![]() |
#2241 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yiğidoturan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.07.2014 12:58
Tecrübe Puanı: 1061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hüseyin'in Ağıtı
-Mamak Zindanlarında Sabah namazını eda ederken kafasına dipçikle vurularak şehit edilen Hüseyin Kurumahmutoğlu'nun aziz hatırasına- İzimiz olacak hep onun izi, Ne desem nafile bu imiş yazı Bu dünyada yarım kalan namazı Cennet-i Ala 'da kıldı Hüseyin Muradı Firdevs'te aldı Hüseyin. Hak yolda yürüdü Hak yolda gitti Hak yolda bir ömür böylece bitti. Çiçeği burnunda babayiğitti Ülkü bahçesinde güldü Hüseyin Soldu Ülküdaşım soldu Hüseyin. Hüseyin'de ne can ne nefes kaldı Geriye bir ülkü bir heves kaldı. Bir kanlı seccade bir de fes kaldı Arif'i acıya saldı Hüseyin. Öldü Ülküdaşım öldü Hüseyin.
![]() |
#2242 |
Usta Yiğido
![]() Rey Yok
Ben köylüyüm beni hiçe, Sayanlara rey yok rey yok. Kanımızı içe içe, Doyanlara rey yok rey yok. Ula bizi aptal sayıp, Çağ atladık demek ayıp, Memleketi yağmalayıp, Soyanlara rey yok rey yok. Seçimlerde kapımı aç, Ondan sonra beş sene kaç, Yağma yoktur bizi muhtaç Koyanlara rey yok rey yok. Zekası kıt kütüklere, Şahsiyeti yitiklere, Süslü püslü nutuklara, Beyanlara rey yok rey yok. Mesela şu bizim beye, Meryem için mezar niye Hem cami hem kiliseye Uyanlara rey yok rey yok. İstanbul’a Rumlar varsın, Yeni Patrikhane kursun. Ayasofya kitli dursun Diyenlere rey yok rey yok. Kandıramaz artık beni, Oyuncak mı İslam dini, Kendi şalvar kızı mini, Giyenlere rey yok rey yok. Ece, Neco, Çoban Sülü, Paşa dölü maşa dölü Yeter artık yıllar yıllı, Yiyenlere rey yok rey yok. Arif der ki aklım ermez, Aklı olan oy moy vermez, Bir postallı görür görmez Tüyenlere rey yok rey yok Ozan Arif
![]() |
#2243 |
Usta Yiğido
![]() Kurban Olayım
SİZİ YARADANA Bir kuru merhaba yetmez inan ki; Sizi yaradana kurban olayım. Her biriniz birer pırlanta sanki, Sizi yaradana kurban olayım. Emmiler, dayılar, Alplar, erenler; Türk'e ve İslam'a kanat gerenler; Ülkücü davaya gönül verenler; Sizi yaradana kurban olayım. Analarım, bacılarım hak sizin, Bu davada emeğiniz çok sizin. Hanımlıkta üstünüze yok sizin. Sizi yaradana kurban olayım. Çocuklar aman haa beni üzmeyin, Öpersem ağlayıp oyun bozmayın. Hatta biraz ısırsam da kızmayın. Sizi yaradana kurban olayım. Ülkücüler, gençler, bozkurtlar, şarkın, Ümidi sizsiniz bu Necip ırkın, Ümidi sizsiniz Müslüman Türk'ün, Sizi yaradana kurban olayım. Pişiniz bozkurtlar, daha pişiniz. İlimle, irfanla bütünleşiniz. Yoktur emsaliniz, yoktur eşiniz. Sizi yaradana kurban olayım. ARİF'im padişah yapsalar tutar, Vallahi kenara atarım atar. Beni size çöpçü yapsınlar yeter. Sizi yaradana kurban olayım. Ozan Arif
![]() |
#2244 |
Usta Yiğido
![]() Gemi var kaptan yok uzakta sahil,
Cahilmiş tayfalar topyekün cahil Sahi sen bunlarla hepisi dahil Nasıl bu davayı güttün Başbuğ'um Beceriksiz çapsız bunca herifi Nasıl anlatayım yok ki tarifi ' Evladım' dediğin Ozan Arif'i Kime bırakıp da gittin Başbuğ'um.
![]() |
#2245 |
Usta Yiğido
![]() Baba
Hastane yolları kaderin oldu, Yanında biz varız üzülme baba, O kanser illeti ecelin oldu, Mevladan ümitler kesilmez baba, Sığmazsın bilirim bir kaç mısraya, Anlatmak isterim seni dünyaya, Acelen neydiki uçtun semaya, Mezar'ının başında ağlarım baba, Gururu sevgiyi senden öğrendim, Mis gibi kokunu özledim baba, Bu kadar acılı ölmemeliydin, Hasretin ciğerimi deliyor baba, Bu kadar acıya nasıl dayandın, Sabırlı olmayı öğrettin baba, Bu koca dünyaya neden sığmadın, Geride bıraktın bizleri baba, Sen gittin kimsemiz kalmadı şimdi, Bizi terketmeye hakkın yok baba, Dostum dediklerin düşmandır şimdi, İyiki namerdi görmedin baba, Ağlarım gizlice sensiz günlerde, Faydasız bilirim ağlamak baba, Yaşamak isterdin sende bizlerle, Sensizken mutsuzuz inanki baba,
![]() |
#2246 |
Yiğido
![]() ![]() settar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 27.06.2014 18:20
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 733
![]() |
![]() Tüm hemşehrilerime selamlar iyi akşamlar bütün güzellikler sizinle olsun.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Yiğido
![]() ![]() burhan Şuan
![]() Son Aktivite: 28.10.2008 23:00
Tecrübe Puanı: 638
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Usta Yiğido
![]() BİR ÇİÇEK YETİŞTİR KÖKÜ NAMAZ OLSUN Kİ SENİ AYAKTA TUTSUN GÖVDESİ GÜZEL AHLAK OLSUN Kİ ESEN RÜZGARDAN KORUSUN AÇAN ÇİÇEKLERİN İYİLİKLERİN OLSUN Kİ BU HAYAT ANLAM BULSUN
![]() |
#2249 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
sağolasın settarım hayırlı akşamlar nerelerdesiniz ya yalnızlıktan sıkıldım burada
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Usta Yiğido
![]() KORKAKLIKTA AR VE ZİLLET,İLERİ ATILMAKTA ŞEREF VE İZZET VARDIR.
![]() |
Konuyu Toplam 15 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 15 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elbeyli'lerin sohbet alanı | umit_koc | Köylerimiz (Sivas Köyleri) | 24 | 27.03.2011 20:00 |
Fuar alanı olmazsa olmaz | Sivaslilar.Net | Anasayfa Haberler | 13 | 03.03.2010 10:47 |
Edukeyf (Online Radyo , Video , Tv, Sohbet , Burç , Haber, Gazete vb) | edukeyf | Full Program Download | 0 | 10.12.2009 17:56 |
Ücretsiz Web Alanı Veren Siteler | Serd@r | Bilgisayar ve İnternet Dünyası | 3 | 26.03.2008 12:25 |
Sanal sohbet neden tehlikeli? | seva | Arşiv | 2 | 26.03.2008 10:29 |