|
|
|
|
#1 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
Son Aktivite: 21.01.2018 15:36
Tecrübe Puanı: 3375
![]() |
EMEĞİNE SAĞLIK KARDELEN ÇOK HARİKA BİR DEKOR OLMUŞ
SİYAHİ DOSTUNDA YÜREĞİNE SAĞLIK |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#2 |
|
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
Tecrübe Puanı: 5509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[quote=OSMAN ECE;581572] EMEĞİNE SAĞLIK KARDELEN ÇOK HARİKA BİR DEKOR OLMUŞ SİYAHİ DOSTUNDA YÜREĞİNE SAĞLIK Tsk ederim OSMAN ECE abim. Sizinde okuyan gözlerinize saglik. Sandalli kardesin siirleri.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Süslemek benim icin bir zevkti. umarim kardesimizde hosgörüyordur..... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Salim58 tarafından (24.09.2010 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#3 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
Son Aktivite: 21.04.2016 19:58
Tecrübe Puanı: 4570
Bir Aşk Verdin Bana bir aşk verdin ela gözünden, Ben onu dünyaya sığdıramadım, Sevda eğlenmeyen katı özünden, Gönlüme bir güneş doğduramadım. Yaşatmadın bir gün bu cana meşki, Girilmez eyledin gönlünde köşkü, Anlamadın bir kez bendeki aşkı, Kalbine aşkımı yağdıramadım. Umutsuzluk şimdi dilimde şarkı, Nasıl layık gördün gönlüme terki, Sendeki inadın bu işte farkı, Gururuna boyun eğdiremedim. Umudum karanlık, dert ettin dünü, Doğmadı gögsüme aşkının günü, Uzak tuttun benden gül gibi teni, Elimi eline değdiremedim. Artık çok geç oldu kırıldı kanat, İstemem kalbini sevdayla donat, Aşka engel oldun bir bana inat, İnadı sevgiye boğduramadım. Siyahi hayatım boşuna gitti, Ümidim, hevesim kayboldu, bitti, Beklentiler artık canıma yetti, Ela gözden sevda sağdıramadım. Hasan Ilter
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#4 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Bana bir aşk verdin ela gözünden, Ben onu dünyaya sığdıramadım, Sevda eğlenmeyen katı özünden, Gönlüme bir güneş doğduramadım. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yaşatmadın bir gün bu cana meşki, Girilmez eyledin gönlünde köşkü, Anlamadın bir kez bendeki aşkı, Kalbine aşkımı yağdıramadım. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Umutsuzluk şimdi dilimde şarkı, Nasıl layık gördün gönlüme terki, Sendeki inadın bu işte farkı, Gururuna boyun eğdiremedim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Umudum karanlık, dert ettin dünü, Doğmadı gögsüme aşkının günü, Uzak tuttun benden gül gibi teni, Elimi eline değdiremedim. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Artık çok geç oldu kırıldı kanat, İstemem kalbini sevdayla donat, Aşka engel oldun bir bana inat, İnadı sevgiye boğduramadım. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...][Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Siyahi hayatım boşuna gitti, Ümidim, hevesim kayboldu, bitti, Beklentiler artık canıma yetti, Ela gözden sevda sağdıramadım. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#5 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] KOLAYMI ? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Kolay sanıyorsun değil mi sevdiğini her gün görüp aşkını içinde saklamayı ? Kolay sanıyorsun unutmayı oysa sen bilmiyorsun çektiklerimi geçen her günümde olur olmaz her şeyin seni bana hatırlattığını .. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Nerden bilebilirsin ki gözümdeki yaşı kalbimdeki o sonsuz yalnızlığı aradığım aşkı bulduğumu sanmışken onu ellerimden kaybedişimi benden yavaş yavaş uzaklaşışının anlatılmaz acısını kalbimdeki ve rüyalarımdaki seni nerden bilebilirsin ki ? [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Cansel ERDEM [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#6 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() goramaz Şuan
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38
Tecrübe Puanı: 1377
![]() |
ÜÇÜNCÜ ŞAHSIN ŞİİRİ
Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım ATTİLA İLHAN
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı goramaz'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#7 |
|
Navigator
[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Gözlerin gözlerime değince Felaketim olurdu, ağlardım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Beni sevmiyordun, bilirdim Bir sevdiğin vardı, duyardım Çöp gibi bir oğlan, ipince Hayırsızın biriydi fikrimce Ne vakit karşımda görsem Öldüreceğimden korkardım Felaketim olurdu, ağlardım Ne vakit Maçka'dan geçsem Limanda hep gemiler olurdu Ağaçlar kuş gibi gülerdi Sessizce bir cigara yakardın Parmaklarımın ucunu yakardın Kirpiklerini eğerdin, bakardın Üşürdüm, içim ürperirdi Felaketim olurdu, ağlardım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Akşamlar bir roman gibi biterdi Jezabel kan içinde yatardı Limandan bir gemi giderdi Sen kalkıp ona giderdin Benzin mum gibi giderdin Sabaha kadar kalırdın Hayırsızın biriydi fikrimce Güldü mü cenazeye benzerdi Hele seni kollarına aldı mı Felaketim olurdu, ağlardım [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] ATTİLA İLHAN [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#8 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
Son Aktivite: 01.03.2012 09:51
Tecrübe Puanı: 857
![]() |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#9 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() erhan 58 Şuan
Son Aktivite: 01.03.2012 09:51
Tecrübe Puanı: 857
![]() |
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı erhan 58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#10 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 3339
![]() |
SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM
Binmediğim hiç bir otobüs Beklemediğim hiç bir durak kalmadı bu şehirde Gittikçe azalıyor hayat Neyi erken yaşadıysam Hep ona geç kalıyorum Sana göçüyorum her sonbahar Yolların çıkmıyor aşkıma Unuttuğun yağmurların adı saklımda Seni içimden terk ediyorum Susmaktan yoruldum Kuşlar ve şarkılar, bu şehri terk edeli Efkar demliyorum gözlerimde yaşlarımı yanağıma varmadan öldürüyorum Tam sancağımdan yaralıyorum kendimi Alnını yüreğime dayadığın güne bakıp SENİ İÇİMDEN TERK EDİYORUM Ne unutacak kadar nefret ettin Ne hatırlayacak kadar sevdin Yıkık bir duvar kadar bile Pişman değilsin biliyorum Beni hep bulmamak için aradın Yanıldığımdın Yangınımdın Yangındın Sensizliğe yenilmek Sana yenilmekten zor olsa da Ardımda bir sürü "belki"ler bırakarak Seni içimden terk ediyorum Şimdi İçimde öldürecek bir anı bile bulamayan İki yarım kaldık Tamamlayamadık bizi Elinden tutamadık yalnızlığımın Saçlarımı da uzaklarına gömdün İçimin mavisi senin okyanusundandı Al! geri veriyorum. Kilitleri hep yanlış kapılara vurdun Devrilmiş vagonlara dönerken gözlerim Sana bensizliği terk ediyorum "Yarime uzanmayan bütün dallar kırık" demiştin Aşk içinde doğmuşsa nereye kaçabilirdi? Ne tuhaf değil mi? İçimi acıtan da sendin Acımı dindirecek olan da... "Ya öldür beni" dedim Ya da git benden. İçi bulanık bir sevdanın ucunda Seni kaybettim. Aldırmadın aldırmalarıma Bir gecede yakıp yarini Şafaklara sattın ihanetini Küllerime basanlar bile utandı yaptığından İşte soluk bir ömrün son nefesi Benden İçimden Terk ediyorum... KAHRAMAN TAZEOĞLU |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|