![]() |
#231 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 698
![]() ![]() |
![]() ![]() Kurşun Yarası İstediğin zaman, rasladığın yerde Kıyasıya olmalı beni vuruşun Kanım günlerce akmalı caddelerde Tam kalbime değmeli attığın kurşun Ya kalbime ya alnımın ortasına En can alacak yerime nişan al Çare bulunmaz her kurşun yarasına Beni öldür ve açık gözlerime dal Bir eser olmasın içinde korkudan Tetiği kininle, garezinle çek Kurşun değil ölüm çıkmalı namludan Bırak benim kanım olsun dökülecek En son kurşunun da olsa namluya sür Nasıl olsa ölüm var, bari sen öldür Ümit Yaşar OGUZCAN __________________
![]() |
#232 |
Yasaklı
![]() Esengül Şuan
![]() Son Aktivite: 02.09.2010 23:31
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() Bedeninde Yatıya Kalır... Teninde Beklerim Gözlerini özledi gözlerim... Kokunu... Sesini... Tenini... Seni... Seni özledi yüreğim... Her sabah kuşlar getirirdi düşlerii bana;kanat çırpışlarına kulak kesilir,birden kalkardım yatağımdan hatırlıyorumda... Her geldiklerinde ve ben her duyduğumda seslerini,sen gelirdin aklıma sevdiğim... En güzel düşümdün çünkü benim... Çünkü kuşlar seni getirirdi bana... Gözlerini özledi gözlerim... Kokunu... Sesini... Tenini... Seni... Seni özledi yüreğim... Sevdiğim... Ne çok özlemişim demeyi sana... Sevdiğim, Sen... Sen, Sevdiğim.... Ah!.. Ne çok özlemişim... Sisler inmeye başladı her gecenin sabaha karıştığı vakitlerde yatağıma... Kuşlar mı ölüyordu yoksa ben miydim ölen bilmiyordum... Sisler beni yatağıma mahkum ediordu ve ben her sabah bir kuşu yitiriyordum yatağımın başucunda... Sen her adım attığında uzaklara, benim penceremdeki bir kuş daha yokoluyor; düşlerim gidişinle karanlığa karışıyordu sevdiğim... Senin her adımında kanatları kırılıyordu kuşlarımın ve boynu bükük düşüyorlardı yatağımın kenarına... Ben... Esir sislerin arasında... Gözyaşlarım sessiz sessiz akıyor sevdiğim... Senin gidişine mi sel oluyor yoksa başucumdaki ölü kuşlara mı bilmiyorum.. Gözyaşlarım sessiz sessiz akıyor sevdiğim... Senin ayak seslerini... Senin gidişini duya duya... Gitme diyemedim hiç ardından... Sessizce dinledim gidişini... Sessizce bekledim gelmeni... Ama sen... Sen hiç gelmedin... Ve ben... Ben hep bekledim.. BiLMeZDiM öLüM GeLeCeK GöZLeRiNDeN BaNa!!! Gözlerin düşlerimdi... Düşlerim kuşlarda... Kuşlarım ölü... Düşlerim karanlıklarda... Gitme diyemedim hiç.. sustum ve bekledim.. Gitememeni diledim... Ama sen gittin... Ve ben... Bittim... Gözlerine inandığım, bu yazı sana... Bekliyorum aynı yerde seni... Elimde kuşlarım bekliyorum, Belki yine kanat çırparlar diye umut ediyorum... Belki... Belki getirirler kanat çırparak seni bana... Yada... Sen gelir canlandırırsın onları,düşlerimi hediye edersin bana.. ..Alıntı.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
sagol canim
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Editör
![]() ![]() GELİNCİK ile YAŞLI SÖĞÜT AĞACI Rüzgarın önünde sürüklenen bir gelincik tohumu Düşmüş bir gün yaşlı bir söğüt ağacının dibine.. Ve uyanmış zamanı gelince. Gelincik söğüt ağacının rüzgara nasıl direndiğini Ayakta nasıl sapasağlam durduğunu Kuşlarla ve böceklerle ne kadar iyi anlaştığını gördükçe daha bir yakın hissetmiş kendini, güvenmiş ona. Yaşlı söğüt ağacı görmüş geçirmiş ama Fark etmiş tertemiz sevgiyi Ve… olamaz ki... demiş hemen… Ben yaşlı bir söğüt ağacıyım, Kurtlarım var için için beni kemiren Bu gün varım yarın yok olacağım belki de.. Ama sen… Yaşayacaksın uzun yıllar boyunca, uyuyacak ve uyanacaksın durmadan... Ve bazı şeyleri yaşadıkça, Çok daha iyi anlayacaksın… Rüzgar konuşulanları işitmiş, yaslamış gelinciğin başını söğüdün yaşlı gövdesine usulca…... bir gün çok mutlu olacaksın güzel gelincik.. demiş söğüt ağacı ve o güne kadar ben seni koruyacağım merak etme. Hep yanında olacağım.. Teoman Sivasli
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Aglatip küstüreceksen
Hep boyun büktüreceksen Gözyasi döktüreceksen Sevme beni sevme! Kalbindan silip atacaksan Derdime dert katacaksan Baska bir el tutacaksan Sevme beni Sevme! Halimi bilmeyeceksen Gidip dönmeyeceksen Yolumda ölmeyeceksen Sevme beni Sevme!! ALINTI
![]() |
#236 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
![]() Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1102
![]() |
![]() Sevdim Seni Birtanem
Sevdim seni birtanem Düsünmeden umutsuzca Hep sen vardin hayalimde Sevdim sen birtanem..... Sende imkansizligi sevdim Sonu olmayan bir dusu Bazen tek kelimenle yikildim Yanagimdan düsen iki damla oldun Bazen mutlu etti tek kelimen Bir tebessüm oldun yüzümde Karanlik gecelerde seni cektim Nefes nefes icime Haykirdim defalarca kendime Neden neden seviyorum diye Biliyorum yollarimiz ayri seninle Söz dinletemedim su garip gönlüme SEVDIM SENI BIR TANEM COM SEVDIM....
![]() |
#237 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() *AHISKALI* Şuan
![]() Son Aktivite: 31.08.2024 03:39
Tecrübe Puanı: 698
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#238 |
Editör
![]() Unutulmuş Yaralarıma Tuzdur Adın.. Kavgadır Kalbimin Gözündeki Fer.... Bir Devrimin Eskimiş Yüzüyüm... Derinimde Puslu İhtilaller Yanmış Süt Kokulu Sabahların Eşiğinde Bekleyen Gece! Bana Göz Kırpıyor Kalabalık Yalnızlığım Şimdi Arsızca... Fütursuzca Kimi Nerde Arayacağımı Sordum Mavi Gözlü Hüzne Dedi “Geç! Aşkı Geç!...” Geçemedim.... Yedi Geceyi Geçtim. Yedi Güvercin Vurdum. Yedi Yıldız Biçtim. Yedi Nehir İçtim. Yedi Dağ Ezdim. Yedi Yemin Verdim. Yedi Gül Derdim. Ve Yedi Kez Titredim Bakışlarının Sırtında. Bir Eren Geçiverdi İçimden O Vakit. Dedim “Kimi, Nerde Arayayım?!” Dedi “Vur! Aşkı Vur!..” Vuramadım... Bir Tutam Hayat Buldum. Kokmuştu. Çekilmişti Bütün Suları. Unutulmuştu Bütün Sözler. Ve Sanki Görmek İçin Kapanmıştı Gözlerin Ayağına Ölüm. Ölüm Kör Müydü? Bir Cebinde Birikmiş Kan Buldum Kullanılmış Hayatın. Alıp Bağrıma Bastım. Sonra Biraz Daha Yokladım Ve Bir And Buldum Sol Dikişte. Dedim” Kimi, Nerde Arayayım?!” Dedi “Sök! Aşkı Sök!..” Sökemedim... Bir Şiir Yazdım Kalbine. İçinde Kalbin Hiç Geçmedi. Bir Çığlık Çığırdım Utancın Yüzüne. Karanlık Çatladı. Kalbin Issızlığına Yağmur Gibi Düşürdüm Şimşekleri. Ve Gözlerime Çark Ettim Karabasanları. Bir Elimi Sana Verdim Ötekini Aramadım Bile. Bir Yangın Geçiverdi Yamacımdan. Dedim “ Kimi, Nerde Arayayım?!..” Dedi “ Kır! Aşkı Kır!..” Kıramadım... Eşkıya Bir Kahır Biçti Ömrümü Sonrasında Canhıraş Kavgalar..Küskün Ölümler... Aynı Yollardan Geçtim..Farklı Sehpalarda İdam Edildim Ve Unutmanın En Deli Yükünü Taşıdım Ben, Sözlerinin Kahpe Yüzünde!!! Yalanın Ve İhanetin İnsafsızlığı Bendeydi... Benden Soruldu Uykusuzluğun Yük Olduğu Gecelerin Hesabı! Aşkı Geçemedim, Vuramadım, Sökemedim, Kıramadım!!! Kendime Kaldım... Kendimi Topladım. Tuttum Elimden. Bağladım Gözlerimi “Aşk!” Dedim Attım İçime Seni... Sonrası Kimsenin Kalbini Meşgul Etmeyecek Kadar Basit: İçimde Bir Sen Aşk İçinde... İçimde Bir Ben Bir Sen İçinde İçimde Bir Biz Bin Hiç İçinde... Sırrın Kalemine Perde İndirdim Ve Ben Bir Kez Daha Ye-Nil-Dim!!! [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kahraman Tazeoğlu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() yakamozz Şuan
![]() Son Aktivite: 11.08.2016 14:43
Tecrübe Puanı: 661
![]() |
![]() Ben sen diye birini tanımıyorum
Sevda mi kaldi bir yerlerde Aci kokusu aliyorum da Sen gitmemis miydin Ne isin var hala bende Bak kokun sinmis iste üzerime Hala aci kokuyorum Varliginda çektirdiklerin yetmedi Yoklugunda bile seni soluyorum.. Ölmemis miydin sen bu bedende Ben binlerce kez öldürdüm diye hatirliyorum Her seferinde canlaniyorsun yeniden Bunu nasil beceriyorsun Tabi ya haklisin Küllerini savurup atamiyorum degil mi Sen de yeniden doguyorsun.. Savurabilsem seni tamamen Aci kokan sevdadan arinabilsem O zaman ben yeniden dogacagim iste Sevgi kokulu insanlar taniyacagim bu kez Ruhumu onlara adayacagim.. Bak rüzgar da esti iste Savuruyorum küllerini sonunda.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sevgi çiçekleri ekeceğim
çölleşen yüreklere yağmurum olur musun sağanak Temmuzda kar zemheride nar sanma ki hayal inancım olur musun Sevgi öğüteceğim kurduğum kar değirmeninde güneşim olur musun ısıtacak Ürkütseler de korkutsalar da hazırım umut yolculuğuna kanadım olur musun Bulutları aralarım ter inerken gözlerime Saçlarım olur musun ıslanacak Huri-melek ölümüne sevmek sevmek yine sevmek Sevdalım olur musun Çiçekle-bulut kucağımda ölümle can gibi rüzgarım olur musun savuracak Aşk ve sevgi bulutla-çiçek yeşerirken ölümsüzleşecek bahçem olur musun
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |