|
|
#201 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olsan içmezmiydin benim yerimde
yillarca kostum hep askin pesinden anlayan olmadi gonul derdimden bir vefa gormedim sevdiklerimden olsan icmez miydin benim yerimde baharim solmadan eskidi omrum cikmaz bir sokaga benzedi omrum leyla'si olmayan mecnuna dondum olsan icmez miydin benim yerimde bulamadim beni candan seveni zamansiz yitirdim hayat selini yasarken canimda gordum eceli olsan icmez miydin benim yerimde
|
|
|
#202 |
|
Usta Yiğido
Gürültü ve patırtı ortasında sükunetle dolas sessizligin ortasında huzur buldugunu unutma baska türlü davranmak acıkca gerekmedikce herkesle dost olmaya calıs ama kimseye teslim olma telassız acık secik konus baskalarına kulak ver aptal ve cahil oldukları zaman bile dinle onları cünkü dünyada herkesin bi hikayesi vardır yalnız planların degil basarılarınında tadını cıkarmaya calıs ne kadar kücük olursa olsun isinle ilgilen hayattaki dayanagın odur oldugun gibi görün sevmedigin zaman sever gibi yapma aska burun kıvırma sakın.o cöl ortasında cimenli bir yerdir yilların gecmesine öfkelenme gencligine yakısan seyleri gülümseyerek teslim et gecmise ara sıra isyana yönelecek gibi olsan bile hatırlaki kainatı yargılamak imkansızdır.
|
|
|
#203 |
|
Usta Yiğido
boynunda bir yaftayla bin cezaya hüküm giyen isyanların sesiyim yitik sevdalarda bir yüzüm adı bile bilinmeyen ve hep aşka mahkum ve hep… AFFEDİLMEYEN.
|
|
|
#204 |
|
Usta Yiğido
SEVMEK ÕYLE BiRSEYKi…ONSUZ BiR HAYAT DÜSÜNMEK BiLE ZEHiR OLUR iNSANA..ÜSTÜNE ÜSTELiK HASRET VARSA SEVGiMiN ARASINDA… DOKUNMAYIN iCiMDEKi KiMSENiN DUYMADIGI ISYANIMA…..!!!!!
|
|
|
#205 |
|
Usta Yiğido
hayat cok acimasiz
kin,nefret ve para herseyi unutturur insana hayat cok acimasiz hic kimse anlamiyor insani önüne gelen sacip savuruyor hayat cok acimasiz bir mum gibi eriyip gidiyoruz sessiz sessiz…
|
|
|
#206 |
|
Usta Yiğido
SeViLEN HİÇ KIYMET BİLMİYORSA İÇEN İSYANINDA HALI DEĞİL Mİ ???
|
|
|
#207 |
|
Usta Yiğido
Gecemidir beni hüzünlendiren yoksa benmiyim hüzünlenmek için geceyi bekleyen, Gecemidir seni bana düşündüren yoksa benmiyim seni düşünmek için geceyi bekleyen.
|
|
|
#208 |
|
Usta Yiğido
bir gün mezarlık bekçisi benle beraber 2 kişiyide alıp göğe çıkartı,sorgu başladı melek birinci için sordu suçu ne, hırsızlık dediler atın bunu yansın dedi melek,ikincisi için sordu suçu ne diye cvp kumar içki atın buda yansın dedi melek, sıra bana geldi suçun ne dedi sevmek dedim dedi sen yanacağın kadar yanmışsın zaten cennete gir
![]() ![]()
|
|
|
#209 |
|
Usta Yiğido
Sanmaki Yaşıyorum
Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum İstemem güneş batsın İstemem karanlığı Böyle bir akşam üstü Çıkardın dargınlığı Karanlık bahtım gibi Sardı tüm benliğimi Böyle bir akşam üstü Bıraktın ellerimi Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum Gururun mu bırakmaz Geri dönmeye seni Acılara bürüdün Hem kendini hem beni Aşkta gurur olmazmış Bunu sen söylemiştin Ellerin ellerimde Ne yeminler etmiştin Gözlerin gözlerimde Çok yeminler etmiştin Sanmaki Yaşıyorum Sanmaki ben çok mutluyum Tek tesellim hayallerim Kendi kendimi arıyorum
|
|
|
#210 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 22:37
Tecrübe Puanı: 725
![]() |
ELVEDA DİYORSUN MERHABA DEMEDEN ELVEDA DİYORSUN TOPLANMIŞ EŞYALAR NEREYE GİDİYORSUN YAGMADAN YAĞMURLAR ESMEDEN RÜZGAR BAHARIMI HAZANA DÖNDÜRÜYORSUN BU GİDİŞ HER SEYİN BİTİŞİMİ SÖYLE BİR DAKİKA DUR BİRAZCIK DİNLE MUTLU OLAMADIN MI GERÇEKTEN BENLE YARALAMADAN BENİ ÖLDÜRÜYORSUN TOPLANMIŞ YÜREĞİMDE YILLARIN SENİNLE YAŞANAN O ANILARIN SÖYLENMEMİŞ ŞARKILARIN SÖZLERİ..... SİLİNMİYOR MAZİLERİN MUTLU BİTMİŞ GEÇMİŞLERİN NEHİR OLAN BU GÖZLERİN İZLERİ...... YİNE DE ....... YİNE DE.....VE SEN ... MERHABA DEMEDEN ELVEDA DİYORSUN YIKILIRIM BİLE BİLE SEN GİDİYORSUN |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|