![]() |
#201 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kronik Şuan
![]() Son Aktivite: 14.12.2020 17:41
Tecrübe Puanı: 1385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Teoman
Aşk Kırıntıları yaklaştırsana yavaş yavaş kendini bana. al içine tekrar derinine sakla,kat kasırgana yalan söyleme bak gözlerime bitmiş olamaz. yokla ceplerini aşk kırıntıları kalmış olmalı.biraz. aşk kırıntısıyla doymaktansa aç kalırım tek başıma bu hayatta paylaşacak bir şey atık yoksa bir erkekle bir kadın arasında yürürüm ipte,ağım yokken hemde, kopkoyu içim inan çok çalıştım bu kalpsiz dünyayı sevebilmek için. neyim var ki sanki senden başka hadi son birkez ceplerini yokla aşk kırıntıları kalmış olmalı biraz..
![]() |
#202 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Kıraç
Vefasız Gün güneşlerin ardından Mevsimler geçti yıllar geçti Söz vermiştin hani beni sevmiştin Gönül vermiştin Ben neler çektim bir bilsen Sabrederken gülüm seni beklerken Söyle nerdeydin Hadi söyle sana yanarken Biktim senden Hiç Allah'tan korkmadın mı? Anılardan utanmadın mı? Şarkılarımı duymadın mı? Vefasız vefasız Allahsız, kitapsız Kalakaldım yapayalnız
![]() |
#203 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() haticeözlü Şuan
![]() Son Aktivite: 24.06.2011 07:59
Tecrübe Puanı: 651
![]() ![]() |
![]() HAKAN ALTUN
NEFESİMSİN Her acıya göğüs gerdim Aşk acısı ne illetmiş Sevdiğime gönül verdim Nefes alırken ölmek imiş Vaylar bana vahlar bana Yari görmek haram bana Yollar bana dağlar bana İlaç olur bu yaraya Ben senin ne yarin nede canın Ben senin ne sevdiğin ne baharın Ben senin belki umrunda değilim Ama sen benim nefesim, nefesimsin Gönül bahçem sevgi dolu Aşk olmazsa yolun sonu Aşk bahçemde açan güller Yokluğunda bir bir soldu Vaylar bana vahlar bana Yari sevmek haram bana Yollar bana dağlar bana İlaç olur bu yaraya
![]() |
#204 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() bırak beni sezen aksu
Bırak beni yeter aldattın yeter bırak beni Deli ettin artık çek git bu nasıl sevgi Sen kendine aşıksın sen yalancısın Hatta sevişirken bile yabancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak Seviyorum kahretsin Seviyorum elimde değil Çok seviyorum ah neden Yaşadığım en deli aşksın sen Çok, istedim unutmak istedim esmer ellerini Gözlerini, kokunu, yanık tenini Bana dokunduğun anda hislerimi unutmadım Oysa sen bir yalancısın Sen kimsin sen ne rahat insansın bırak Bırak benim için ne mümkün ayrılmak Ben ayrılamam sen beni bırak
![]() |
#205 |
Alt Forum Yöneticisi
![]() Sevdan Bir Ateş - Düş Sokağı Sakinleri Senin alev gözlerin Eritse şu ruhumu Buz olur kesilirim Yanarken içim Sesin bir uçurum Çağırırsa beni Kuş olur uçarım Yanarken içim Sevdan bir ateş oldu bende Gönlüm bir deli coştu sende Saçların rüzgarından Savururken gönlümü Sürgün olur göçerim Bu diyarlardan Kime dokunur ellerim Kimi görür gözlerim Ölüm çıkar karşıma Yine sen derim Sevdan bir ateş oldu bende Gönlüm bir deli coştu sende
![]() |
#206 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() --------------------------------------------------------------------------------
Ninni Sevgilim - İlhan İrem Şu ışığı yanan, şu dökük olan Şu perdesi yarı açık, şu sımsıkı kapalı Şu camlı çerçevesi kırık, Senin için bütün pencereler Arşınla sokakları birini tıklat Kapıyı ben açacağım, tanıyamayacaksın Yüzüm gözüm başka olacak Bana benden kaçtığını söyleyeceksin Sonra sevişeceksin Aklın bende olacak, bileceğim Birimizden birimize 'duygusuz' diyeceksin Sislerin içinde rastgele buluşuyoruz Bin şüphe içinde öylesi tanışıyoruz Ellerim senden ötelere uzanır Seni yakalayamam bir türlü Her yerde sen / herşeyde sen, hangisini seçeyim? Seç...seç...seç...Seç...seç... seç... Sevgilim her yerdeyiz, bende öyleyim Gecen, yalnızlığın, sislerin benim Dağıt, bitir herşeyi yine karşındayım Bütün kaçışlarında arkandayım Dağıt, bitir herşeyi yine karşındayım Bütün kaçışlarında arkandayım Bir hay-huy içinde rastgele koşuşuyoruz Koş...koş...koş...Koş...koş... koş... Sevgiye doymadan herşeye alışıyoruz Alış...alış...alış...Alış...al ış...alış... Nenni kollarında uyutma beni, Nenni beklediğim bu değildi. Nenni.... Sevgilim her yerdeyiz, bende öyleyim Gecen, yalnızlığın, sislerin benim Sevgilim her yerdeyiz, bende öyleyim Gecen, yalnızlığın, sislerin benim Dağıt, bitir herşeyi yine karşındayım Bütün kaçışlarında arkandayım Dağıt, bitir herşeyi yine karşındayım Bana koştığunun farkındayım Dağıt, bitir herşeyi yine karşındayım Bana koştığunun farkındayımSöyleyen : İlhan İrem - Bu şarkı sözü 378 kez okundu |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 891
![]() |
![]() Sevcan Orhan - Beni derde salan gelsin
Açma Yaram Derin Derin Dermanını Bilen Gelsin Başka Tabipler İstemem Beni Derde Salan Gelsin Ömür Bir Nefes Arası Size De Gelir Sırası Bu Yara Gönül Yarası Beni Derde Salan Gelsin Bilen Gelsin Bilen Gelsin Dermanını Bilen Gelsin Başka Tabipler İstemem Beni Derde Salan Gelsin
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aynur Dogan - Yummayın kirpiklerini
bir sonsuz rüyaya açılmış gözler yummayın yummayın kirpiklerini kim ondan daha çok hayatı özler çağırır çağırır sevdiklerini gelmiyor gelmiyor o yüzler niçin kaybolmuş koynunda kollarda niçin bilmiyor boyunun ölçüsün niçin başının ucuna geldiklerini bilmem ki adını onun kim saklar şimdiden uyutmuş onu kucaklar besbelli üşütür soğuk topraklar soymayın soymayın giydiklerini
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aynur Dogan - Dar Hejiroke
(kürte bilmedigim icin türkce sözlerini eklicem, duygunun dili, rengi ve irki olmazmis bu eser de bir kaniti bunun bana göre) dağların inciri, dağların güzeli incir ağacısın gam götürensin güllerin içindesin, güllerin içindesin incir ağacısın gam götürensin gelin, damadın yüreğidir incir ağacısın gam götürensin incirimiz karadır, güzelimiz esmerdir incir ağacısın gam götürensin gelin çok güzel ve görkemlisin incir ağacısın gam götürensin damat keyiflidir incir ağacısın gam götürensin tanrının inciri ve güzelidir incir ağacısın gam götürensin yarin bahtınadır, yarin bahtına incir ağacısın gam götürensin cizre sınırın altındadır incir ağacısın gam götürensin
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() KIVIRCIK ALI
GüL TüKENDI BEN TüKENDIM Dertlerimi yaza yaza El tükendi ben tükendim Yillar yili vurdum saza Tel tükendi ben tükendim Kapildim bir hos hayale Sevmekten düstüm bu hale Bahçemde menekse lale Gül tükendi ben tükendim Geçiyor benim de çagim Ne evim var ne ocagim Dünyada tutunacagim Dal tükendi ben tükendim Ersin'im arildim gayri Arildim duruldum gayri Cihana darildim gayri |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|