|
|
#211 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 922
![]() |
Beni Unutma - Zara
bir gün gelirde unuturmuş insan en sevdiği anıları bile bari sen her gece yorgun sesiyle saat onikiyi vurduğu zaman beni unutma o saatlerde serpilir gülüşün bir avuç su gibi içime seninde başında o çılgın rüzgar deli deli esiverirse bir gün beni unutma.. büyük acılarla tutuştuğun gün çok uzaklarda olsan yine gel bu ölürcesine sevdiğine gel.. ne olur tanrıya kavuştuğun gün beni unutma..
|
|
|
|
#212 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Kibritçi Kız - Şevval Sam
Nereye kadar sadaka, nereye kadar bu dilencilik? Ben kimin neyim, nereye bu yolculuk? Derin bir üzüntü bu, geçmeyecek gibi... Yaraya tuz basmak, nefessiz kalmak, ağrıya yatmak gibi... Derin bir üzüntü bu, ölüm çaresizliği gibi, imkansızı umutsuzca bilerek beklemek gibi... Ben kibritçi kız sabaha kadar üşüyorum... Son kibritimi de yakıp sevdana veda ediyorum... Sen buz gibi donuk gözlerle yine bakıyorsun, her zamanki gibi kazanan sen oluyorsun! Ne zaman pes eder bu kalp, belki o zaman biter bu aşk... Ne kadar sürerse o son nefes, o kadar can çekişir bu aşk... Derin bir üzüntü bu, geçmeyecek gibi... Yaraya tuz basmak, nefessiz kalmak, ağrıya yatmak gibi... Derin bir üzüntü bu, ölüm çaresizliği gibi, imkansızı umutsuzca yine de beklemek gibi... Ben kibritçi kız sabaha kadar üşüyorum... Son kibritimi de yakıp sevdana veda ediyorum... Sen buz gibi donuk gözlerle yine bakıyorsun, her zamanki gibi kazanan sen oluyorsun!
|
|
|
|
#213 |
|
Yiğido
![]() ![]() fikrettin_58 Şuan
Son Aktivite: 13.05.2010 12:04
Tecrübe Puanı: 758
![]() |
Soner ARICA-Beni bırakma
Git hadi git ciğerim yanıyor Son gece bu, beni sevsen ne olur Kim saracak beni kim sevecek Dur dokunma yüreğim acıyor Sevme beni sevdalardan vurgunlar yedim Bana çok gördüğün aşkı sen ellere ver Terkedilişim ilk değil alışır gönlüm Sevilmeden sevmek var ya o daha beter Hadi beni öldür beni unut Hadi beni göm yalnızlığa Hadi bana hepsi yalan de Beni bırakma
|
|
|
#214 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Sezen Aksu - Yine mi cicek
kur masayı madam despina kirli beyaz muşamba örtüleri ser çek sediri asmanın altına yanında bir ince müzeyyen abla yine mi güzeliz, yine mi çiçek? hamdolsun taze mi bitti topik canın sağolsun amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek? hamdolsun altınbaş kadehe yağ gibi dolsun gece çok genç, arzular şelale haber etsek o yare gelse bomonti'den şereflendirse bizi olsak teyyare söz: meral okay müzik: ara dinkjian solist: cihan okan yorumcu: sezen aksu
|
|
|
|
#215 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Candan Erçetin - Saçma
bir sabah olsa binbir umutla güneş bile açsa açmaz, saçma bir gece olsa zaman yolu hatta yıldız bile kaysa kaymaz, saçma o son sözü duymak bile fazla inan iyi niyet değil, şefkat değil, nerden bu dil kendine iyi bak deme denmez, saçma kendime bakarım elbet sen hiç korkma kendine kalıyor insan eninde sonunda sen bize iyi bak tanrım sevdalı kullarına her şeyi alma bir küçük eşyan bırak bana yeter yetmez, saçma dön gel uzatma hayat bu unutma zaman bile dursa durmaz, saçma o son sözü doğru sanıp kanmam inan iyi niyet değil, gerçek değil, kimden bu dil
|
|
|
|
#216 |
|
Yasaklı
EyüphanAydın Şuan
Son Aktivite: 22.05.2010 11:45
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayyuka - Ümitsiz Aşk
Aşkımız başlamadan Bitiverdi sevgilim Kasırga misali Geçiverdi sevgilim Selamını kestin benden Çok günaha giriyorsun Aşkımızı mahşere bırakalım diyorsun Aşkımızı mahşere bırakalım diyorsun Aşkında,sevgınde,kalbınde taştan Cok hata etmıstık bız zaten baştan Silinisin bu aşkın hatıraları Günah,yazık bize hayır yok bu aşktan Günah,yazık bize hayır yok bu aşktan Yıllardır bekliyorum Bir sevgili hasreti Bilseydim ayrılık var Verirmiydim kalbimi.. Başka birini bulmusşun Hayırlı olsun sevgilim En guzel mutlu gunler Senın olsun sevgilim En guzel mutlu günler Senin olsun sevgilim Aşkında,sevgınde,kalbınde taştan Cok hata etmıstık bız zaten baştan Silinisin bu aşkın hatıraları Günah,yazık bize hayır yok bu aşktan Günah,yazık bize hayır yok bu aşktan Bize hayır yok bu aşktan... |
|
|
|
|
|
#217 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben seni uzaklarda sevdim
5/11/2008 · Kategori: şarkı sözleri SABAHI OPTUM GOZLERINDE GECEYI YAKTIM ATESI ALDIM DUDAGINDA SOZLERI YAKTIM BEN SENI UZAKLARDA BEN SENI TUZAKLARDA BEN SENI YASAKLARDA SEVDIM BEN SENI YASAKLARDA BAHARI OPTUM SACLARINDA KISLARI YAKTIM UMUDU ALDIM YUREGINDEN DUSLERI YAKTIM BEN SENI UZAKLARDA BEN SENI TUZAKLARDA BEN SENI YASAKLARDA SEVDIM BEN SENI YASAKLARDA.................... .........Sevdim Gülüm YASKLARDA. |
|
|
|
|
|
#218 |
|
Yiğido
![]() ![]() mesut_sivasliyiz_58 Şuan
Son Aktivite: 12.10.2010 00:30
Tecrübe Puanı: 772
![]() |
Bu Bizim Şarkımız Olsun
Dönmez olsun, dönmez olsun !.. Sensiz bu dünya, dönmez olsun !.. Sönmez olsun, sönmez olsun !.. İçimdeki ateş, sönmez olsun !.. Bu şarkı bizim olsun !.. Aşkıma, son söz olsun... Gönlümün pınarında, Adın ceylanım olsun !.. Bu şarkı bizim olsun !.. Aşkıma, son söz olsun... Gönlümün pınarında, Adın ceylanım olsun !.. Görmez olsun, görmez olsun !.. Sensiz bu gözler, görmez olsun !.. Geçmez olsun, geçmez olsun !.. Sensiz bu ömrüm,geçmez olsun !.. Bu şarkı bizim olsun !.. Aşkıma, son söz olsun... Gönlümün pınarında, Adın ceylanım olsun !.. Bu şarkı bizim olsun !.. Aşkıma, son söz olsun... Gönlümün pınarında, Adın ceylanım olsun !.. Bu şarkı bizim olsun !.. Aşkıma, son söz olsun... Gönlümün pınarında, Adın ceylanım olsun !..
|
|
|
#219 |
|
Yasaklı
dark_yamtar58 Şuan
Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OLMUYORSA OLMUYOR
gecenin sessizliği vurur kalbime oysa aydınlıklar içimde ne çok çığlıklar duyulurdu yüreğimin derinliklerinde içimi acıtmadan git şimdi olmuyorsa olmuyor işte kalbimi paramparça etmeseydim biyerin olurdu ama git şimdi sen ben olabilseydin bendeki seni görseydin bi yerin olurduu ama git şimdi içimi acıtmadan git şimdi olmuyorsa olmuyor işte kalbimi paramparça etmeseydin bi yerin olurdu ama gitşimdi sen ben olabilseydin bendeki seni görseydin biyerin olurdu ama git şimdii |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Yildiz Tilbe - Seni o sanmıştım
hep istemiştim; başımı omzuna yaslayacağım bir insan ona ağlayıp, onunla gülmek onunla doyup, ona acıkıp ona susayıp onunla bakmak, onunla görmek heryere gitmek, herşeyi öğrenmek aşka doymadan mutsuz olmadan beraber yaşayıp beraber ölmek itemiştim seni o sanmıştım ne kadar da gençtim masum ve güzedim şimdi çok yalnızım ellerin vardı, dokunmak için yandığım gözlerin vardı, bakmak için delirdiğim yüreğin vardı aşk için, olmadı önce farklıydık aşkla bağlıydık sevişirken ağlardık sonra hep yalnız ağladım beraberdik ama yoktuk seni o sanmıştım ne kadar da gençtim senelerim gitti şimdi çok yalnızım... cok icten dinlerseniz mutlaka duygulanir aglarsiniz...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|