![]() |
#2971 |
Navigator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardelencicegi Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 27.10.2008
Tecrübe Puanı: 5482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Yalın
Zalim Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha, Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? Gelip de birtanem olmaya ne hakkın var? Ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin Yüreğine sağlık, yalan dünyanda tek safirin Onu kaybetme, onu kirletme, hırsınla süsleme Hadi seni sevdim diyelim bir daha Gözümü karartıp yeniden taptığımda Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Değişecek misin söyle, değişebilecek misin zalim? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bir tanem olmaya ne hakkın var? Zalim oyun bozan, sen de bu büyü de yalan gelip de bu canda hükmetmeye ne hakkın var? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sweetgirl Şuan
![]() Son Aktivite: 01.05.2015 23:50
Tecrübe Puanı: 1076
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ercan Demirel seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa
![]() |
#2973 |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ne Aglarsin - Buda gelir buda gecer aglama
.............................. ...
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Usta Yiğido
![]() Alıntı:
Anaaaaa sendemi giiiii bende arif abinin radyosunda dinliyom onu ![]()
![]() |
![]() |
#2975 |
Navigator
![]() Mazzez Abaci Vurgun Gözlerim uykuyla barıştı sanma Sen gittin gideli dargın sayılır Ben de bir zamanlar sevildim amma Seninki düpedüz vurgun sayılır Yalan mı söyledin göz göre göre Ne zaman dolacak verdiğin süre Gönülden gördüğüm takvime göre Aldığım her nefes birgün sayılır Armağan ettiğin kutsal mendile Akarken içimi dağlayan çile Manavgat denilen çağlayan bile Benim gözyaşımdan durgun sayılır Ne kadar zulmetsen ah etmem sana Her iki cihanda gül kana kana Seninle cehennem ödüldür bana Sensiz cennet bile sürgün sayılır |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Editör
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SivasLady Şuan
![]() Üyelik Tarihi: 03.08.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Sevdan ile yandim yar atesine Sen de benim gibi yan kara gözlüm ...
Sadece Susmak İstiyorum... Yalan İnsanları Kaale Almadan... Haklıyken Haksız Gözüksem Bile Kendimi Savunmadan... HUZUR Bulmak İstiyorum Gözlerimi Kapayıp Kimseyi Anmadan... Sessizliği Dinlemek İstiyorum,Yüzüme Gülüp Arkamdan Konuşulanları Duymadan... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
![]() Son Aktivite: 10.05.2016 18:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Alıntı:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Navigator
![]() Türkü
Diyar, Diyar Göz yasLarim, yagmur gibi akiyor. Bu HasretLik, yüregimi yakiyor. Kimse Garip, haLLarimi biLmiyor. AyirdiLar Beni Senden, nedensiz. GünLer gecmez, yasayamam ki sensiz. Seni Sevmek yasak oLsa, süresiz. Sensiz tasidigim bu can, degersiz. Sensin benim Kaderim. Sensin derdim kederim. Basim aLir giderim Diyar Diyar. Eller ne derse desin. Vazgecemem benimsin. Isterse Ölüm geLsin, Diyar Diyar. Sensin benim Kaderim. Sensin derdim kederim. Basim aLir giderim Diyar Diyar. Eller ne derse desin. Vazgecemem benimsin. Isterse Ölüm geLsin, Diyar Diyar. Aramizda engeLLer var, siraLi. Laf anLamaz, gönLüm kara sevdaLi. EksiLmez ezeLden bahtim, karaLi. AyirdiLar Beni Senden, nedensiz. GünLer gecmez, yasayamam ki sensiz. Seni Sevmek yasak oLsa, süresiz. Sensiz tasidigim bu can, degersiz. Sensin benim Kaderim. Sensin derdim kederim. Basim aLir giderim Diyar Diyar. Eller ne derse desin. Vazgecemem benimsin. Isterse Ölüm geLsin, Diyar Diyar. Sensin benim Kaderim. Sensin derdim kederim. Basim aLir giderim Diyar Diyar. Eller ne derse desin. Vazgecemem benimsin. Isterse Ölüm geLsin, Diyar Diyar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Navigator
![]() Ayrilik hayir getirmez
Gitme gülüm su gönlümden Hasretlik bizi güldürmez Gitme gülüm su gönlümden su gönlümden of Gitme gülüm yüzüm gülmez Gitme gülüm can dayanmaz Gitme gülüm sensiz olmaz Gitme gülüm su gönlümden Su gönlümden Yadeller kiymetin bilmez Kimse benim gibi sevmez Canimi alsan sesim çikmaz Gitme gülüm su gönlümden Su gönlümden of Gitme gülüm yüzüm gülmez Gitme gülüm can dayanmaz Gitme gülüm sensiz olmaz Gitme gülüm su gönlümden Su gönlümden................ Niran Ünsal |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Usta Yiğido
![]() kim süliyor bilmiyom ![]() mixed by ARIFCOSKUN Bugün ayın ışığı Elinde bal kaşığı Yine nerden geliyon da Mahlenin yakışığı Oy nerdesin nerdesin Kaldır camın perdesin Diyeceğim çok ama da Çok kalabalık yerdesin Karşıdan geçti gelin Elinde tespih gelin Sallan boyun göreyim de Gençliğim geçti gelin Vay ne olur ne olur Sevda sırrınan olur Gözdür alemi gezer de Gönül birinen olur
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 3 Misafir) | |
|
|