Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > İlçelerimiz ve Köylerimiz (Sivas ilçeler) > Köylerimiz (Sivas Köyleri)
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Köylerimiz (Sivas Köyleri) Bu köşede köyünüzü tanıtabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 07.03.2008, 10:47   #271
EMİRGİL
Tecrübeli Yiğido

EMİRGİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EMİRGİL Şuan EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 08.12.2008 18:45

Tecrübe Puanı: 659 EMİRGİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: MERKEZ ÇAYGÖREN KÖYÜ (CİRİN)

İyiyim ilhan kardeşim teşekkür ederim.Sevindim sana ugramalarına geçen hafta babamlar ordaydı ben gidemedim
EMİRGİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 13:29   #272
erolkaya
Yiğido

erolkaya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erolkaya Şuan erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.12.2008 20:15

Tecrübe Puanı: 642 erolkaya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SELAMIN ALEYKÜM CİRİNLİ KARDEŞLER.BEN ARMUTLUĞİLİN İBRAHİMİN OĞLU EROL KAYA.BENDE ÇOK UĞRAŞLAR SONUCU SİTEYE GİRDİM .SİTEYİ HASAN ARSLAN VE SALİMDEN ÖĞRENDİM.BÖYLE BİR SİTEYİ KÖYÜMÜZE KAZANDIRAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM.TÜM YORUMLARI OKUDUM YALNIZ BAZI ARKADAŞLARI TANIYAMADIM.HANGİ SÜLALEDEN OLDUKLARINI LAKAPLARI VE BABA ADLARINI YAZARLARSA SEVİNİRİM.
erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 13:37   #273
erolkaya
Yiğido

HASAN ARSLANA, İLHAN ARSLANA,İBRAHİM ÖZGÜRE,HALA OĞLU METİNE,İLHAN YİĞİT VE ABİLERİNE,SALİM KAYAYA,NURİ AKISKALIYA,İLHAN GÜL VE ABİSİNE,ADEM ARSLANA,AYAZGİLLERE,HAKANI TANIYAMADIM OSMAN YİĞİTİN OĞLUMUSUN,VE TÜM SİTEDEKİLERE SELAMLAR
erolkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 13:40   #274
erolkaya
Yiğido

İBRAHİM ÖZĞÜR KARDEŞİM ŞU ANDA HASAN ARSLANLA BERABER YAZIYORUM İSTANBULDAKİ BİZİM ÇÖPÇÜNÜN UŞAKLARINA VE AMCA UŞAKLARINA SÖYLE SİTEYE GİRSİNLER.SELAMLAR.
Alt 07.03.2008, 16:33   #275
erolkaya
Yiğido

CANIM KÖYLÜLERİM HEPİNİZİ BU SİTEYE TOPLAYACAĞIM .BU DERNEGİ SİZ BECEREMEYECEKSİNİZ BEN KURACAGIM.SİZLERİNDE GAYRETİNE İHTİYACIMIZ VAR.HEP BERABER YAPACAGIZ SELAMLAR
Alt 07.03.2008, 17:15   #276
hasanarslan
Yeni Yiğido

hasanarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hasanarslan Şuan hasanarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.10.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 648 hasanarslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

erol kaya kardeşimizide sonunda sitemizde gördük çok sevindik .inanıyorumki erol istanbuldaki ve sivastaki tüm cirinlileri burada toplayacaktır. yorumlarıyla her gün siteyi renklendirecektir.dernek işindede erola sonsuz güvenim var.yaparım diyorsa yapar.herkese selamlar.
hasanarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 17:16   #277
hasanarslan
Yeni Yiğido

hasanarslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hasanarslan Şuan hasanarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.10.2009 15:15

Tecrübe Puanı: 648 hasanarslan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haydi erolum şu işe bir el at kur derneği.
hasanarslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2008, 17:17   #278
erolkaya
Yiğido

SLM ARKADAS LAR SUANDA ACI BİR HABER ALDIM KÖYDEN LUTFİ YİGİT ALLAHIN RAHMETİNE KAVUSMUS TUM KÖYLULERİMİZİN BASI SAGOLSUN BELKİ BİLMİYENLER VARDIR DİYE YAZDIM BEN SİVASTA OTURDUGUMDAN KÖYDEN TEL ETİLER İLK GUNUMDE BÖYLE BİR ACI HABER YAZMAK İSTEMEZDİM LUTFİ YİGİT EMRGİLERDEN OLYOR HEPSİNİN BASI SAGOLSUN ALLAH GERDE KALANLAR SAGLI SIHAT EYLESİN CENAZESİ 8_3_2008 CİRHİN KÖYUNDE ÖGLEN NAMAZINA MUTABİKAN KALDIRILACAKTIR HERKES SLM
Alt 07.03.2008, 17:23   #279
erolkaya
Yiğido

SLM METİN BEN EROL NASIL SIN KARDESİM HALAM NASIL ENİSTEM NASIL TEYFİK NASIL COK OLDU GÖRUSMEYELİ
HEPSİNE SELAM SÖYLE TURKANADA SLAM SÖYLE HALAMIN ELERİNDEN ÖP BENİM İCİN YİNE DİZLERİ AGRIYORMU GERCİ TELDE KONUSYORUZ AMAM BU ARALAR ARYAMADIM BUNDAN SONRA BU İSTEDE HEP BİRLİKTE BİR SEYLER YAPMAYA CALISALIM HERKES USTUNE DUSUNİ YAPSIN
TUM MESACLARI OKYORUM COK GUZEL YAZAN AKIL AKILDAN USTUNDUR DERLER SİVASTA BENİM USTUME DUSEN HER HANGİ BİR VAZİFE VARSA HERKESİN TELİNİ BEKLERİM
YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM SİVASA GELEN ARKADASLARA KAPIM DEVAMLI ACIK SİVASTA PASTANE İSLETYORUM İSTASYON CADESİNDE DİVAN PASTANESİBEKLERİM
Alt 07.03.2008, 17:30   #280
erolkaya
Yiğido

SLM İLHAN GÜL NASILSIN CANIM KARDESİM SİVASA GELYORSUNDA BAN UGRAMADAN GİDYORSUN HAYIRSIZ İLHAN SENİN YAZILARINDAN BİRSİ COK GÖZELDİ
DERNEK KONUSUNDA BİR BANKAYA HESAP NOSU ACALIM HERKES ALİNDEN GELDİGİ KADAR GÖNLUNDEN KOPTUGU KADAR YARDIM EDER SE EN KISA ZAMAN DA BU İS HALEDERİZ İNANKİ ORDA ARANIZDAN BİRİNİ SECİN BİR HESP NOSU ACIN ACACAGINIZ HESAP NOSUNU BURDAN HERKES GÖNDERİN İLK YARDIMI BEN YAPARIM BENİMGİBİ DUSUNEN BİR SURU CIKAR BUNA İNANANIN YETERKİ BİRAZ KAYRET EDİN KÖYE GELCEK ARKADASLARA ARBASI İLE GELENLERE BİR MUCDE VERE BİLİRİM ELMALIYA KADAR ARABALARLLA GİDE BİLİRLER YOLU COK DUZGUNDUR HASRET CEKENLERE DUYURULUR

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)