![]() |
#201 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
Yüreginize saglik
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 9 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#202 |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ppt'yaa Şuan
![]() Son Aktivite: 15.03.2010 21:00
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | |
Yeni Yiğido
![]() ![]() ppt'yaa Şuan
![]() Son Aktivite: 15.03.2010 21:00
![]() |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2010 20:35
Tecrübe Puanı: 1255
![]() ![]() ![]() |
![]() Gönül
Derdimi anlatsam yar şu dağlara taşlara Dağlar dile gelir de sen insafa gelmezsin. Yalvarıp yakarsam da gökte uçan kuşlara Kuşlar dile gelir de sen insafa gelmezsin. Sevda dolu yüreğin bunu böyle bilirdim Koysalar da mezara durmaz yine gelirdim Gülümsese gözlerin gitmez sende kalırdım Taşlar dile gelir de sen insafa gelmezsin. Rüzgarla doldurarak yelkenleri açsam da Hayallere dalarak bulutlara uçsam da Ayrılık şerbetini yudum yudum içsem de Düşler dile gelir de sen insafa gelmezsin. Bahar gelir yüreğe ırmak olur akarım Bitmeyen sevdamıza şimşek olur çakarım Kardelen gibiyimdir korkmaz ömrü yakarım Kışlar dile gelir de sen insafa gelmezsin. Kabrimin üzerine dikiliyor bak taşım Sığdıramam bir yere ağır geliyor başım İsmini andığımda dökülür hemen yaşım Yaşlar dile gelir de sen insafa gelmezsin.
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 10 Kullanıcı ela58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#205 | |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ela58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2010 20:35
Tecrübe Puanı: 1255
![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 10 Kullanıcı ela58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#206 |
Usta Yiğido
![]() Al Beni Düşüne Beni sana hasret etme ay yüzlüm, Sar beni döşüne kurban olayım, Geceme ışık yak, yak ela gözlüm, Al beni düşüne kurban olayım. Haydi gir kalbime düzeni dağıt, Aşkımı yazmaya yeter mi kağıt? Ela gözlerine yakışmaz ağıt, Gözünün yaşına kurban olayım, Sensizlik gurbette gider ağrıma, Kulak ver ne olur canan çağrıma, Senin aşkın ile yanan bağrıma, Yaslan sen, başına kurban olayım. Sarmaya doyamam gül kokan teni, Ne kadar severim bir bilsen seni, Kalem kaşlarına hayran et beni, Yay gibi kaşına kurban olayım. İşte ben burdayım sen yine yoksun, Aşkını ver bana kalbimi yaksın, Kara gözler gonca yüzüne baksın, Tak beni peşine kurban olayım. Siyahi der kalpte sevda çekerim, Aşkının adına güller ekerim, Dudakları kaymak, dili şekerim, İncidir dişine kurban olayım. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 10 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#207 |
Usta Yiğido
![]() Senden Kalanlar Yıllarca kalbimde çoğaldı durdu, Beni benden aldı senden kalanlar, Hele kara sevdan canıma vurdu, Hayatımı böldü senden kalanlar. Hayalde gözlerin bana bakıyor, Sevdaların aklı, teni yakıyor, Kirpikler sineme oklar çakıyor, Yüreğimi deldi senden kalanlar. Bir eski mektup var, yazılar silik, Kapanmadı kalbe açtığın delik, Kırılırdı yine olsaydı çelik, İçerimde kaldı senden kalanlar. Arada gördüğüm eski bir resim, Yazlarım kayboldu, soğudu mevsim, Adını söylemek benim tek dersim, Aklı baştan sildi senden kalanlar. Bir de gül kokun var, silinmez tenden, Ne diye gitmiştin bilmem ki benden? Kalmasaydı keşke hiç birşey senden, Sol yanıma doldu senden kalanlar. Aklımda duruyor gezdiğim yollar, Belki de bir daha sarılmaz kollar, Unutulmaz oldun geçse de yıllar, Zannetme ki soldu senden kalanlar. Senden olmayanın hepsini attım, Sensizlikte nice acılar tattım, Her sana sitemde kendime çattım, Hep benimle oldu senden kalanlar. Sen giderken onlar burda kaldılar, Aklımı başımdan söküp aldılar, Acıya, kedere, derde saldılar, Benliğimi çaldı senden kalanlar. Hasan Ilter
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zombi Şuan
![]() Son Aktivite: 20.11.2010 07:48
Tecrübe Puanı: 762
![]() ♥ ♥ : İranLı Bir Şair diyorki; Aşk'a Uçarsan Kanadın Yanar .. Bunun Üzerine MevLana diyorki; Aşk'a Uçmazsan Kanat Neye Yarar...?
HaritaLara ßaқıЧoruм єviη yoқ. SözcüқLєrє ßaқıЧoruм aDıη Чoқ. қєηDimє ßaқıЧoruм Sєηi qörüЧoruм.. Çüηқü ßєηDєn ßaşқa Чєriη Чoқ.! Geleceğim Bekle Dedi , Ben Beklemedim O da Gelmedi. Ölüm Gibi Birşeydi ; Ama Kimse Ölmedi Atilla İLHAN
BİLEMEZSİN GÜL YÜZLÜ SEVGİLİNİN ÖZLEMİNİ;NAMLU OLUP ŞAKAĞINA DAYANMAMISSA GECELER. (Yücel ASMA) Konu zombi tarafından (24.03.2010 Saat 01:55 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Usta Yiğido
![]() Gül Değil Bu zamanda her şey bir başka oldu, Her kokulu çiçek gül değil dostum, İyinin güzelin çok azı kaldı, Sohbet-ı âliler bal değil dostum. Gezip gördüklerim canımı eğer, İnsana insanca verilmez değer, Leyla için çöle düşmüşse eğer, Mecnun´un gezdiği çöl değil dostum. Sevgiler gözüme ender görünür, Yılan olan elbet yerde sürünür Sözün acısından kulak yerinir, Hakk´ı söylemeyen dil değil dostum. Güle kıymet veren bülbüller suskun, Düzelecek bir gün olmasın kuşkun, İçinde durupta yakmazsa aşkın, Yüreğinden akan al değil dostum. Hazandan çok önce yaprak düşüyor, Dışarda çocuklar evsiz üşüyor, Kardeşler kardeşe kuyu eşiyor, Bu durum kimseye zul değil dostum. Her kötü duruma diyorlar sabret, Boşuna uğraşlar, boşuna gayret, Görenler etmiyor nedense hayret, Gittiğimiz bu yol, yol değil dostum. Masumlar çekiyor her yerde suçu, Tanımaz zenginler, fakiri, açı, Namaza dursa da her gün birkaçı, Kimisi Mevla´ya kul değil dostum. Ayak belli değil, şaşırdık başı, Allah´a kalmıştır düzenin işi, Yârim gözlerinden dökse de yaşı, Çağlayıp coşacak sel değil dostum. Kolay değil artık böyle yaşamak, Evlilerde heves eşi boşamak, Moda oldu evi her ay döşemek, Bastıkları atlas çul değil dostum. Aynı suça ayrı ceza verilir, Yoksa hakim, savcı şark´a sürülür, Bilmem bu şekilde nere varılır? Kısaca halimiz hal değil dostum. Hasan Ilter Katkilarindan dolayi Kronik´e tesekkür ederim. .............................. ...........
Konu sandalli tarafından (26.03.2010 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 10 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#210 |
Usta Yiğido
![]() TURNAM Şuan
![]() Son Aktivite: 28.04.2010 12:10
![]() |
![]() ne cok arkadas yapmisin kendine sensizlik getrdikleri vakit kisa yol uzun yasam sancili bekle olur belki bizki doyumsuz iki sevdali keci zaman gecmez dunya donmez sensizlik belki ama bu yurek dayanamaz seni isterki illaki bilemezsin beni beklerim seni ...
|
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı TURNAM'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ANADOLU’DA TÜRKLÜK –ATATÜRK-CUMHURİYET | cebe | Serbest Kürsü | 36 | 01.10.2009 20:53 |
TÜRK DESTANLARI-1 (OĞUZ DESTANI) | Abdurrahman 58 | Diğer Konular | 1 | 04.01.2009 20:00 |
Kendi Elini Kendi Tutan Bir Çocuğum Ben... | HaZaN | Aşk şiirleri | 4 | 30.12.2008 10:56 |
50 ALEVİ DERNEĞİNDEN ÇAĞRI | Sivaslilar.Net | Haberler | 88 | 22.11.2008 14:00 |
GÜRÜN İLÇESİ’NDE OYNANAN ÇOCUK OYUNLARI | gul-i_ahmer | Gürün | 5 | 21.11.2008 21:57 |