|
|
#211 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 808
![]() |
İlk yemeğe çıkışımızda cep telefonu çaldı. Elini çantasına attı. Kurcaladı, kurcaladı. Telefon uzun uzun çalmaya devam ediyordu. Bir türlü bulamadı. Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarından: 'Evde mi bıraktım acaba?' İşte o an aradığım kız bu dedim.
--------- --------- --------- --------- --------- --------- Pişmanlık Bilinçli tüketim, bilinçli üretimle olur 18.000 YTL kredi kartı borcum olduğunu öğrenen babamın ilk tepkisi; 'Keşke korunsaydım' ------------ --------- --------- --------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- Altıncı his 6. His filmini izledin mi dedim. Hayır ama çok övdüler dedi. Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de çok beğendim dedim. Şimdi izlersem bir şey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazım önce dedi. Sustum.Gülmedim bile. Artık görüşmüyoruz. ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---- Öncelik Evlenmeyi düşündüğü erkek arkadaşının 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabını vererek evlilik umutlarını magmalara atan hatunun gerçek sarışın ol duğunu söylememe bilmem gerek kaldı mı? ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --- Suyu ısıt Geçenlerde köyde komşunun evinin önünden geçiyordum. Yaşlı amca hanımına şöyle dedi: 'Hanım suyu ısıt;olursa olur olmazsa çay demleriz.' Hala gülmekteyim. ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----- Maalesef Kaybettik Aniden fenalaşan annelerini apar topar hastanenin acil servisine taşıyan, ancak yarım saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik'demesiyle annelerinin öldüğ ünü öğrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasıl kaybedersiniz koca kadını daha demin buradaydı!' deyip doktorubir güzel döven komşularım var duyurulur... ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- - Ramazan geldi Her zaman canım, aşkım diyen kocacığım Ramazan geleli beri,orucu bozulmasın diye bana 'kanka' diyor ya.. ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ------ Danger Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazısını görüp de 'Allah'ın akıllısı, tanker yazacağına danger yazmış' diyen ve arkasından kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba? ------------ --------- --------- --------- --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- ------- Kıbleye çevirin Bu zamana kadar hiçbir şeyi alkışlatamamıştım kısmet bugüneymiş. Lütfen o büyük alkışlarınız pilota 'Uçağı kıbleye çevirin, namaz kılacağım' diyen gurbetçi vatandaşımıza gelsin. Haberi gördüğümde ben öyle yaptım da. ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --- Efendi Çocuklar Lütfen bir alkış da benim anneme zira kendisi geçen gün televizyonda zap yaparken, Aydın ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunları çok severim, mankenlerle falan dedikoduları çıkmıyor,terbiyeli çocuklar' dedi. ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----- Bizim oradaki Carrefour´un ilk açıldığı zamanlar. Mağazada anlık indirim duyurularını anons eden kişi şöyle dedi: 'Pantolonları indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz.' ------------ --------- --------- --------- --------- -------- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --- Lise yıllarında Milli Güvenlik dersinde hocamız olan subay, sınıfın güzel kızlarından birini kaldırmış ve ondan subay rütbelerini küçükten büyüğe doğru saymasını istemişti. Sıralamayı aynen yazıyorum: 'Teğmen, üsteğmen, yüzbaşı, binbaşı, yarbaşı ve albaşı ' ------------ --------- --------- -------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---- Geçenlerde gittiğim düğünde takılan paraları anons eden şahıs aynen şöyle dedi: 'Gelin hanım köşede, isteyen takabilir.' ------------ --------- --- ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -- Arkadaşımın sevgilisi komiser. Geçenlerde ikisi arabada sohbet ederlerken; - 'Bilmem kaç merkez, yolda üç tane or..pu var Tamam' diye bir telsiz anonsu gelmiş. Erkek arkadaşı çok utanmış ve hemen telsize sarılıp telsizin diğer ucundaki memura; - 'Bu ne biçim anons, malum kadın deyin biz anlarız' diye fırça atmış. On dakika sonra gelen telsiz anonsu ikisini de kahkaha krizine sokmuş. - 'Komiserim malum kadınlar or..pu degilmiş Tamam' ------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- Bir arkadaşımla balık almaya gittiğimizde, arkadaşım kovanın içinde yüzüp çırpınan balıkl ara bakıp; - 'Bunlar taze mi?' diye sormuştu. Balıkçı da cevabı hemen yapıştırdı: - 'Yok abla, pil takıp oynatıyoruz'
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#212 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() feraha Şuan
Son Aktivite: 27.12.2010 20:47
Tecrübe Puanı: 690
![]() |
FIKRA
) Üç arkadas tren istasyonuna gitmisler. Içlerinden biri giseye yaklasip bilet almis ve trenin kalkmas...ina ne kadar zaman oldu sormus. Bir saat on bes dakika...Arkadaslarina dönmüs aha çok var, hadi gidip su karsiki kafede çayiçelim... Oradan ...buradan derken lâflâfi açmis...Birden tren düdügüyle kendilerinegelmisler. Kosarak disari firlamislar ama,nafile... Tren kaçmis.. Sormuslar: - Sonraki tren ne zaman?Bir buçuk saat sonra... Yine dönmüsler kafeye. Yine çay, yine lâf ve derken yine düdük sesi. Kosmuslar ama bu defa da treni kaçirmislar.Bir saat sonra bir tren daha varmis. Dönmüsler kafeye... Ama bu kez uyanik duruyorlar. Trenin sesini duyar duymaz kalkmislar ve kosmaya baslamislar. Içlerinden ikisi; biri bir vagona, digeri baska vagona zar zor yetismis... Üçüncü ise geride kalmis ve yetisememis... Bir süre dövündükten sonra baslamis katila katila gülmeye. Durumu gören istasyon memuru dayanamayip sormus:Hem treni kaçirdin hem gülüyorsun! Nasil gülmeyeyim!... Onlar beni ugurlamaya gelmişlerdi.. ))okuyun pişman olmazsınız New York'ta bir bankanın önünde duran son model Rolls Royce otomobilden inen adam, hızlı adımlarla b...ankaya girdi ve önüne çıkan ilk görevliye, bireysel kredi için başvuruda bulunmak istediğini söyledi. Görevli onu, müşteri temsilcisine götürdü. Adam, çok acele bir is iç...in Avrupa'ya gitmek zorunda olduğunu ve bu nedenle bir hafta vadeli beş bin dolar krediye gereksinim duyduğunu söyledi. Müşteri temsilcisi kısa bir araştırma yaptıktan sonra. "Ticari ve mali sicilinizi inceledik. Bu krediyi almanız için bir engeliniz yok" dedi ve ekledi: Fakat bir konuyu belirtmeliyiz. Bizim bankamızla daha önce hiç çalışmamışsınız. Banka olarak sizi resmen tanımıyoruz. Bu nedenle, söz konusu krediyi verebilmemiz için karşılığında sizden bir teminat almak zorundayız". Adam cebinden Rolls Royce'un anahtarını çıkardı, bankanın müşteri temsilcisine uzattı: "Çok acelem var, uçağa yetişeceğim." dedi. "kapıdaki Rolls Royce' umu teminat olarak alabilirsiniz". Kredi işlemleri çok hızlı bir bicimde tamamlandı. Banka Rolls Royce otomobili bankanın garajına çektiler, adama da beş bin dolar krediyi verdiler. Müşteri temsilcisi, kişisel merakını gidermek için bir hafta boyunca özel bir araştırma yaptı ve bankalarının bu yeni müşterisinin çok büyük bir is adamı ve çok büyük bir servet sahibi olduğunu öğrendi. Bir hafta sonra adam yeniden gelip, borcunun anaparası beş bin dolarla, bir haftalık faizi dokuz bucuk doları ödedikten sonra, müşteri temsilcisi bir turlu yenemediği merakının dürtüsüyle sordu: "Sizin, çok büyük bir is adamı ve çok büyük bir servetin sahibi olduğunuzu öğrendim" dedi. "Yalnızca kişisel merakımdan soruyorum. Lütfen söyler misiniz, sizin için çok küçük bir miktar olan beş bin dolarlık krediye neden gereksinim duydunuz?" Adam hafifçe gülümsedi: "Siz de bana lütfen söyler misiniz?" dedi. "Böyle lüks bir otomobili, New York'ta hangi kapalı garaja, bir hafta boyunca dokuz bucuk dolara bırakabilirsiniz?(para kazanmak sadece çalışma ve hırsla olmaz,zeka da gerekir..) Kayserili ))) Padişahın biri, - Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim! demiş. Yalancılar, hemen s...araya koşuşturup başlamışlar yalana; - Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü. - Bunun neresi yalan?.. Kuş kartaldır, Arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kaptı mı götürür tabii!.. - Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!.. - Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!.. - Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım. Altı ay sonra geri döndü! - Senin ok bir ağacın üstüne düşmüştür. Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir. Böylece padişah, her yalana gerçek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş. Ama bir gün bir Kayserili gelmiş; - Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu öde!.
YA HEP YA HİÇ ... Konu feraha tarafından (02.09.2010 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı feraha'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#213 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5519
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IŞIĞI GÖREN GELİYOR
Adamın karısı hamileymiş.Bir gece yarısı sancılanmış. Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş. Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş. Nihayet bebek sağlıkla doğmuş. Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor. Onu da doğurtmuş. Bitmemiş ardından bir tane daha.. Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe; -Ne yaptın,yak şu feneri!.. -Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!.. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#214 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1349
![]() |
Son sürat geldim
Trafik kuralı ihlali yapan kimsenin çıkmadığı uzun bir nöbetin sonunda polis, nihayet aşırı hız yapan bir aracı durdurdu. Sürücü camı açtı. Ruhsat ve ehliyetini uzattı. Polis ceza makbuzunu cebinden çıkarırken keyifle gülümsedi: — Sizi bütün gün bekledim. Sürücü nasıl olsa cezamı öyle ya da böyle çekeceğim rahatlığıyla, iç çekerek karşılık verdi: — Anlıyorum memur bey. Elimden geldiği kadar hızlı gelmeye çalıştım ben de. Polis, dakikalar süren gülmesi kesilmeyince adama eliyle git, git işareti yaptı ve adam cezadan kurtuldu. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#215 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 58_SEMİH_58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2014 21:26
Tecrübe Puanı: 808
![]() |
Bir gün Haydar isimli bir adam kız arkadaşıyla buluşmak için restorana gitmiş oturup kızı beklemeye başlamış bi bakmış ki 2-3 masa ileride Kadir İnanır gitmiş yanına
- Kadir ağabey bir imza alabilir miyim? demiş Kadir İnanır: - Tabi. demiş vermiş imzayı adam gitmiş oturmuş yerine bi kaç dakika geçmiş Haydar kalkmış yerinde - Kadir ağabey birazdan kız arkadaşım gelecek geçerken bir selam verirmisin ya karizma olur. demiş Kadir İnanır: - Tamam olur.demiş ardından adam dayanamamış kalkmış yerinden yine - Kadir ağabey be yanımızdan geçerken selam verip iki muhabbet edermisin ya çok sağlam karizma yaparız demiş Kadir İnanır: - İyi tamam hadi geç otur yerine ben giderken uğrarım sizin masaya demiş. Adamın kız arkadaşı gelmiş oturmuşlar muhabbet ederken Kadir İnanır gelmiş - Haydar naber abi? demiş Haydar: -Ya Kadir bi s**t*r git ya....
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı 58_SEMİH_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#216 |
|
Navigator
AYAKLARI UZUN Temel yeni yaptığı ahırına hayvanları yerleştiriyormuş. Fakat sıra develere geldiğinde, develerin kapıdan geçemediğini anlamış. Başlamış kapının üst kısmını parçalamaya. Ordan geçen biri. adam -Birader napıyon sen? temel: -Ula devenin boyni çok uzun , kapıyu uzatayrum adam: -Ulan salak kapının girişindeki toprağı biraz kazsana.. temel: -Salak sensin da, devenin boynu uzun ayakları değul !!! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#217 |
|
Navigator
Günah Kadın, günah çıkarma hücresine girmiş, başlamış anlatmaya: - Beni bağışlayın peder… Kitapta yazılı yedi büyük günahtan birini, kibir suçunu işledim. Günde iki defa uzun uzun aynaya bakıyor, kendi kendime “Ben ne güzel bir kadınım” diyorum. Peder, aradaki kafes pencereyi açıp kadına yakından bakmış: - Hanımefendi, size çok iyi haberlerim var. Günahınız yok. Yanlışınız var. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][/color][/b] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#218 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() murat tugrul Şuan
Son Aktivite: 06.06.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 824
![]() |
REFERANDUM FIKRASI
Referandum sonrası morali bozulan kemal bey Öndercim ben bu işi kıvıramıyorum istifa edecem demiş Önder sav efendim olurmu siz bu partinin gelmiş geçmiş en büyük başkanısınız deyince bunu duyan kemal bey bıyık altından gülerek Atatürk'tendemi diye sormuş Önder tabi efendim Atatürk , inönüden korkardı siz daha büyüksünüz demiş Kemal bey iyice coşmuş peki İnönü'dendemi büyügüm Önder tabi efendim Tayyip agzına geleni söylüyor inönü büyük olsa söyleyebilirmiydi siz ondanda büyüksünüz Kemal bey Erdoganın adını duyunca canı epey sıkılarak İşte bu adam kimseden korkmuyor ne israili bıraktı ne orduyu ne yargıyı Başkanım canınızı sıktıgınız şeye bak oda Allahtan korkuyor En büyük sizsiniz |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı murat tugrul'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#219 |
|
Navigator
Kenan Evren Orhan Gencebay ve Recep Tayyip Erdoğan fıkrası Bir çiftlik evine davet edilen Kenan Evren, Orhan Gencebay ve Recep Tayyip Erdoğan aynı anda kapıya gelirler. Kapıda bekçi karşılar. Ama bekçi güvenlik konusunda sıkıca tembihlendiği için gelenlere kimliklerini sorar. Gencebay ‘Beni herkes tanır. Bak sazımda elimde. Sazım benim kimligimdir.’ der… Bekçi tamam sizi sazınızdan tanıdım. Geçin’ der. Kenan Evren ‘Bende Marmaris’te resim yapıyorum. Herkes beni tanır. Bak paletlerimi de getirdim. Belki burada da resim yapacağım’ der. Bekçci ‘Tamam sizi de tanıdım. Güzel hanımların resimlerini yapıyorsun, geçebilirsiniz’ der. Sıra Recep Tayyip Erdoğan’a gelince, Erdoğan, ‘Ne kimliği, artistlik yapma lann!’ der. Bekçi bu kez, ‘Tamam Başbakanım. Kimlik göstermenize gerek yok bu beyanınız yeter. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#220 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖnceVatan_58 Şuan
Son Aktivite: 15.07.2012 08:54
Tecrübe Puanı: 1024
![]() ![]() |
Tayyip saç traşı olmak için berebere gitmiş. berber sormuş. 'başbakanım, laiklik hakkında ne düşünüyorsunuz?'
tayyip duymazdan gelmiş. berber 5 dakika sonra tekrar sormuş:'başbakanım, laiklik hakkında ne düşünüyorsunuz?' Tayyip yine duymazdan gelmiş. berber 5 dakika sonra sorusunu tekrarlayınca Tayyip sinirlenmiş: 'sana ne lan laiklikten? artistlik yapma, işine bak' diye azarlamış adamcağızı. berber gülerek karşılık vermiş: 'laiklik sözünü duyunca saçlarınız diken diken oluyor da, daha kolay kesiyorum' ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|