satmış, kendisini rezil etmiş, AKP’yi 10 yıldır ayakta tutan benim. Derhal bu söylemi terk etmesi lazım. Biz AKP’yi çıkartan gücüz.” Kendini düzene satmış - Metiner saçmalıyor, “APO sıkıştı” diyor. Propaganda ile oyunu karıştırıyor. Kendisini düzene satmış, kendisini rezil etmiş, AKP’yi 10 yıldır ayakta tutan benim. Derhal bu söylemi terk etmesi lazım. Biz AKP’yi çıkartan gücüz. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı 35gürün58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#12 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() heartache58 Şuan
![]() Son Aktivite: 25.02.2014 13:13
Tecrübe Puanı: 803
![]() |
![]() sayın başbakan ırkçılık ve milliyetçilik kavramlarının farkını ayırt edemiyor olmalı.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() bozkurt06 Şuan
![]() Son Aktivite: 18.04.2015 10:41
Tecrübe Puanı: 494
![]() |
![]() bunu yıllardır söylüyorum bunlar bağlantılı diye kimse bizi duymuyor.
![]() |
#14 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aktassa Şuan
![]() Son Aktivite: 24.04.2016 20:30
Tecrübe Puanı: 651
![]() |
![]() - Metiner saçmalıyor, “APO sıkıştı” diyor. Propaganda ile oyunu karıştırıyor. Kendisini düzene satmış, kendisini rezil etmiş, AKP’yi 10 yıldır ayakta tutan benim. Derhal bu söylemi terk etmesi lazım. Biz AKP’yi çıkartan gücüz.
Bu özet olmuş sanırım. Hakikaten dedikleri doğru. Bu yazılanların da gerçeği yansıtmadığı söylentisine inanmıyorum. AKP ve diğerleri tutuştular. Hele ki medyanın ve her türlü çıkar guruplarının iktidar taraftarı olduğu bu dönemde hükümetten gizli, yanlış bir iş yapılması düşünülemez. Bunu destekleyen en büyük olay da bu mektubun hemen görüşme sonrasında değil de görüşmeden 2 gün kadar sonra piyasaya düşmesi oldu. Ne demişti o zaman BDP heyeti? Henüz resmi açıklamamızı yapmadık. 2 gün içerisinde ne deildiyse açıklayacağız. Dedikleri günde bu sözler atıldı ortaya ve başbakanın sert tepkisini görünce hemen çark ettiler ve bu açıklamanın kendilerinden gelmediğini beyan ettiler. Üstelik kimin yaptığını da çok iyi biliyoruz demelerine rağmen isim vermediler ve hemen K. Irak'a gittiler. Ne demek şimdi bu?;
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|