|
|
#2242 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4558
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2243 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ismail 58 Şuan
Son Aktivite: 11.01.2016 00:55
Tecrübe Puanı: 1091
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hani nerede bu bay hemşerilerimiz,
kimseler gelip sohbete dahil olmuyor. Yoksa sitede otomatik olarak bağlanıp öylece kalıyorlarmı.? |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ismail 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2244 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sabiha Serin Şuan
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16
Tecrübe Puanı: 850
Bu başlığı ilk kez gördüm. Ancak gönül isterdiki burada bayanlar olarak Ülkemizi toplumumuzu ilgilendiren konular, EĞİTİM VE KÜLTÜR,SANAT KONULARI paylaşılsaydı . Çünkü arkadaşlar ne yazık ki yaşadığımız şu dünyada bilhassa Türkiye'da kadınlar halen erkekler tarafından zayıf ve ikinci sınıf vatandaş olarak görülüyor. KADININ SAÇI UZUN AKLI KISA veya KADININ SIRTINDAN SOPAYI KARNINDAN SIPAYI EKSİK ETMEYECEKSİN , yada O KADINDIR BE NE ANLARKİ , KADINLAR SUSAR, KADINDIR ANLAMAZ V.S. Ne yazıkki ülkemizde kendini üstün gören, kadınlardan akıllıyım diye zihniyette olan, havalara giren erkekler, haksızda olsa kadına karşı sesini yükseltip kadını psikolojik olarak sindirmeye çalışan, her zaman ve her yerde erkeğim diye astığım astık, kestiğim kestik diyerek şiddetin ardına gizlenen, kadın başarısını kendine sindiremeyen erkekler var. Hatta kadını temizlik yapmaya gönderip , kendisi kahvede okey oynayıp kadının alın teri ile kazandığı parası ile sigara alan, psikolojik ve fiziksel şiddet yaşatan erkekler de var. Temennim kadınlar hakkında düşünülen bu yanlış zihniyetlerin bitmesidir.
Elbette bu görüşüm bütün erkeklere değil, bunların yanında kadını gül gibi koklayıp solmaması için gözünden gözüne vermeyen asil yürekli erkeklerde var. Kadına çocuklarının anası diye sevgi saygı duyup başüstünde tutanlarda var. Ben kadının kıymetini bilip değer verenleri kutlarım ve alkışlarım. Madem böyle bir başlık açıldı o halde burada sadece tanışmak değil eğitim ve kültür alanında paylaşımlarda bulunalım. Hiçbir zaman , hiçbir yerde, hiçbir görevde cinsiyet ayırımı yapılmasın.Her iki tarafta da karşılıklı sevgi ve saygı oldukça aşılamayacak dağ olamaz diyorum. Erkekler elbette başımızın tacı ama o tacı haketmek için kadına sevgi saygı duymalı , insanca davranmalı diye düşünüyorum. Değerli arkadaşlarım elbette sadece bayanlara değil herkese kapımız açık olan SİYŞAD SİVAS YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİMİZE erkek veya bayan tüm yazar ve şairlerimizi üye olmaya bekleriz. Aranızda yazar ve şair var ise lütfen bana iletiniz. Geliniz yumruk olalım el ele verelim. Eserlerimizi paylaşalım.Şiir etkinliklerimizde konuğumuz olunuz bizlere onur veriniz. SABİHA SERİN SİYŞAD SİVAS YAZARLAR VE ŞAİRLER DERNEĞİ BAŞKANI |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2245 |
|
Usta Yiğido
Kıskandım demeden edemeyeceğim,
ALLAH muhabbetinizi arttırsın, bizim muhabbette gelen giden 3 bilemediniz 5 farklı üye ancak var.... Kısa zamanda ivme kazanır da sizlerle rekabet edecek hale geliriz dilerim ki. |
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Usta Yiğido
Alıntı:
Teşekkür ederiz. İnşallah diyorum . Başarılar nitelikli ve aydınlatıcı paylaşımlarla gerçekleşir. Birlikten kuvvet doğar, asla cinsiyet ayırımı olmadan , bölünmeden, yapıcı,kalıcı ve üretici ,aydınlatıcı olup erkek veya kadın ayırımı yapmadan, hepimiz el ele verip kenetlenip, gerçekten kendimi bir ailem olarak gördüğüm bu güzel sitemizde sevgi ve saygı olduğu sürece kültür sanat ve eğitim adına çok güzel paylaşımlar olabilir diye düşünüyorum. |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sabiha Serin'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2247 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2233
![]() |
Topiciniz hayırlı olsun.Sivasspor 2-0 kazanacak bence.Erman,kamanan ve musa üçlüsünden ikisi atar diyorum.Eskişehir Fb'yi yenmek için çok çalıştı yorgunlar bizde artık süregelen yenilgileri bitirmeliyiz kazanmaya mecburuz artık sabır kalmadı mecbur baskılı oynayacaklar.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2248 |
|
Usta Yiğido
Geçen seneki ilgi alaka devam ediyormu,
tribünlerde tam doluluk sağlanıyormu.? |
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Usta Yiğido
Saygıdeğer beyler
Sizlerden tek ricam şu olacak. Değerli ağbilerim,gardaşlarım, sevgili evlatlarımız, gençlerimiz lütfen beni dinleyiniz: Yuvanızın, kendinizin ve tüm sevdiklerinizin sağlığı için lütfen sigarayı bırakınız lütfen. Unutmayınız ki bugün içtiğiniz her bir sigaranın acısı sizden yıllar sonra da olsa çıkacaktır. Evdeki ananızı babanızı, yuvanızdaki kınalı kuzularınızı, sevgili eşinizi en önemlisi kendinizi düşünün ve yalvarırım sigara içmeyiniz. Yazık değilmi körpe evlatlarınıza o pis dumanı soluyorlar.inanın çok yazık oluyor onlara kendiniz için onlara nasıl kıyıyorsunuz.LÜTFEN SİGARAYI BIRAKINIZ Sigara yerine onlara bir kilo meyve, bir çikolata alıp eve götürünüz, inanın daha mutlu olacaksınız. Ben bunu başaracağınıza inanıyorum. Bir akrabam vardı ona hep sigara içme diye çok yalvarırdım, dinlemedi, içmeye devam etti. 2 yıldır kanser tedavisi görüyordu hasta yatağında bana " Keşke sözünü dinleseydim sigara içmeseydim" dedi . Evet ona çok yalvarmıştım içme diye. Ama ne yazıkki çok geç. Onu yeni kaybettik,çok üzgünüm. Halen o sözleri kulaklarımdadır. Bu nedenle sizlere ısrarla sigarayı bırakınız diye yalvarıyorum.Yavrularınız öksüz kalmasın ne olur..Bir kişi dahi beni dinlese ne mutlu bana.... Hadi lütfen bugünden itibaren sigarayı bırakmaya karar veriniz... Sizlere sigara konusu ile yazdığım şiirimi armağan ediyorum herkese, Sivas'tan selam ve saygılarımı sunuyorum. Allaha emanet olunuz. GİT BAŞIMDAN SIGARA Bir zaman dost idik dostça beraber Yüzümdeki çizgi bu harabeler Sağlık gitti elden senden ne haber Durma git başımdan git be sigara Mevsimler değişti bense karardım Derdime bin türlü çare aradım Defolup git diye az mı yalvardım Durma git başımdan git be sigara Kapanmaz bir daha açtığın yara Hem sağlığım aldın hem cepten para Umutlarım artık dünyam kap kara Durma git başımdan git be sigara Nefretim sözüm çok tarif edemem Eşime dostuma gelme istemem Artık dayanamam kahrın çekemem Durma git başımdan git be sigara Bir zaman su diye zehir içerdin Gençliğimi alıp benden geçirdin Sihirbaz mı nesin nasıl becerdin Durma git başımdan git be sigara Duysun cümle âlem duysun erenler Şu yalan dünyadan gelip geçenler Beni ibret alsın zehir içenler Durma git başımdan git be sigara SABİHA SERİN |
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Usta Yiğido
Doğru düşünüyorsunuz. Dilerim ki;
görüş ve beyan ettiğiniz fikirlerinizle, üyelerimizi aydınlığa götürecek çığırlar açmaya, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirecek katkılarınızda başarı sağlarsınız. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 8 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 8 Misafir) | |
|
|