![]() |
#2011 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() şarkılara sordum
kumrulari dinledim susuverdiler, rüzgarlari bekledim sensiz estiler. seherleri özledim hic gelmediler, ızlerini nerede bulurum senin. sarkilara sordum söylemediler, anilara yalvardim bilemediler, ufuklari aradim görünmediler, ızlerini nerde bulurum senin. bulutlar beni gibi hep agladilar, dertlerin gönülleri hep dagladilar. özlemlerin sel olup hep cagladilar, ızlerini nerde bulurum senin. sarkilara sordum söylemediler, anilara yalvardim bilemediler, ufuklari aradim görünmediler, ızlerini nerde bulurum senin. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2012 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uzagiz Birbirmize.
Dünyam durdu sanki Gözyaslarim kurudu birden Ayrildim sevdigim senden Simdi Uzagiz birbirmize Yolumuzda engeller var Gönlümüzde kederler var Ne olursa olsun diyor kader Simdi uzagiz birbirimize 12 08 1986 Danmark [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/b][/quote][/color][/size][/i]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2013 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
emeğine yüreğine sağlık değerli hemşerim |
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2014 |
Navigator
![]() [quote=Kardelencicegi;561655][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Virane Kislam Bir zamanlar icinde yasardi ebemle dedem Cakir Ayse ile Medinlerin Ahmet Köyüm olmus virane, dedemler göc eylemis Evimiz bombos dumanida tütmez olmus bacasindan Ne kalmis bakin eskiden, sadece kalkim kaya Bir o yerli yerinde ve sadik hatiralara Kim bilir belkide bekcilik ediyor ahirettekilere Köyümüz de baykuslar öter, bacamizda tütmez olmus [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hersey anlamsiz eskiler tarihe gömülmüs Bana kalan geri aci, hüzünmüs Yüregimde sizlayan kaybolmaz bir siziyimis Duydugum ürperti Edebiyete göcenlerin, boguk feryadiymis Cocuklugumun sisli, karmasik hatiralari Rüyamda kekik toplar, cecik kulagi yerdim Yagmur sonrasi topargini koklayip özlem giderirdim Ah derbedet kislam adeta ihanete ugramissin. Cocukluk buya ufkum o köy kadardi Köyümden baska dünaynin olmadigiydi Simdi kocaman dünyaya acilan pencerem var Oysa gönül rahatligi nerede var.??? Dert tasa tanimadan hep cocuk kalmak Dilegim su an tek bu olsa gerek Zamanli, zamansiz kesisen yollar Hayale kapilarak ümit kapisinda, Harcanan aldatmaca yillar Hastanin sifa veklemesi gibi Haince pusuda bekler, sana gizlice gülerek alay eder Dermana hasret öylece bitirir seni. Ben Kislaliyim tek agacinda kalsa Canim Kislam. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kardelencicegi0 27.01 2002. Saat 16.00 Danmark [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#2015 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Karalı Gelin
Bu yalan dünyada her şeyim o'ydu Allah'ım nedendir o şimdi elin Seven şu kalbime bir acı koydu Beyazlar içinde karalı gelin Canımı verirdim onun uğruna Hiç kulak vermedi gönül çağrıma O mahzun duruşu gider ağrıma Beyazlar içinde karalı gelin Severken ayrıldık göz göre göre Bu aşkı bitirdi saçma bir töre Dönüp de yüzüme baktı son kere Beyazlar içinde karalı gelin Gülmeyi bilmezsen gittiğin yerde Ağlayıp inleyip düşersen derde Beklerim bu aşkın bittiği yerde Beyazlar içinde karalı gelin Ben ölürsem eğer bana yanmayın Mutluyum diyorsa ona kanmayın Bu kötü bir kader suçlu sanmayın Beyazlar içinde karalı gelin alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Navigator
![]() Aslanim
Kadir mevlam kara yazmis yazimi Gitme dedim dinletemedim sözümü Göğ akraçta buldum sari Gazimi Al kanlar içinde giden Aslanim Gece gündüz aglamaktir işimiz Belli degil baharimiz ki işimiz Zehir oldu ekmegimiz aşimiz Alkanlar içinde giden Aslanim Kahpe felek kirdi kanadimi kolumu Aldirdim elimden gonca gülümü Bundan sonra soran olmaz halimi Al kanlar içinde giden Aslanim Durmadan akiyor yigidin kani Yatmis sedeyeye kibkeye yönü Nasil unutayim komsular bunu Alkanlar içinde giden Aslanim Göğ arkacin basi bayir Sari Gazim yatmis uyur Pehlivanim düğün kurmus Kalk oglum düğüne buyur Akşam Şarkişladan çikmis Farlarini yaka yaka Kaza yapmiş götürmüşler Alkanlari aka aka Gece kara haber geldi Vallahi ciğerim yaindi Niye aytirorsun sari Gazi Hani pehlivanim ne oldu El vurmayin sinem yarali Gülmedim dünya durali Abdurrahman düğün kurmus Bayrak kaldirmiş karali Kalmadi gayri kararim Postadan mektup sorarim Buralarda bulamadim Danimarka´dan sorarim Sedye ye yatirmişlar Ilgitt, Ilgit akiyor kani Malum olsun pehlivanim Mecnun´a döndürdün beni Gayri umudum kesildi Taksi gelmiyor kapiya Soyunur güreşe çikar Kurbanim ceran yavruma Yavrum pareledi bizi Catik kaşi, ela gözü Gedin oglumu getirin Söyler ağlatirim sizi Mevlam güldürmedi nasil güleyim Yitirdim yavrumu nerden bulayim Yoktur adresi mektup atayim Alkanlar icinde giden aslanim Hele cerana, cerena Taksiyi almis frene Abdurrahman kaza yapmiş Darisi motor sürene........... Ahmet Alici {rahmetli dedem.} Kisla. 16.06.1979 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#2017 | |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Alıntı:
kardelen çok acıklı be deden çok güzel yazmış seninde yüreğine salık |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Navigator
![]() [quote=Kardelencicegi;561831]Aslanim
Kadir mevlam kara yazmis yazimi Gitme dedim dinletemedim sözümü Göğ akraçta buldum sari Gazimi Al kanlar içinde giden Aslanim Gece gündüz aglamaktir işimiz Belli degil baharimiz ki işimiz Zehir oldu ekmegimiz aşimiz Alkanlar içinde giden Aslanim Kahpe felek kirdi kanadimi kolumu Aldirdim elimden gonca gülümü Bundan sonra soran olmaz halimi Al kanlar içinde giden Aslanim Durmadan akiyor yigidin kani Yatmis sedeyeye kibkeye yönü Nasil unutayim komsular bunu Alkanlar içinde giden Aslanim Göğ arkacin basi bayir Sari Gazim yatmis uyur Pehlivanim düğün kurmus Kalk oglum düğüne buyur Akşam Şarkişladan çikmis Farlarini yaka yaka Kaza yapmiş götürmüşler Alkanlari aka aka Gece kara haber geldi Vallahi ciğerim yaindi Niye yatirorsun sari Gazi Hani pehlivanim ne oldu El vurmayin sinem yarali Gülmedim dünya durali Abdurrahman düğün kurmus Bayrak kaldirmiş karali Kalmadi gayri kararim Postadan mektup sorarim Buralarda bulamadim Danimarka´dan sorarim Sedye ye yatirmişlar Ilgit, Ilgit akiyor kani Malum olsun pehlivanim Mecnun´a döndürdün beni Gayri umudum kesildi Taksi gelmiyor kapiya Soyunur güreşe çikar Kurbanim ceran yavruma Yavrum pareledi bizi Catik kaşi, ela gözü Gedin oglumu getirin Söyler ağlatirim sizi Mevlam güldürmedi nasil güleyim Yitirdim yavrumu nerden bulayim Yoktur adresi mektup atayim Alkanlar icinde giden aslanim Hele cerana, cerena Taksiyi almis frene Abdurrahman kaza yapmiş Darisi motor sürene........... Ahmet Alici {*rahmetli dedem.*} Kisla. 16.06.1979 [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]E]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2019 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ne mektup geliyor ne haber senden
söyle de bileyim bıktın mı benden her akşam güneşin battığı yerden gözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime geçilmez gurbetin sokaklarından içilmez suları pınarlarından öptüğüm o ıslak dudaklarından sözlerin doğuyor gecelerime çileli doğmuşum zaten ezelden hasrete alıştım ne gelir elden yaşlı gözlerime baktığın yerden gözlerin doğuyor gecelerime alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |