![]() |
#241 |
Yasaklı
![]() ayten58 Şuan
![]() Son Aktivite: 19.03.2010 20:23
Tecrübe Puanı: 0
![]() ![]() ![]() |
![]() bir zamanlar bende sizin gibiydim ama yaş ilerledikce,yaranın üstüde hafiften külleniyor.amas anmayınki tamamen iyileşiyor ben 30 yıldır iyileştiremedim.işte hafiften küllendi tabii açan olmazsa,zaman kardeşlerim zaman her acının ilacıdır allahtan sabır dileyin ve zamana bırakın.dertli çoook yazmaya kalksan sayfalar yetmez.hepinize geçmiş olsunve şiirleriniz harikaydı paylaşımınız için teşekkürler üzülmeyin bende zamanında küçücük bebeğimle 16 yaşında terk edildim üzerime kuma getirdi hayırsız şimdi omega saatte çalışıyor belki tanıyan vardır içinizde bakan erkek sanar amaa işte boş verelim allaha emanet olun.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bahar5834 Şuan
![]() Son Aktivite: 22.05.2010 23:10
Tecrübe Puanı: 1279
![]() |
![]() guldane hanim iyi gecler ist hangi semttesınız bende ist da avcılardayim
![]() |
![]() |
#243 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ceylan - Lanet olsun
duygularım darmadağın sevdam böyle yarım kaldı bir kitapsız,bir vicdansız beni bu hallare saldı sevme gönlüm,sevme artık buda sana bir ders olsun böyle bir aşk,böyle bir sevda olmaz olsun,olmaz olsun lanet olsun,lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun,lanet olsun seni gördüğüm o güne lanet olsun,lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun,lanet olsun böyle aşka sevgiye allah kahretsin kendi ellerimle kendi kendimi yaktım. istesem o günleri,istesem o yılları,istesem o gençliğimi verebilirmisin bana. veremezsinki... senin aşkına,senin sevdana,seninle tanıştığım o güne lanet olsun. hayatımı kararttın,dünyamı yıktın. senin sevdana,senin aşkına,seni tanıdığım o güne,seni sevdiğim o güne lanet olsun,lanet olsun. boşa geçen yıllarımın hesabını kim verecek giden benden gitti artık birdaha dönmeyecek sevme gönlüm sevme artık buda sana bir ders olsun böyle bir aşk,böyle bir sevda olmaz olsun,olmaz olsun lanet olsun,lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun,lanet olsun seni gördüğüm o güne lanet olsun,lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun,lanet olsun böyle aşka sevgiye
![]() |
#244 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaslii58 Şuan
![]() Son Aktivite: 12.10.2009 19:05
Tecrübe Puanı: 644
![]() |
![]() [quote=harbikiz58;359287][b]
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF FFFFFFFFFF SEVDIM DEYIP HAINCE CEKIP GIDENLERE LANET OLSUN SEVGIYI BUKADAR BASITLESTIRENLERE LANET OLSUNNN AYRILIK SEVDI BIZI ICIM HÜZÜN DENIZI CEKIL GIT DESEMDE SEVDIM SEVMEZ OLAYDIM !!!!!!!!!!! Benim icimden gecenler de bunlardi......Eline saglik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 11.05.2009
![]() BOŞ VER DİYORLARR
hayat gordugun gibi güzel olsaydi dunyada dert denen bir sey olmazdi sevenler sevilip mutlu olsaydi meyhaneler böyle dolup tasmazdi bos ver diyorlar hos gor diyorlar dünya böyle gelmis gider diyorlar seni sevdigim gibi sende sevseydin beni boyle yakan hasret olmazdi vefasizligina care olsaydi simdi gozlerimde yaslar olmazdi
![]() |
#246 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _DuMaN_58 Şuan
![]() Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3Üyelik Tarihi: 20.08.2006
![]() Batsın bu dünyaaa bitsin bu rüyaa
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gurbette Yaşayanlarin Dertleşme Köşesi | dertli58 | Birbirimizi Tanıyalım | 28 | 31.10.2010 16:31 |
Kayıp köşesi! | 4Eylul | Sitemiz Hakkında www.sivaslilar.net | 1 | 25.08.2008 18:35 |
İtiraf Köşesi | 4Eylul | Arşiv | 47 | 08.08.2008 21:02 |