|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz |

| Anketimiz: SANAL ALEMDE GERÇEK AŞK OLUR MU? | |||
| EVET OLABİLİR |
|
218 | 40,45% |
| KESİNLİKLE HAYIR! |
|
161 | 29,87% |
| OLABİLİR DE OLMAYABİLİR DE... |
|
121 | 22,45% |
| FİKRİM YOK???? |
|
39 | 7,24% |
| Katılımcı sayısı: 539. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslı fd Şuan
Son Aktivite: 31.03.2012 15:12
Tecrübe Puanı: 1128
![]() |
Bence önemli olan AŞKIN yaşandığı ortamın gerçekliliği değil; AŞKIN kendisinin gerçekliliğidir. AŞK gerçekten AŞKSA sanal gerçek farketmez. Ama şuda bir gerçekki AŞK geçici SEVGİ ise kalıcıdır...(zamanla nefrete dönüşmezse tabi)
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ErdalGüler Şuan
Son Aktivite: 28.01.2010 17:37
Tournaments Won: 5 Üyelik Tarihi: 27.08.2005
Tecrübe Puanı: 842
![]() |
![]() Aşk ne ister? Aşk yürek ister, sevgi ister, Aşk görmek ister, ellerini tutmak ister, Aşk yürümek ister, koşmak ister, Aşk heyecan ister, sabır ister, Kısacası Aşk emek ister ve ölesiye bağlılık ister... Bunları sanalda yapabilirmisin? Sanaldaki aşk değil olsa olsa tutkudur...
|
|
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51
Tecrübe Puanı: 2217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısın kardeş ama Şuda bir Gerçek hepimizin rahatsız oluyoruz bu onların Sorunu demeyin hepimizin sorunu Eğer biz bu sorunlara karşı gelmezsek sessiz şeytan oluruz yani anlatmak istediğim kadın ve erkek arasındaki ölçüyü koruyacaktır yok bu onların sorunu yok onların kararı yok onlar çocuk mu demeyelim çocuktanda beterler diye düşünüyorum internette..
Evet öyle sitelerle ben karşılaştım bende 4 yıldır kulanıyorum öyle bayan nicklerin yasak olduğu sitelerde var böylelikle aramızdaki ölçüyüde koruyoruz.. 10 yıldır Bilgisayar ve internet Kullanıcısıyım Böyle bir Site Hiç görmedim ... Galiba böyle diyerek dini sitelerini gezmediğiniz açıkça belli.. Hem dini kuralarımıza uymak için ilaki talibanda mı yaşamak gerek??? 4 yıldır internet kulanıcısıyım çeşit çeşit sitelerle karşılaşıyorum siz bi sitelerdeki yasakları göremiyorsunuz... görüşlere ve kararlara saygı duyarım ama internette Hertürlü rahatlıklara asla... İnternette hertürlü şey yapılacaksa insanlarda utanmada olmuyor normal hayatta geçiriliyor bu kimsenin sorunu değil hepimizin sorunu... kendini bir hayvan olarak dışarıya lanse edemeyen ve suskun kalan bir bayan ya da erkek, bunu internette başarırsa, etrafa saçtığı hayvanlıklardan zarar görmeyi kabul ediyor musun? Çünki kendini toplumda dışarı vuramayan herkes insan olmuyor ! sessiz şeytan olmayın derim...
|
|
|
#4 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() A_Them_Nuri Şuan
Son Aktivite: 20.11.2009 14:04
Tecrübe Puanı: 668
![]() |
Alıntı:
Galiba böyle diyerek dini sitelerini gezmediğiniz açıkça belli.. Hem dini kuralarımıza uymak için ilaki talibanda mı yaşamak gerek??? 4 yıldır internet kulanıcısıyım çeşit çeşit sitelerle karşılaşıyorum siz bi sitelerdeki yasakları göremiyorsunuz... Seva hiç kimse hiç kimsenin dini inançlarını eleştiremez ... Açıklamalara Dayanarak böyle sitelere girmediğimi veya girdiğimi bilemezsin ... Sen ölünce ben senin günahlarınla Sorgulanmıyacağım ben ölüncede sen benimkilerle sorgulanmayacaksın.. Bu Bakımdan Her Kes Dini inancini İçinde yaşar ... Belki benim dini inançlarım veya dini bilgilerim daha iyidir ama hiç bir zaman bunun savunmadım Savunmuyorumda ... Müslümanım... Elhamdürillah ... Ve dini hiçbir şeye alet etmek istemiyorum tartişmak bile istemiyorum ... Ayrıca Demiştim Üye olduğum sitede Zaten koşullarını ve yasaklarının kabul ederek giriyosun ... Detayli bir bilgi olarakta sunu söyleyim illaki üye olmak zorunda değilsin Dünyada milyonlarca üyelik istemeyen site vardır zaten.. Forumlarla Kısıtlamaya gerek yok ... Başkalarının işlemiş olduğu günah beni entrese etmez ... Her Koyun Kendi Bacağından Asılır ... Tekrar Teşekkür Ederim ...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
OF ÇOK UZADI BU KONU......................
|
|
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
Seva hiç kimse hiç kimsenin dini inançlarını eleştiremez ...
Açıklamalara Dayanarak böyle sitelere girmediğimi veya girdiğimi bilemezsin ... Sen ölünce ben senin günahlarınla Sorgulanmıyacağım ben ölüncede sen benimkilerle sorgulanmayacaksın.. Ben şimdi dini inançları eleştirelim mi dedim veya sorgulayalım dedim kimsenin Allah kul arasına giremeyeceğini herkes bilmeli bende bunun bilincindeyim
|
|
|
#7 |
|
Usta Yiğido
![]() |
tamam teşekkür ederim ozman oke
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() deniz kızı Şuan
Son Aktivite: 08.10.2009 08:57
Tecrübe Puanı: 810
![]() |
BİTSİN ŞU TARTIŞMA NE OLUR ARKADAŞLAR YAAA
|
|
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Tamam bitti zaten...
|
|
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
ben bittiğini zannetmiyorum Herkes istediğini yapsaydı haramlar helal olmazdı size bir örnek veriyim bir adam diyelim o adam birini öldürecek ve bizde onu öldürmek istiyorsa öldürsün öldürmek kendi kararı mı var mı böyle saçmalık Allah aşkına saçmalamayın
Herkes istediğini yapmakta serbest olsaydı uyarılarda engellemede olmazdı kanun diye bişey olmazdı Herkes adaletsizce her pisliği yapardı o pisliği yapanlar hastalık gibi bulaşır Herkese böyle bişey olsaydı kimse kimseyi uyarmazdı Peygamber Efendimizde uyarmış bizleri oda mı boşuna uyarmış herşeyi yapmakta serbest mi serbestse neden bunca uyarılar yazılıyor söylermisin din adamlarımız diyanetler neden uyarıyor... hıııı_???? eğer Müslüman kadına herşey serbest olsaydı bu ayeti kerime olmazdı Bayanlar için bir ayet-i kerime meali ve açıklamasını yazıyorum: " Ey Peygamber Hanımları! Siz kadınlardan herhangi biri gibi değilsiniz.Eğer (ALLAHh'tan) korkuyorsanız, (yabancı erkeklere karşı perde arkasında) sözü yumuşak söylemeyin ki kalbinde hastalık bulunan kimse kötü ümide kapılmasın.Güzel ve münasip sözler söyleyin." Ayet-i kerime Peygamber Efendimizin üstün zevcelerine hitaben bütün ümmet kadınlarına üstün adabı hatırlatmaktadır, ezvac-ı tahirat,şeref ve iffette imamlar mesabesinde oldukları için muhatab olmuşlardır. Bacım sen rahatsız olma sen işine bak
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] CANDA ÖZÜR OLMAZ... Konu seva tarafından (30.04.2009 Saat 10:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|