Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Serbest Alan > Anketler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ
Anketimiz: "Kürt Açılmı" Nedir?
Kürt açılımını destekliyorum olmalı. 372 34,77%
Kürt açılmını deseteklemiyorum böyle bir şey gereksiz. 683 63,83%
Konu hakkında hiç bir fikrim yok 15 1,40%
Katılımcı sayısı: 1070. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil
Alt 04.09.2009, 14:26   #281
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1121 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

İşte Hepimiz Kürtüz Hepimiz Dtpliyiz diyenler ! İşte temsilcileri ve sahip oldukları Haklar .... Buyrun o zaman demokrasi dediğiniz böyleyse yapın acılımı !

Alt 04.09.2009, 14:57   #282
Ayşegül1967
Tecrübeli Yiğido
NO AVATAR

Ayşegül1967 Şuan Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.07.2012 22:41

Tecrübe Puanı: 632 Ayşegül1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben Türkiye'de yaşamıyorum...sadece yazın bir kaç ayımı Türkiye'de geçiriyorum...ama gözlemlediğim kadarıyla kürt açılımından önce açacak o kadar çok şey varki...Kürtler bizim için farketmez ha Türkçe ha kürtçe biz işsiziz önemli olan o diyorlar...üstelik Türkiye'de Türkler hangi haklara sahipse kürtlerde aynı haklara sahip... bi iş başvurusuna gidildiğinde insanların ırkımı soruluyor veya üniversitede okuma şansı verilmiyormu kürt çocuklarına ve hatta Türkiye'nin başında bir zamanlar kürt bir devlet adamı yokmuydu? Neyin açılımı bu ?? eğer bi açılım yapılacaksa bunu pkk açılımı olarak nitelendirmeleri daha doğru olur...Misal dağdan inenlere iş verileceği vaad ediliyor...peki Türkiyede onca işsiz gezen insanlar var bunların tek suçu dağa çıkmamasımı veya dağa çıkıp inmelerimi gerekiyor iş bulmaları için...suçsuz insanların günahı ne acaba...onların istediği Türkiye'nin toprakları...son olarak açılımı destekleyenlere diyeceğim taviz tavizi doğurur...
Ayşegül1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 04.09.2009, 16:00   #283
Urumçi
Usta Yiğido

Urumçi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Urumçi Şuan Urumçi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 07.06.2011 16:22

Tecrübe Puanı: 689 Urumçi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eee demekki iş bulmak için isyankar olmamızı bekliyorlar bizden de...
Alt 04.09.2009, 18:18   #284
A_B_U
Yeni Yiğido

A_B_U - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

A_B_U Şuan A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 24.10.2014 00:50

Tecrübe Puanı: 0 A_B_U FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

En büyük vatan hainliği...
A_B_U isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2009, 00:13   #285
GuNaY
Super-Moderator

GuNaY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

GuNaY Şuan GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.11.2013 00:42
Pool Jam Champion!
Tecrübe Puanı: 10 GuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende ZukunftGuNaY hat eine strahlende Zukunft

Ergenekon popilizminin bitmesinden sonra Türkiye için yeni popüler konu ortaya çıkarma çabası sonucu gündeme gelen, aslında ne olduğunu kimsenin anlamadığı ve anlayamayacağı, tam öğrendim derken konunun üzerinden üç sene geçtiği ve edinilen bilgilerin kişiye hiçbir fayda sağlamayacağını gördüğü dejavudur....

Alır Götürür Seni Bilinmeyen Derinliklere.

Sevda Mavidir, Mavi ise Umut,

Sen Yüreğini Hep MAVİ Tut...
GuNaY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2009, 00:17   #286
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1463 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

[quote=Militan_Asena58;457118]İşte Hepimiz Kürtüz Hepimiz Dtpliyiz diyenler ! İşte temsilcileri ve sahip oldukları Haklar .... Buyrun o zaman demokrasi dediğiniz böyleyse yapın acılımı !

Allah Allah adam daha fotoyu tutmasını bilmiyor bide kalkmış vatan toprak bayrak bağımsızlık istiyorlar

Öyle çıkıp iki asker vurup mağaraya kaçmakla devlet kurmaya çalışıyorlar...

Tarih boyunca ne yapmış bu adamlar ?

Eğer devlet kuracaklarsa kurmak istedikleri yer parçalamak istedikleri ülke yanlış ama anlamıyorlar işte kafaları basmıyor bu adamlar tarih boyunca Avrupa'sından Asya'sına yedi düvene meydan okumuşlar bize toprak verirler mi diye düşünmekten acizler...

Ben anladım bunlar düşünce özürlü......

Bu arada Arif abinin başlıkla dediği gibi açılımın ne olduğunu bilmiyoruz daha....

Konu Klimasuyu tarafından (09.09.2009 Saat 00:23 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 09.09.2009, 01:14   #287
bilal kose
Usta Yiğido

bilal kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilal kose Şuan bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33

Tecrübe Puanı: 3327 bilal kose BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

acilim konusu hunuz netlik kazanmadi ama bugun gelen sehit haberleri hepimizin icini kan aglatti allah belalarini versin bu mubarek gunde kac eve ates dusurduler buradan soruyorum acikca bunlarin hangi birini acacaksin hangisiyle anlasacaksin pkkaylami,suriye kanatiylami iran kanatiylami, irak kanatiylami israil kanatiylami amerika kanatiylami yada kapisinda girmek icin yillarca bekledigimiz avrupa kanatiylami birakin beyler bos laflari daha fazla sehit kani akmamasi icin bunlara agir bir darbe vurmanin zamani gelmistir
bilal kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2009, 13:00   #288
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2208 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Osmanlı'da böyle yıkıldı değil mi? Yahut Göktürk Devleti de? Avrupa Hunları'da mı böyle yıkıldı? Tarihi nasıl öğrendiğinizi anlamıyorum.

Hayır efendim Türkiye Güçlü bir devlet değil git gide güçünü yitiren bir devlet, buna siyasi arenada verilen tavizler gayet ortak gösterir.

Haa iç çekişmelerle yıkıldı diyorsun şimdi sen Türk Halkının Karşısında bir Kürt Halkının varlığını kabul ederek ve bunu millete kabul ettirerek bir iç çekişmeye sürüklemiyor musun devleti o da ayrı...
Tarih öyle diyor ben demiyorum....

Alıntı:
Militan_Asena58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kürtçe isimlere tahammül edilmicek edilemezde o kadar . Senin nerde yaşadığını bilemicem bacım ama Kürdistan diye o kadar ürüyen var ki... Şehit gazii de olur olacakda oylemi ? Yaşayan bilir diye boşuna dememişler inşallah başına gelmez kardeşim ama böyle bir acıyla karşılanırsan evinin önüne ayyıldızlı tabut gelirse sen o zaman Rahat ol Kafana takmazsın !!!!

İnsanın alabileceği kadar konuşmak lazım . Vesselam ...
Hem daha önce doğudaki vatandaşlar Kürt isimlerini taşıyormuş sırf Atatürk değişti diye mi Kürtlere düşmanlığınız nedirki sizin Kürtlerle derdiniz Atatürk sırf Türküz diye dayatmış onlar düşmanımız dememiş Kürdistan hayalleri yok zaten olsa bile Türk devleti izin vermez musade etmez böyle bişeye izin vereceğine aklın hayallın basıyor mu ben Sivas Şarkışlada yaşıyorum evet Yıllardır oldu olacak Bizim Türk askerlerimiz değil mi bunlar bizimde canımız bizimde kanımız ailelerle birlikte bizde ağlıyoruz bizde PKKlılara kızıyoruz kınıyoruz sen tanımıyorum diye sevineceğin mi üzüleceksin tabi bizim canımız yanıyor PKK bitsin artık diyoruz Açılımlar olsun silahı bıraksınlar Anneler Babalar ağlamasın bi daha O tabutta benim eşim kardeşim abim sevdiğim olabilirdi olabilirde olabilecekte Bu dünya kime kalmış hangi uygarlalra kalmış ki bize kalsın...

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...

Konu seva tarafından (10.09.2009 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 10.09.2009, 14:07   #289
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ofgurleyuk78 Şuan ofgurleyuk78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58

Tecrübe Puanı: 791 ofgurleyuk78 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Unglücklich Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Kürt açılımı ne imiş. Bunu söyleyenler bile içeriğini bilmiyorlar. Birilerinin isteği ile yaptıkları belli. Şimdi de gizli oturum yapacaklarmış. Biz bilmeyeceğiz, bizden başka herkes bilecek. pkk bilecek, başka devletler bilecek (kürt milletvekilleri sayesinde) Bir biz bilmeyeceğiz. Açılımın gizlisi mi olurmuş? Bizden gizli açılım mı olurmuş anlayana aşkolsun..
Alt 10.09.2009, 14:13   #290
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 21:51

Tecrübe Puanı: 2208 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
ofgurleyuk78 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kürt açılımı ne imiş. Bunu söyleyenler bile içeriğini bilmiyorlar. Birilerinin isteği ile yaptıkları belli. Şimdi de gizli oturum yapacaklarmış. Biz bilmeyeceğiz, bizden başka herkes bilecek. pkk bilecek, başka devletler bilecek (kürt milletvekilleri sayesinde) Bir biz bilmeyeceğiz. Açılımın gizlisi mi olurmuş? Bizden gizli açılım mı olurmuş anlayana aşkolsun..
Ben biliyorum ama kkimseye söylemiyorum Devlet sırrı

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

CANDA ÖZÜR OLMAZ...
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 2 Misafir)