|
|||||||
| SİTE ANA SAYFA | Galeri | Kayıt ol | Yardım | Ajanda | Oyunlar | Bugünki Mesajlar | Arama |
| Arşiv Güncelliğini Yitirmiş Konular |

| Anketimiz: 12 Eylülde Anayasa değişikliğine ne diyeceksiniz? | |||
| Evet |
|
289 | 57,68% |
| Hayır |
|
212 | 42,32% |
| Katılımcı sayısı: 501. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#281 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salim58 Şuan
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende rüyamı gördüm Kararımı verdim evet demeye karar verdim.Şimdiden hayırlı olsun diyelimmi.
![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Salim58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#282 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bir rüya gördüm ak sakallı bir dede bana dediki memleketin Hayırı için Hayır kullanmalısın bende onun sözüne istinaden Hayır kullanmaya karar verdim hayırllısı olsun artık
![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#283 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bilal kose Şuan
Son Aktivite: 16.02.2015 15:33
Tecrübe Puanı: 3328
![]() |
Hayirsizlara inat. Evet Evet.
|
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar bilal kose'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#284 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() Kamera Şuan
Son Aktivite: 16.07.2012 16:04
Tecrübe Puanı: 851
![]() |
Aman ne çok rüya gören var hemde referandumu.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 3 Kullanıcı Kamera'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#285 |
|
Moderator
Görülür ama ak sakallı dedeli rüya zor görülürr ![]()
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#286 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() bilgin_58 Şuan
Son Aktivite: 16.06.2019 13:06
Tecrübe Puanı: 707
![]() |
ben ne aksakallı nede keçisakallı dedeyi rüyamda görmedim,
Ben aklı selim hareket edecem ama daha önceki yazılarımda ne yapacağım hakkında tiyo vermiştim, hayırlısı olsun
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı bilgin_58'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#287 |
|
Moderator
Heyyy refarandum seniiii eşlerin arasınıda açmaya başladın sen
![]() Gülben Ergen: HAYIR Mustafa Erdoğan: EVET Bu yüzden tartışmışlar araları açılmış.
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Arif Coşkun'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#288 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() KAOS Şuan
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31
Tecrübe Puanı: 743
![]() |
Kendisine EVET kampanyası için teklif götüren AKP ye hayır diyen Usta Televizyoncu Erkan Yolaç bakın ne diyor:
Peki, hayır kampanyası için teklif gelseydi?” diye sordum... Avanta için kendini satan abidik kubidik sanatçı bozuntularına ders gibi cevap verdi: “Gene kabul etmezdim. Bir tane oyum var, kullanırım, o kadar... Halka mal olmuş, halkın sevgisiyle programına 48 yıl devam etmiş biri olarak, para karşılığında halkın siyasi tercihini yönlendirmek kişiliğime, karakterime yakışmaz!” Ben şunu dedim ben bunu dedim diye ortaya düşen zer-zavatlara duyurulur... Kaç yıldır buralarda mesaj okuyorum seçim, referandum üzerine, Biri diyor: "evet", diğeri: "hayır" Biri diyor: "şuna oy vereceğim, diğeri: "buna" Kim acaba tercihini birileri kendi tercihlerini yazdı diye değiştirdi, inanıyor musunuz buna? Biri inatla evet, evet, evet diyor, diğeri hayır, hayır, hayır... Sadece kendi gururunu okşuyor, rakiplerini kızdırıyor, başka bir işe yarıyor mu? Keçilerin boynuzlarını birbirlerine toslayıp itişmelerinden başka bir şeye benziyor mu? Besleyin bakalım bencilce duygularınızı, itişip tepişin bakalım.. Biride hiç sıkılmadan ne oy verdiğini yazmış, ne oldu, senin oy rengini öğrenince ne değişti? Vayyyyyyyyyy, gördün mü, biri üç evet demiş? Yaşaaaa..... Bakın demokrasi kapalı oy açık tasnif yöntemi ile oluşur.. Kendi oyunuzu söylemekle sadece kendinizi bağlarsınız ve üstelik kimsenin fikrini de değiştiremezsiniz. Aksine inatlaşmaya neden olur, iletişimin önünü tıkarsınız. Oysa asıl olan birilerini ikna edebilmektir. Ortada bir konu var bu konuda fikrinizi yazınız, bu fikirlerinizi belirtim aşamasında tarafınızda ortaya çıkabilir, bu önemli değildir.. Erkan Yolaç abimizin tekerlemesini bende tekrar edeyim. Kuralları biliyorsunuz, o iki kelimeyi katiyen kullanmayacaksınız, sorularıma makul ve mantıklı cevaplar vereceksiniz, başınızı emme basma tulumba gibi sallamayacaksınız, Mehter Marşı’yla geleceksiniz, İzmir Marşı’yla gideceksiniz! |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar KAOS'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#289 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() tayfun5883 Şuan
Son Aktivite: 13.12.2013 13:39
Tecrübe Puanı: 728
![]() |
Apo efendi, malikanesinde "referandumda kürt halkı serbest bırakılmalıdır" buyurarak "EVET"'e yeşil ışık yakmıştır.Arkasından BDP hemen emre uymuştur.Akdamar kilisesi ve sümela rum kilisesi ayinci papazları aynı şekilde hallerinden çok memnunlar,AKP hükümetine teşekkür ediyorlar.Haliyle onlarda "evet"çiler.
BBP'in "Evet" kampanyası başlatması eski bir ilçe başkanı olarak beni ve benim gibi BBP'e gönül verenleri üzmüştür.BBP bir an önce toparlanmalıdır.Çünkü:BBP Türk Milletinin milli reflesk |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar tayfun5883'e Teşekkür Ediyor... |
|
|
#290 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() barikat58 Şuan
Son Aktivite: 06.04.2016 18:19
Tecrübe Puanı: 2234
![]() |
Halka Evet yada Hayır dedirtmek yerine altı üstü 26 madde değişecek.O değişen maddelerin eski ve yeni halini millete dağıtıp hayırcıların işte şu maddelerden dolayı hayır diyoruz,evetcilerin işte şu maddeler için evet diyoruz demesi gerekmezmi ?
Sivas'ta 400bin küsür seçmen oy kullanacakmış acaba kaçı kaç madde biliyor ? Birde hayırcılar bu işte samimi değil.Neden hayır diyorsun kardeşim ? beğenmediğin aklına yatmayan maddemi var o zaman şu maddeyi şöyle yapalım evet diyelim dersin ama yok körü körüne hayırrrr ! Sırf adınız muhalefet diye herşeyede karşı çıkılmaz ki ! Birda siyasi uslüp son derece bozuldu.Bir yanda kedi köpek söylemleri bir yanda namuslu namussuz söylemleri ! Ve bunlar halkın önğnde miting meydanlarında söyleniyor ! Madem onlar namussuzsa niye özel görüştüğünüzde söylemeyipte meydanda söylüyorsun ? Odana gelince kahve ikram et pasta ikram et sonra ziyareti bizi sevindirdi de ardından 1 hafta sonra namusluysan şöyle yap namusluysan şöyle et ! bırakın bu ayakları kardeşim somut birşeyler söyleyin halkı germek yerine... |
|
|
|
| Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı barikat58'e Teşekkür Ediyor... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|