![]() |
#2181 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1809
![]() |
![]() gözlerimden akan yaşı dindirememki
hasretinizi yürekten sildirememki yanan yüreğimi söndürememki ben ne yaptım bu feleğe hiç bilememki |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2182 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1318
![]() |
![]() Ölüm Çok Daha Kolay
Ben suçluyum suçum da gözlerine kanmakmış Bu sevdamın bedeli bin cefaya yanmakmış Vuslat seni uzaktan gözyaşıyla anmakmış Kimse unut demesin ölüm çok daha kolay Özlemin vurduğunu saymadım sayamadım Yerine hiç kimseyi koymadım koyamadım Seni sevmek dert derler çekmeye doyamadim Kimse unut demesin ölüm çok daha kolay Tesellim hayalindir gözlerimden gitmesin Ellerim senden başka hiç bir eli tutmasın Bu yürek neye yarar sen yoksan hiç atmasın Kimse unut demesin ölüm çok daha kolay Bu gönül öyle sevmiş yerine eş bulur mu Unut diyorsun bana sevdan unutulur mu Her şey mümkün olur da yürek sensiz olur mu Kimse unut demesin ölüm çok daha kolay Çaresiz müptelanım, uzaktan görsem yeter Sen cevap verme bana hatrını sorsam yeter Hazdır bana çok görme uğrunda ölsem yeter Kimse unut demesin ölüm çok daha kolay ALINTI |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2183 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ne yarim diyebildim nede sevgilim
bu aşkı böyle yaşamakmış talihim bin ömrüm olsa ne yazar seni içine koymamışki kaderim gecem sen gündüzüm hep sendin yarim ben sensiz yazı baharı neyleyim boş bir çerçeve senden bana kalan seni içine koymamışki kaderim son bir kez göremedim kederdeyim şimdi yalnız sevda çöllerindeyim binlerce kalbin olsa ne fark eder beni içine koymamışki kaderim. lütfi ÖZÇELİK. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Görme Bu Gece
Yine o masada yine yaralı Kadehler dert dolu aşkın vuralı Gözlerimde yaşlar gönlüm karalı ***Gel de kadehleri kırma bu gece ***Saati hicrana kurma bu gece Ne çıkar bu aşkım düşsün dillere Ne çıkar yanıp da dönsem küllere Leyla da salmıştı aşkı çöllere ***Beni bu halimle görme bu gece ***Öldür ama umut verme bu gece Kara gözlerinden meze seçerim O kuytu masada her gün içerim Yıkık viraneyim candan geçerim ***Nerdeyim nasılım sorma bu gece ***Halimi sevdana yorma bu gece Tanrım getirmesin bizi göz göze Pişmanlık yakışmaz o güzel yüze Ne tesadüf olsun ne de mucize ***Düşlerime bile girme bu gece ***Git beni yerlere serme bu gece Ellerimi tutup aşkla bakmıştın Vefasız sen beni burda yakmıştın Volkanlar misali bana akmıştın ***Çek git hayatımdan durma bu gece ***Öldürdüğün yeter vurma bu gece alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2185 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ben sevdim ele verdim
sevdamı yele verdim göz yaşımı sele verdim bu ömrü sana verdim kıymetini bilemedin yavrumu babasız koydun kalbimi hançerle oydun içine ateşi koydun bu canı yoluna koydum kıymetini bilemedin güllerimi yoldun aldın dallarımı hep budadın beni dertten derde saldın kıymet nedir bilemedin can bu tenden ayrılırken azrailim sen ol ne olur mezarıma son kez olsun bir demet gül sen koy ne olur bak gördünmü gittim işte hayatından çıktım işte beni benden aldın işte son noktayı koydun işte şimdi bizsiz mutlumusun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2186 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() kartal- Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2012 16:14
Tecrübe Puanı: 670
![]() |
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı kartal-'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2187 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#2188 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#2189 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Olsan da birtanem derdin de olsa
Sen yokken beni yaşar mı sandın Çekilir mi sandın bu hayat sensiz Gidipte boynumu büktün kimsesiz Olsan da birtanem derdin de olsa. Olmadığın zaman hayat duruyor. Kalbim hızla hızla seni vuruyor, Damarımda akan kanım kuruyor, Olsan da birtanem derdin de olsa. Verdiğin acılar zevkolur bana, Kahroldu yüreğim bak yana yana, Dön diye yalvarsam olur mu sana, Olsan da birtanem derdin de olsa. Unuttum sitemi gelsen diyorum Sensizken nasılım görsen diyorum Özlemin yaşını silsen diyorum Olsan da birtanem derdin de olsa Bu öyle bir tutku olmazsan olmaz, Sensiz saat değil dakika dolmaz, Dönmezsen hayatın anlamı kalmaz, Olsan da birtanem derdin de olsa. ![]() ...Gülüm... Kalbimde senin yerin, öyle özel ki Sözlerle anlatmaya, yetmiyor gülüm Ben seni öyle sevdim, öyle sevdim ki Hiç kimse benim kadar, sevemez gülüm... Ben seninle inan ki, yeniden doğdum Melek gibi yüzünde, her şeyi buldum Gözlerine bakınca, o an kayboldum Artık başka gözlere, bakamam gülüm... Yaşamak ne kadarda, güzelmiş meğer Hep el ele olalım, istersen eğer Seninle geçen bir gün, tüm ömre değer Artık seni görmeden, duramam gülüm... Seni hep seveceğim, söz ela gözlüm Sen gülsün benim için, bende bülbülüm Biz asla ayrılmayız, gelmezse ölüm Bu kalbim sensiz atmaz, yaşamaz gülüm... alıntı Konu doğan bulut58 tarafından (08.08.2010 Saat 08:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2190 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HasreT Şuan
![]() Son Aktivite: 19.11.2013 13:36
Tecrübe Puanı: 2613
![]() |
![]() Gözlerini getir yarı umutsuzluk.. Yaprak gibi döküleyim önüne Solayım beter olayım Gözlerini getir öleyim... Bilmeden çocukça sevildigini Ve bayram sabahınca beklendigini Kaf Dagından günesi getirir gibi Getir gözlerini öleyim... Kimsesizim ilk kez bu kadar suskunum Sana söylemiyorum Yıldızlara uzanmısım her aksam Ve baglanmıs ve kınanmıs Ve karsında yitirilmisim Ne olur gözlerini getir Getir gözlerini öleyim... Ben biraz sairim biraz divane Çarmıha gerseler öldüremezler Sırrım sazımda degil yüregimdedir Istersen dost istersen düsman gibi Getir gözlerini öleyim... Ben yine kaybettim görmüyor musun? Safak yangınından yaralı çıktım Ve ben Gözlerinle yıkılası bir şiire basladım Kaçtıkça sana döndüm Ve artık gülü bıraktım Menekşe yapragını kitaplarımı Suskun maceramı... Bu siir bitsin... Bana peşini bıraktıgım bir hayatı degil Gözlerini getir Getir gözlerini öleyim
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı HasreT'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |