![]() |
#2241 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() PAYLAŞMAK GÜZELDİR. GÜZELLİKLERİ...MUTLULUKLARI. HELE Kİ SEVGİYİ... İLLA Kİ SEVGİYİ... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2242 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
![]() kardelen çiçeğinin şiir köşesi
okuyor bunu beyi paşası ozanlar sitesinin neşesi gelir bu mubarek gecelerde |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2243 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() aysima58 Şuan
![]() Son Aktivite: 07.12.2015 00:23
Tecrübe Puanı: 1803
![]() |
![]() gülmedi bahtım inan gülmedi
daha çocuk yaştayken tutuldum fırtınaya savruldum o dağdan diğerine ne gençlik yaşadım nede çocukluk mutluluk nedir hiç yaşamadım gülmeyi unuttum taki çocukken o gün bugündür haala ağlarım gülmedi bu bahtım hiç gülmiycekte |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı aysima58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2244 |
Navigator
![]() Ömrüm sanki zemherinin lahzasında içim sızlar Ne kadar mahzunluk var ise ruhum titreyerek ve ibretle anar hasretin fırakında aşk var Sevda niye hicran ile yüreğime akar yalnızlık yalçın kayaların lisanında bir başka ayar Ey hak her halimi bilensin müddeti nefesin yegane sahibisin kalbimdesin niye kar yağar Minareler arzı endam ediyor göğe yükseliyor Şerefeler mahzun bir şekilde müezzinleri bekliyor sabrediyor kanaatle sana yöneliyor Okunan ezanlar anlayanlar için neler söylüyor dil-i kadim için niye yabancılık çekiyor Tarihim atim adına haya ediyor arşivler ne dile geliyor ve ne de nefesleri çelbediyor Mustafa CİLASUN Bu siir aysima bacima ithafen. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2245 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() DOSTA DOĞRU (15076 Hit)
İçimde uzayan her yol Çıkar gider dosta doğru Nergis. ıtır, menekşe, gül Kokar gider dosta doğru Zamanım yoğrulur gamla Birleşir sabah akşamla Ilık kanım damla damla Akar gider dosta doğru Gel bende gör, sen gel beni Durduramaz engel beni Görmediğim bir el beni Çeker gider dosta doğru Beynim fırın, bağrım tandır Yanarım hayli zamandır Sevgim bir yavru ceylandir Çeker gider dosta doğru Ne saklarım ne gizlerim Yalnızca onu özlerim Tabutta bile gözlerim Bakar gider dosta doğru alinti |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2246 |
Navigator
![]() Ruhum figan edr, gözlerim sessizce yaş döker! Fecrin kuşatan sessizliğinde Halin ibret bahşeden idrakiyle dalmıştım yine alıp götüren hasretin aşk esinine Bir loşluk ihata etmişti birden bire tefekkür sahnesi perdelerini açmıştı hüzün güftesiyle Ne kadar çırpınsam çare bulmak adına umuda sırılsıklam sarılsam olmuyor bir vesile Hasta kalbim bir matem içinde kelam-ı kadrim Şehrine vasıl olamadığım ahdim yüreğimi dağlayan elemli bahtım kime şikayet ederim Çaresiz sabrı nefeslenirimnasibi vuslat olması için niyaz ederim ah kalbim bak sessizim Kim ne söylerse boyun bükerimbir mecnun misali derdin tedrisatından umutla geçerim Sine-i melalimde her vakit mevdim sonbahar Ey aşk söyle akıl niye alık alık bakar yar izanımda ne arar sevda vuslat için mi bahar Durmaz gözyaşım akariçim niye kan ağlar nazar eden nefesler efkarımı ne kadar anlar Gönül kaybolan yıllara umutla bakar ibreti paye olması için aşk hala yüreğimde yaşar Ömrüm sanki zemherinin lahzasında içim sızlar Ne kadar mahzunluk var ise ruhum titreyerek ve ibretle anar hasretin fırakında aşk var Sevda niye hicran ile yüreğime akar yalnızlık yalçın kayaların lisanında bir başka ayar Ey hak her halimi bilensin müddeti nefesin yegane sahibisin kalbimdesin niye kar yağar Minareler arzı endam ediyor göğe yükseliyor Şerefeler mahzun bir şekilde müezzinleri bekliyor sabrediyor kanaatle sana yöneliyor Okunan ezanlar anlayanlar için neler söylüyor dil-i kadim için niye yabancılık çekiyor Tarihim atim adına haya ediyor arşivler ne dile geliyor ve ne de nefesleri çelbediyor Mustafa CİLASUN C)alinti
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2247 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Canısım
Gökyüzü yıldızlandı hava sanki karardı, Daldım uzak diyara gözüm yari arardı, Çağırsamda gelemez hasret neye yarardı, YILDIZLAR AYA AŞIK BENDE SANA CANISIM... sivası seyrettim onda bile hüzün var, Baktığım her alemde tatlı gülen yüzün var, Düşününce yalnızım gelicektin sözün var, YILDIZLAR AYA AŞIK BENDE SANA CANISIM.... Gözlerimi kapatır seni görürüm o an, Tarifi imkansızdır böyle sevda yok yaman, Gelince biz yanyana yetmek bilmiyor zaman, YILDIZLAR AYA AŞIK BENDE SANA CANISIM.... Beni öyle çok sev ki diller hep bizi ansın, Yirmibirinci yüzyıl Leylayla Mecnun sansın, Geçmişe bir bakınca geç kalınmış zamansın, YILDIZLAR AYA AŞIK BENDE SANA CANISIM.... alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
Navigator
![]() Doldur Yüreğine Dostum ….
Ey Sözümü işiten Dostum; Söz, yürekten çıktığı zaman ancak yüreğe gider. Sen de sözlerini yürekten söyle. Sana söyleneni iyi dinle. Yürekten geleni al, keder vereni bırak. Güzele çağıranı al, boş olanı bırak. Rûhunun istediğini al, istemediğini bırak.. Hayat önemlidir. Neşelen ve gül. Hüzünlen ve ağla. Ne yaparsan yap, ama ALLAH c.c rızası için olsun yaptığın. Gördüğün göreceğin ALLAH c.c. rızası için olsun... Sana rahmet veren Rahmandır. Merhamet veren, sevk veren, ümit veren, sevinç veren, hüzün veren. Sana yoldaş olan Rahmandır. iyi bil ki, hiçbir yerde bir başına değildin. Bundan sonra da olmayacaksın. Her zaman yanında olan Rahmandır. Asla üç sey olma. Ümitsiz olma. Şükürsüz olma. Sabırsız olma. Mevlâyı bilen ümidi bilmeli. Onu bilen şükretmeli. Ona inananin sabırlı olmalı her ameli. O seni terk etsin, peşinden koş git. O yüz vermesin, sen ona yalvar. Sana, bilmen gereken ve öğrenebileceğin en değerli şeyi haber vereyim mi? Sahip olabilecegin en kıymetli şey, imanındır. ALLAH'a inan, mutlu ol. O'na dayan, güçlü ol. Kimsen yok mu? Sözünü dinleyen, acını paylaşan, sevgine sevgisini katacak, kimsen yok mu? Sen ister şu var de, ister bu, istersen yok işte, kimsem yok de; hakiki bir dostun kesinlikle var. Sözünü dinleyen, acını paylaşan, sevgine sevgisini katan ebedî dostunu, Rabbini unutma! Ey Sözümü işiten Dostum; Sözlerim bitti. ışığım söndü. Kandilim tükendi. Sen bana kulak ver de, sözleri bitmeyene, ışığı sönmeyene, kandili tükenmeyene kulak ver. O'nu sev. Ona kendini sevdir. Onun sevdikleriyle doldur yüreğini... C(alıntıdır) [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
![]() |
#2249 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() HAPİSTE YÜREĞİM
Bir şeyler oldu bize inkar edemezsin, Bunu yaşadın yaşamadım diyemezsin, Kuyuya atılan Yusuf misali o yüreğim, Sensizlik kuyusunda şimdi na çareyim. Bu yollardan kim geçer ki sesimi duysun, Uzatacağın ipten başka,ip beni çıkarsın, Gündüzlerim gece oldu yokluğunla senin, O gecelerim zindan olmuş sensiz benim. Sevda gömleğimin kokusunu duyuyor musun, Vuslat kervanımın yollarını bekliyor musun, Tacını tahtını aşkın uğruna veriyor musun, Sen o gönlünün sultanı beni ediyor musun. Gönül kervanım yalnız sana doğru yürür, O nun yükü ne altındır, ne de gümüştür, Sevgimdir hasretimdir sana doğru yürür, Sevginle ancak kuyudan ben kurtulurum aklıntı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Navigator
![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Ben bitiyorum bu siire. Aaah anam ahhh. ![]() [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Ayrilik Hasreti anlamaz yollar Önüme gece gibi dizilir Garip ANAM elin baglar Arkamdan baka kaldi bir zaman Icimde vedalarin sizisi Gizli akti yüregimden acisi Bir sel oldu gözlerimin yaslari Kendiliginden cagladi bir zaman Koptu icimde ayrilik rüzgari Yillarca etmisiz ah ile zari Ömrümüzün zarari kari Elimizde sifir kaldi bir zaman Bir daha görebilirmiyim canim Anami Yikildi bendim söküldü bagrim Hasretinden kalmadi anam takatim Halimden anlayan olmaz bir zaman Kadifeden, ipekten Anamin teni Diyor yavrum hasretiniz delirtti beni Bende, bende özledim Cok Anam seni Bagrima tas basarim bir zaman 13.08.2010 Yazan kardelencicegi [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (13.08.2010 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |