![]() |
#241 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Son Aktivite: 23.12.2009 14:39
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yüreğimdeki Yağmurlar - Zeynep Dizdar
Şimdi gittin mi Dudaklarını son bi defa öpmeden Şimdi bittin mi Gölgesi yok mu artık güneşimin Sen benim vazgeçilmezim Sensiz nefes alamaz içim Yüreğimdeki yağmurlar durun biraz Acılarımı vurmayın yüzüme Yüreğimdeki yağmurlar dökülmeyin Gönlümdeki acı dinmedi daha |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() tatli-dilli Şuan
![]() Son Aktivite: 23.10.2009 23:37
Tecrübe Puanı: 891
![]() |
![]() Erdem Yener - Geç
içimde bir parça sen zorluyorsun tüm duvarlarımı bu kadar büyük çaba neden? pıhtılaşmış aşkımız gürül gürül akarken her yana bir kez bile bana dokunamadın kanlı sana evine dön diyemem artık bir evin yok aslında seni kendi yalnızlığınla gördüm gördüm sakın çağırma gelemem artık bir hayat yok aklımda tüm büyük yangınlarda yandım yandım kimi şeyler için çok geç kimi şeylerse zaten imkansız hayatta uğraşma, herkesin istediği en uzağında kimi şeyler ulaşılmaz kimi şeylerse zaten yok bu hayatta uğraşma, herkesin hissettiği en yakınında artık hiçbir şey istemem, senden gittiğin yerde kal sadece geri dönme sakın geri gelme sana geriye dön diyemem artık bir geçmiş yok aslında seni kendi yalnızlığımla gömdüm gömdüm sakın soru sorma bilemem artık bir cevap yok aklımda tüm büyük yangınlarda yaktım yaktım kimi şeyler için çok geç kimi şeylerse zaten imkansız hayatta uğraşma, herkesin istediği en uzağında kimi şeyler ulaşılmaz kimi şeylerse zaten yok bu hayatta uğraşma, herkesin hissettiği en yakınında
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Ne olur bitmesin yüreğim dayanamaz
Bu kadar kolay değil böyle sevgi harcanamaz Acılar son bulsa da ayrılıklar unutulmaz Böylesi bi aşk sadece yaşanır anlatılmaz Seviyorum ah belki de son defa Yürüyorum bak yepyeni umutlarla Tut ellerimi bedenimi sar bırakma Ayrılık olmaz sen istemedikten sonra... |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aynur Dogan - bir gönüle aşk girince
bir gönüle aşk girince ateşte yanmışa benzer bir de hasretlik olunca yanmış tutuşmuşa benzer yağmura karışır yaşın dünyaya sığmaz bir başın sevdalıdır hayal düşün içmeden sarhoşa benzer bedenimin canı canan damarımın kanı iman fedai'm dört yanımınan kışa tutulmuşa benzer
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Aynur Dogan - Yummayın kirpiklerini
bir sonsuz rüyaya açılmış gözler yummayın yummayın kirpiklerini kim ondan daha çok hayatı özler çağırır çağırır sevdiklerini gelmiyor gelmiyor o yüzler niçin kaybolmuş koynunda kollarda niçin bilmiyor boyunun ölçüsün niçin başının ucuna geldiklerini bilmem ki adını onun kim saklar şimdiden uyutmuş onu kucaklar besbelli üşütür soğuk topraklar soymayın soymayın giydiklerini Birden cok efkar basti, aklima topragin altinda olan sevdiklerim geldi : (( zaten dün gece rüyamda rahmetli teyzemi gördüm, bugün cok tuhaftim : (((
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Özcan Deniz - Gecmiyor günler
her sözün aklimda senden hatira icimde birseyler can cekisiyor yenildim sonunda bu son ayaza bahari beklerken gülüm soluyor yüregim ardindan düstü yollara kayboldum zifiri karanliklarda yoruldum sonunda bitti umudum vurdum kendimi yanlizliklara gecmiyor günler ya sesin duyur bana ya haber gönder böylesi yikilmaz böyle yanmazdim unutur seni giderdim vurmasa dünler
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Yasaklı
![]() dark_yamtar58 Şuan
![]() Uzunca bekledim seni
Yapayalnız bir rüyada Uyanmak istedim sen gelmeyince Sıkışmışım ben zamanda Belki gelirsin diye Dua ettim o anda Yüzün belirsin [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] diye Yapayalnız rüyama Belki gelirsin diye Dua ettim Tanrıya Yanıp söndün gözlerimde Poz verirken sonsuzluğa Oyun oldun cümlelerimde Susamışken çocukluğa Belki içersin diye Aşk demledim ellerimle Dilin yanmasın diye Ilıştırdım yüreğimde Uzunca bekledim seni Söz-Müzik:Özgür Çevik |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Ben Seni Başka Sevdim şarkı sözleri
Seni başka başka sevdim de Seni elden ayrı koydum O kara gözlerini canım Aldımda gönlüme sardım Ne öldüğümü ne kaldıgını bilmez oldun Ne sevdiğimi sevildiğimi bilemez oldum Ne öldüğümü ne kaldıgını bilmez oldun Ne sevdiğimi sevildiğimi bilemez oldum Ben seni başka Başka sevdim de O gül elleri Ben sen sandım Eller yalan eller haram Ne olur beni bir anlasan Söz & Müzik: Ümit Sayin
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Nazan Öncel - Seni bugün görmem lazim
Bir düstüm gördüm düsümde gözlerin yerlerdeydi ellerin ceplerimde kalbin ötelerdeydi seni bugün görmem lazim söyle biraz acilmam lazim derdimi anlatmam gerek icimi dökmem lazim bize ne oldu bilmem lazim önce kendim inanmam lazim bununla basa cikmam gerek zamanla alismam deme beni biraz anlaman lazim o da mi yalan bu da mi yalan kötü bir rüya gördüm o zaman silah zoruyla mi sevdin kalbine zorla mi girdim mümkün olabilseydi anlatabilirdim seni bugün görmem lazim söyle biraz acilmam lazim derdimi anlatmam gerek icimi dökmem lazim bize ne oldu bilmem lazim önce kendim inanmam lazim bununla basa cikmam gerek zamanla alismam deme beni biraz anlaman lazim
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgim 58 Şuan
![]() Son Aktivite: 09.06.2015 00:53
Tecrübe Puanı: 1019
![]() gurbet ellde bir hal geldi basima aglama gözlerim mevlam kerimidir .....................
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|