![]() |
#2581 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sandalli Şuan
![]() Son Aktivite: 21.04.2016 18:58
Tecrübe Puanı: 4543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düşten Ötede Yaşadığım gerçek var ya seninle, En güzel hayalden, düşten ötede, Günüme ışıksın güzel teninle, Senin değerin var eşten ötede. Sen sade yâr değil, cansın canıma, Aşkın varsa acı gelmez yanıma, Nefes´sin, gıda´sın, su´sun kanıma, Muhtacım aşkına aştan ötede. Sen yoksan yaşamım güzdür,hazaldır, Kimsede bulunmaz aşkın özeldir, Gamzeli gül yüzün aydan güzeldir, Yaya benzer kaşın kaştan ötede. Hayatın anlamı sevdanmış meğer, Yaşam neye yarar sen yoksan eğer, Bana bir gülüşün dünyaya değer, Hayattan, canımdan, baştan ötede. Siyahi senindir, yak, kavur, pişir, Gözünden gönlüme sevdalar düşür, Çekme ellerini bedenim üşür, Yokluğun dondurur kıştan ötede. Hasan Ilter
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 7 Kullanıcı sandalli'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2582 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() Sandalli [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Düşten Ötede [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Yaşadığım gerçek var ya seninle, En güzel hayalden, düşten ötede, Günüme ışıksın güzel teninle, Senin değerin var eşten ötede. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen sade yâr değil, cansın canıma, Aşkın varsa acı gelmez yanıma, Nefes´sin, gıda´sın, su´sun kanıma, Muhtacım aşkına aştan ötede. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Sen yoksan yaşamım güzdür,hazaldır, Kimsede bulunmaz aşkın özeldir, Gamzeli gül yüzün aydan güzeldir, Yaya benzer kaşın kaştan ötede. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hayatın anlamı sevdanmış meğer, Yaşam neye yarar sen yoksan eğer, Bana bir gülüşün dünyaya değer, Hayattan, canımdan, baştan ötede. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Siyahi senindir, yak, kavur, pişir, Gözünden gönlüme sevdalar düşür, Çekme ellerini bedenim üşür, Yokluğun dondurur kıştan ötede. [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Hasan Ilter [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Kardelencicegi tarafından (23.09.2010 Saat 21:29 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2583 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OSMAN ECE Şuan
![]() Son Aktivite: 21.01.2018 14:36
Tecrübe Puanı: 3348
![]() |
![]() EMEĞİNE SAĞLIK KARDELEN ÇOK HARİKA BİR DEKOR OLMUŞ
SİYAHİ DOSTUNDA YÜREĞİNE SAĞLIK |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 6 Kullanıcı OSMAN ECE'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2584 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğan bulut58 Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2015 00:32
Tecrübe Puanı: 1312
![]() |
![]() HİÇ FARKINA VARMADIN,
Bir yerleştin çıkmıyorsun gönlümden Sayıklarım adın düşmez dilimden Sabah akşam kapınızın önünden --Geçtiğimi sen dikkate almadın --Gidip geldim hiç farkına varmadın Bakışların gözlerime değince Duygulandım kapıldım bir sevince Aktın yüreğine inceden ince --Ruhum oldun bu beden de kalmadın --Kalbe doldun hiç farkına varmadın Konuşalım dedim sözümü kestin Israr ettim kızdın darıldın küstün Deli poyraz gibi tersinden estin --sen seni seveni gayile almadın --Aklım aldın hiç farkına varmadın Aşk yarama bastım seni tuz gibi Sen soğuk davrandın oldun buz gibi Uzaktan da olsa bir yıldız gibi --Uzaşılmaz oldun yüksekte kaldın --Seyre daldım hiç farkına varmadın Sinirlendin sana mektup yazınca Yanakların al al oldu kızınca Hoşça kal demeden gittin hızlıca --Sormaya çekindim neydi soy adın --Bakıp kaldım hiç farkına varmadın Seni sevdim varmadın mı farkına Sardın beni bu sevdanın çarkına Çekip gittin hiç bakmadan arkana --Sen benim sevgimi umursamadın --Manen öldüm hiç farkına varmadın alıntı ----------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -Rüyamda ki sevda böylece bitti **** Bir dilbere sevdiğimi söyledim Aşkımı açıkça ilan eyledim Beraber vuslata erelim dedim Salladı saçını buruldu gitti Sevmiştim bu yüzden ilgilenmiştim Sevgime karşılık sevgi demiştim Kaç kez kapısına gelip gitmiştim kapıdan bir kaç kez görüldü gitti Dedim ki ki birlikte çıkıp gezelim Gel sevdanın destanını yazalım Biz bu katı kuralları bozalım Kızdı öfkelendi, kırıldı gittti Buram,buram duman gibi tüterim Alev,alev yanıyorum beterim söz dinlemez gönlüm seni isterim Dediğimde küstü darıldı gitti Nedenini sordum dedim cevap ver seven sevgisine karşılık ister Dedi benim gönlüm başka yar sever O gün aşk defterim dürüldü gitti Rüyamdaki sevda böylece bitti alıntı
Konu doğan bulut58 tarafından (24.09.2010 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2585 |
Yiğido
![]() ![]() efsane3 Şuan
![]() Son Aktivite: 30.11.2010 18:56
Tecrübe Puanı: 551
![]() |
![]() ATEŞE ATTIN KENDİNİ ****
Neden bu vefasızlık, sebebi ne zulmünün Bana elveda demeden, arkanı döndün de gittin Seni anmakla geçecek, geri kalanı ömrümün Kalbimin derinliğine, sevdanı gömdün de gittin Hani seviyordun beni,şen şakrak gülüyordun Söylerken bu sözleri, çok mutluyum diyordun Söylediklerin yalanmış,habersizce gidiyordun Havalanan ilk uçağa, koşarak bindin de gittin Kursağımda kaldı heves, koklamadım nefesini Gitme diye bağırdıkça,duymazdan geldin sesimi Telefonu kapatmışsın,söylemedin adresini Arayıp bulmasın diye saklandın sindin de gittin Beni terk etmen uğruna,hakkımda neler dediler Hangi tür yalanlar ile kalbine nasıl girdiler Kimler çeldi ki,aklını,sana ne sözler verdiler Sen o yalan vaatlere inandın kandın da gittin Yandığımı bile bile,dumanımı seyrederek Ben burada kaldım amma. senle gitti seven yürek Mutsuz ağlıyor dediler,çeksin dedim neme gerek Ateşe attın kendini, kül olup yandın da gittin alıntı |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı efsane3'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2586 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Avunuyorum *
Nasıl unuturum o tatlı dili Dökülen sözünle avunuyorum Beni merak etme gönlümün gülü Dikenli özün le avunuyorum Efkarlanır sigaramı yakarım Resimlere dalar, dalar bakarım Eski mektupları alır okurum O güzel yazınla avunuyorum Hayalimde yaşar o eski günler Benim ilkbaharım eski anılar Ezberimde bize ait şarkılar Çalarak sazımla avunuyorum Gelir diye bakıyorum yoluna Sarıldım baharın anılarına Hazan esti yaprağıma dalıma Sararan güzümle avunuyorum Sevdan ile yana, yana kavruldum Özlemini çeke, çeke yoruldum Sen gideli annesi de ben oldum Oynayıp kızımla avunuyorum alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2587 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1046
![]() |
![]() Mutsuzum bugün.. Sebebini bilmiyorum.. öylesine bir şey işte, içimi sıkan sanki özlediğimin hiç gelmeyeceğini öğrenmek gibi sanki çok sevdiğimin beni terk edip gitmesi gibi ...sanki koşmak ister de peşinden, ayaklarımın zincirlendiğini hisseder gibi ağlamak isteyip de bir damla gözyaşını bile bulamaz gibi bir yumruk boğazımda nefes alamamak, boğulduğumu hissetmek gibi.. Tuhafım bugün.. Uyanmak istemiyorum açmamak gözlerimi yeni doğan güne sanki yok bugünden beklediğim, hatta yarından sanki kalkınca ayaklarım beni taşımayacak gibi sanki açınca gözlerim bir şey göremeyecek gibi sanki hiçbir şey duyamayacakmış, sesim çıkmayacakmış gibi bir ağırlık gözkapaklarımda açamıyorum, açmak da istemiyorum gibi İyi değilim bugün.. Sebepsiz..
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı SsİiVvAaSsLlIı'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2588 |
Usta Yiğido
![]() |
![]() Bakışın neydi *
Nasılda aldandım yalanlarına Saplanan bir hançer sevda bağrıma Doğrusu aldanmak gitti ağrıma Adıma türküler yakışın neydi Şişeler dost idi içtiğim anlar Mutluydum sevgiden kaçtığım anlar Her sabah sokaktan geçtiğim anlar Gülerek balkona çıkışın neydi Beni sevmedinse ve eğlendinse Bir oyuncak gibi görebildinse Eşini severek seçebildinse Yanımda hayale dalışın neydi Benim için yer yok ise kalbinde Mademki terk edip gideceksin de Seninle göz göze geldiğimiz de Cüretkar arzulu bakışın neydi alıntı
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı doğan bulut58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2589 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() [quote=OSMAN ECE;581572] EMEĞİNE SAĞLIK KARDELEN ÇOK HARİKA BİR DEKOR OLMUŞ SİYAHİ DOSTUNDA YÜREĞİNE SAĞLIK Tsk ederim OSMAN ECE abim. Sizinde okuyan gözlerinize saglik. Sandalli kardesin siirleri.... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...] Süslemek benim icin bir zevkti. umarim kardesimizde hosgörüyordur..... [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
Konu Salim58 tarafından (24.09.2010 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir.. |
![]() |
![]() ![]() |
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı Kardelencicegi'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
#2590 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SsİiVvAaSsLlIı Şuan
![]() Son Aktivite: 09.10.2015 16:30
Tecrübe Puanı: 1046
![]() |
![]() Uykusuzluk Nedİr Bİlİrmİsİn?_? Sen uykusuzluk nedir bilirmisin? Tırnaklarınla yastığı parçaladın mı hiç? Gözlerini tavana dikip düşündüğün odlumu her gece? Belki gelir ümidiyle bekledin mi hiç? ...Gelmeyince aramayınca ağladığın oldu mu hiç? Sonra yalnızlığın en koyusuna çekildin mi hiç? Ona ait ne varsa bir bir hatırladın mı? Günden güne erimeyi bilir misin sen? Dev bir ağacın kahır içinde ölmesini Bir teselli aramayı İnsanlar parklarda bense sokaklarda Ve bütün İstanbul uyurken uzaklarda Deli divane yollara düşüp Yaşlanmış bir köpek gibi Eskimiş bir gömlek gibi Atılmışlığını hissettiğin odlumu hiç? Sevmekten günler geceler boyu yürümekten Elin ayağın hatta kalbin yoruldu mu hiç? Sen yalnızlığın acısını bilir misin? Unutulmak paslı bir hançer gibi Saplandı mı sırtına hiç?İçinde kıskançlığın çiçeği açtı mı? Bütün gururunu çiğneyip sevdiğin geçtiği yollara Eğilip toprağı öptün mü? Sen çaresizlik nedir bilir misin? Sen yalnızlık nedir gördün mü? Yanan başını duvarlara taş duvarlara vurup Parçalamak geldi mi içinden Sen her gün benim gibi BİN defa öldün mü? Öldün diye ayıplama beni Bir gün kendimi sonsuzluğun kollarına bırakırsam Yaralı ve yenik bir ceylan gibi darılma UNUTMAKİ HER SEVEN ADSIZ BİR KAHRAMANDIR UNUTMAKİ İNSAN SEVDİĞİ KADAR İNSANDIR
![]() ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şiirler Duyguların Yazıya Dökülmüş Halidir | _DuMaN_58 | Aşk şiirleri | 1 | 13.08.2009 16:46 |
Gökhan Doğan'dan Şiirler | dede58 | Şiirler | 0 | 08.07.2008 14:05 |
PEÇETEMDEKİ ŞİİRLER | krmseremet | Arşiv | 7 | 02.04.2008 15:19 |
Sivaslilar.Net' te en uzun forum ve en beğendiğiniz forumlar hangileri????? | serkanka58 | Arşiv | 5 | 07.03.2008 12:58 |
EN BEĞENDİĞİNİZ REKLAM | puar | Arşiv | 9 | 02.02.2008 11:23 |