Warnung: Illegal string offset 'type' in [path]/includes/class_postbit.php(293) : eval()'d code (Zeile 153)
SİVASa GELİN OLDU! - Sayfa 3 - Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar
Forum - Ana Sayfa Takvim S?k Sorulan Sorular Arama

Zurück   Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar > Haberler > Anasayfa Haberler
SİTE ANA SAYFA Galeri Kayıt ol Yardım Ajanda Oyunlar Bugünki Mesajlar

Anasayfa Haberler Sivas Haberler

Son 15 Mesaj : Atatürk'ün Çocukluğu'na Ait Hikayeler           »          Şehzade Osman           »          Hatıra defteri           »          Antilop İle Akrebin Dostluğu           »          Karagöz İle Hacivat Konuşmaları 2           »          Sitemizin Ozanları           »          SEVDİM İŞTE....           »          NEFRET ETTİM İŞTE!!!!!           »          AFORİZMALAR (SAÇMALAMLAR)-1           »          SEÇKİNLER/SEÇİLMİŞLER DÜNYASI           »          Hatalarımızdan Dersler Alabilmek Ümidiyle.           »          Araf Suresi 172-173. Ayetler.( Ben Sizin Rabbiniz Değil Miyim)           »          İnancımızı Kullananların Artık Tuzağına Düşmeyelim.           »          ULAŞ-Yapalı           »          TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR PAYLAŞIMAZ

Seçenekler Arama Stil
Alt 05.02.2008, 08:20   #21
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

abircan Şuan abircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55

Tecrübe Puanı: 1056 abircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISIabircan COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SİVASa GELİN OLDU!

reklam kokuyor reklam,
benden uza olsunda cehenneme orta direk olsun bütün o tayfa
Alt 05.02.2008, 09:56   #22
haythuyt
Usta Yiğido

haythuyt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

haythuyt Şuan haythuyt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.08.2012 13:55

Tecrübe Puanı: 804 haythuyt isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

vallaha ne yalan söyleyeyim bende biraz üzüldüm.ne diyelim Allah tek yastıkta kocatsın
haythuyt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2008, 02:46   #23
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 793 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.

Milletvekilleri Sayan'ın evliliğini değerlendirdi. Bir vekil "Olsun, erkekler bin kez evleniyor" dedi..

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın altıncı nikâhını, üstelik kendisinden 27 yaş küçük Onur Şan'la yapmasını, milletvekilleri değerlendirdi. Erkek vekillere göre Sayan "güzel" bir kadın. Ancak, istikrarlı bir evlilikten söz edilemez. CHP'li Arıtman ise, Sayan'ın çocuklar ve gençler için iyi bir örnek oluşturmadı kanaatinde... Milletvekillerinin görüşleri şöyle:

FATİH ARIKAN / AK PARTİ
Zina yapmadı ya
"En azından zina yapmıyor. Nikâh yaptığı için takdir edilmesi lazım. Ancak, toplumun önünde olan ve örnek oluşturan insanların daha dikkatli olması lazım. Çünkü ev kadınları bu tür programları seyrediyor ve programın sunucularını yakından takip ediyor."

CANAN ARITMAN / CHP
Kötü örnek oldu
"Sanatçıların, topluma örnek davranışlar sergilemeleri görevi vardır. İyi örnek olmak gibi bir model oluyorlar. Bu sorumlulukların bilincinde olmalı. İyi örnek olmamıştır."

AŞKIN ASAN / AK PARTİ
Çok normal
"Bence normaldir. Erkekler bin defa evleniyor. Onlar yaparken bir şey denmiyor. O zaman buna da dememek lazım."

AYŞE TÜRKMENOĞLU / AK PARTİ
Konu özel hayat
"Bu konu özel hayat. Eğer, 'Kötü bir örnek' deniliyorsa, medya haber yapmaz. Böylece özel hayat, topluma mal edilmez. Medyaya önemli görevler düşüyor."

AVNİ DOĞAN / AK PARTİ
İstediği kadar...
"Seda Sayan güzel bir kadın. İstediği kadar evlenebilir. Allah mesut etsin. Türkiye özgür ülke. Bireysel özgürlük istenildiği kadar kullanılır."

Bu vekiller bu devleti yönetiyor,Vekillerin tasvip ettiği şahsiyetler çocuklarımıza gençlerimize örnek olacak;sonrada kültür yozlaşmamızı,gençlerin bozulması gibi etkenleri başka başka yerlerden arayacağız.Yazık.

Konu albina58 tarafından (06.02.2008 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik yazılım
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2008, 07:14   #24
Nazligül
Yiğido

Nazligül - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nazligül Şuan Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.04.2009 10:10

Tecrübe Puanı: 740 Nazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYORNazligül SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

5 EVLİLİK YAPTI, EN UZUNU 5 YIL SÜRDÜ

Seda Sayan ilk evliliğini 1987’de futbolcu Rıdvan Kılıç’la yaptı, sadece 6 ay sürdü. İkinci kocası Sinan Engin’le 1990’da evlendi, 5 yıl sonra ayrıldı. Engin, oğlu Oğulcan’ın babası... Üçüncü evliliğini 1998’de Soner Yapacık’la yaptı. Kısa süre sonra bu evliliği de nokta koydu. 2000 yılında Tuncay Kıratlı’yla dördüncü kez dünya evine girdi. 7 ay sonra ayrıldı. 2004’te de Gökhan Şükür’le evlendi, 6 ay sonra boşandı

bu evlilikde diger evlilikleri gibi reklam amacli
Onur San'a böyle bir oyuna alet oldugu icin yakisitiramiyorum
Nazligül isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2008, 07:30   #25
MaLamat_58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

MaLamat_58 Şuan MaLamat_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2008 13:44

Tecrübe Puanı: 0 MaLamat_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben haftada bir çorap değiştiriyorum.Seda Sayan iki koca değiştiriyor.Bir de bunu Sivas'a gelin geldi diyerek övünmeye çalışan arkadaşları kınıyorum 81 vilayetten 75 vilayet kaldı gelin gitmediği.Az kalmış demi.Ha gayret
MaLamat_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2008, 12:25   #26
seva
Usta Yiğido

seva - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

seva Şuan seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51

Tecrübe Puanı: 2195 seva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz seinseva kann auf vieles stolz sein

hayırlı olsun sivasa

kadırgalı hanım
seva isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2008, 12:27   #27
_DuMaN_58
Navigator

_DuMaN_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

_DuMaN_58 Şuan _DuMaN_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.02.2016 20:29
Tournaments Won: 3

Tecrübe Puanı: 10 _DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR_DuMaN_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: SİVASa GELİN OLDU!

Alıntı:
MaLamat_58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben haftada bir çorap değiştiriyorum.Seda Sayan iki koca değiştiriyor.Bir de bunu Sivas'a gelin geldi diyerek övünmeye çalışan arkadaşları kınıyorum 81 vilayetten 75 vilayet kaldı gelin gitmediği.Az kalmış demi.Ha gayret

Yıhyıh Seda Sayan ile çoraplarını niye bir tutuyorsun ya
Alt 06.02.2008, 12:41   #28
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

altuntas58 Şuan altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 11.10.2012 20:24

Tecrübe Puanı: 4544 altuntas58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart -->: SİVASa GELİN OLDU!

Bu işler Gönül işidir eğer bir birilerini sevdilerse yapacak bir şey yoktur tek care evlenmek hiç olmazsa nikahlanıyorlar bazıları gibi(ZİNA) yanlış işler yapmıyorlarya bu gün seda sayan elini sallasa elisi hesabı sedayla evlenecek binlerce türk genci cıkacağından adım gibi eminim ha biz yakıştıramayabiliriz alan almış satan satmış bizede bura sadece hayırlı olsun demek düşer gerisi yalan
Alt 06.02.2008, 13:58   #29
MaLamat_58
Yeni Yiğido
NO AVATAR

MaLamat_58 Şuan MaLamat_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 05.09.2008 13:44

Tecrübe Puanı: 0 MaLamat_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DUMAN GARDAŞIM BEN ÖYLE İNSANLARI ÇORABIMLA KARŞILAŞTIRIRIM ANCAK BAŞKA BİRŞEYLE KARŞILAŞTIRIRDIM DA UŞAH DEVŞEK VAR AYIP GAÇAR YAW EHUAEHUAEHUAEHUAE
MaLamat_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2008, 14:00   #30
CrSivaslim58
Usta Yiğido

CrSivaslim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CrSivaslim58 Şuan CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 01.05.2025 13:22
Autobahn Champion! Caravan Toss Champion! F/A-18 Hornet Champion! Happy Heks Champion! Kingdom Of Gold Champion! Sheep Pool Champion! Yeti Strikes Back Champion!
Tournaments Won: 2

Tecrübe Puanı: 885 CrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yokCrSivaslim58 Fazla söze gerek yok

benimde en sinirlendim kisi..............
CrSivaslim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir)