|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4565
![]() |
Paylaşımınız çok teşekkür ederim........................ .....................
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kasparix Şuan
Son Aktivite: 01.07.2011 17:53
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
KAÇ DEFA BÖYLE YÜZ YÜZE GÖZ GÖZE GELDİK
KAÇ DEFA SİNEMİZ DELİNDİ SİNELER DELDİK VATAN DEDİK DİN DEDİK YÜRÜDÜK ŞEHADETE NE EYVALLAH ETTİK NE DE BOYUN EĞDİK HAYATINI VAZİFE KUTSALI VATAN SAVUNMASI UĞRUNA KUTSAL DAVAALRI UĞRUNA HİÇ ÇEKİNMEDEN VEREN AZİZ POLİSLERİMİZE ALLLAHDAN RAHMET DİLERİM Kİ ONLAR ŞEHİT OLDULAR Kİ NE MUTLU ONLARA ..AİLELERİNE DE ALLAHDAN SABIR DİLERİZ...SALDIRILARI YAPAN HAİN ODAKLARI KİRLİ ELDİVENLİLERİ LANETLE KINIYORUZ.... |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1057
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
|
|
|
|
#24 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan-58 Şuan
Son Aktivite: 06.08.2013 11:28
Tecrübe Puanı: 1057
![]()
|
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09
Tecrübe Puanı: 1128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Herkes Gülüşümü Görüyor Kimse savaşımı görmüyor... Herkes sesimi duyuyor Düsündüğümü kimse bilmiyor... Herkes yazdıklarımı okuyor Gözyaşlarımı kimse görmüyor... Herkes beni tanıdığını sanıyor Ama kimse benim kim olduğumu bilmiyor... Künyem gelsin benden sana hediye Şehidin ardından oku methiye Kuruşunda yetim hakkı var diye; Boş yere tek kurşun atmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Dedeniz Maraş’da şehit olmuştu Babanı Antep’de kurşun bulmuştu Dün gece düşlerim nurla dolmuştu; Şeref bildim vatan satmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Bayrak sevgisiyle dolu bedenim Yüreğimde; nefret, kin yoktur benim Mermi yedim anne; üşüyor tenim,.... Kimseye düşmanca bakmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Düşman namert olmuş yiğitlik yoktur İtlere et veren; satılmış çoktur Hainler yol almış; karnı pek toktur. Vuruldum, vuruldum bitmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... HUBBÜL VATAN MİNEL İMAN diyorum Öndekine dua gönderiyorum Aklaşsın kazanlar; ben geliyorum. Ecdadımı inkâr etmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Öğretmen kabrime gelemiyormuş Gelenlerin sonu kötü olurmuş Efendiler öyle emir buyurmuş, Gelmeyeni ayrı tutmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Şehide FATİHA okunmasın mı? Dua; oya oya dokunmasın mı Öğretmenim bana bakınmasın mı? Doğruya yalanı katmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Emirle gelecek gelmesin bana Gözlerime bak sen; yeterim sana Timsah gözyaşlılar gitsin yoluna, Kimseyi aldatıp; ütmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Ben musalladayım; gelen olursa Silmeyin bu taştan; kanım kurursa Birileri burda, nutuk okursa; Beyhuda lafları, yutmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Yalanlarla tüysüz kazlar yolmadım Filan yere genel müdür olmadım Yirmibeş yaşında gemi almadım, Başımı eğip diz, çökmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Aslım, neslim belli; künyem kitabe Deyin talkın veren; imam hatibe Kıblem seyyar değil; Kâbe’dir, Kâbe Patriğin elini öpmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Kimselere kızıp bağırmadım ben İtleri yemeğe çağırmadım ben Haramla helâli yoğurmadım ben. Haram lokmaları tatmadım ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Mevsimlik müslüman olmadım ANAM Papazla kıbleyi bulmadım ANAM Soyuz asillerle kalmadım ANAM, Kurumlu bacada tütmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Dinime; ılımlı, karlı dediler Gayri müslümlerle iftar yediler Mehmetler düştükçe; gülümsediler.. . Mazlumu korudum; itmedim ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... Emir kullarına dokunmayınız Kimseden korkup; sakınmayınız Evlat verdik diye yakınmayınız, ŞEHİT OLDUM ŞEHİT; YİTMEDİM ANNE VALLAHİ YAN GELİP YATMADIM ANNE... RUHLARI SAD MEKANLARI CENNET OLUR INSALLAH ...
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() harbikiz58 Şuan
Son Aktivite: 03.10.2012 23:37
Tecrübe Puanı: 715
![]() |
Elveda Sana Aslan Sehidimiz Vatana hizmet icin yolladik seni biz, seninle iftihar ettik herzaman hepimiz. Hasretinle yandi tutustu yüregimiz, yuvana hosgeldin aslan sehidimiz. Aylarca vatan icin savastin, düsmanla gögüs gerdin herseye kista ve karda. Teskereni beklerken cenazen geldi bir anda, topragin bol olsun aslan sehidimiz. Yerin cennetin en güzel yerinde ayrilmis, neyleyim kaderde ayrilmakta varmis. Geride gözü yasli sevenlerin kalmis, nur icinde yatasin aslan sehidimiz. Sehitler ölmez hep gönlümüzde yasayacak, kabrinde türk bayragi ebedi dalgalanacak. Senin cesaretin genclere örnek olacak, hepimizin gururusun aslan sehidimiz. sehidimizin ismi hic düsmeyecek asla dillerden, senin sevgin silinmeyecek hic gönüllerden. Bu siir hatiradir seni cok sevenlerden, elveda sana aslan sehidimiz. ruhlari sad, mekanlari cennet olsun sehitler ölmez vatan bölünmez !!! |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() ...Kangallı... Şuan
Son Aktivite: 21.04.2010 13:02
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
Bizler için şu anda kara toprağın altında yatan, gencecik can veren kardeşlerimize ALLAH ' tan rahmet, ailelerinede Yüce Yaradan ' ın sabır vermesini diliyorum.
Nûr içinde yatın canlarım.
|
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaZaN Şuan
Son Aktivite: 14.05.2013 15:36
Tecrübe Puanı: 2328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Renginde şehitlik gizli, Hilalinde mana var Yüreğimde saklamışım, kurbanında kına var Toprağa düşse yiğit, Ölüm güç verir bize İnancıma teslim oldum, Zulüm güç verir bize ... Susmayın ey milletim, Bayraksızda ar olmaz Susar ise yiğitler, Vatan bize yar olmaz ... Dört aylık bebeklere kurşun sıkan, nerdesin Nereye gidersen git öleceğin yerdesin ... Hükmü ilahi varsa belki korur Yaradan Kan düşmanı olmuşuz çekilsinler aradan ... Bu vatanın ekmeği gözünüze durmalı Yiğit bir can gelmeli sizden hesap sormalı! ![]() HERŞEYİN HESABI BİRGÜN SORULUR ELBET! Şehidim rahat uyu...
|
|
|
|
#29 |
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arif Coşkun Şuan
Son Aktivite: 10.05.2016 19:12
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuan bu ülke varsa, onların canlarını bu ülke için feda ettiklerindendir.
Onlara ne yapsak azdır. Saygı ve rahmetle anıyor ve mekanları cennet olsun diliyorum.
|
|
|
#30 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
Son Aktivite: 02.06.2015 18:15
Tecrübe Puanı: 904
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir Hilal uğruna Ya Rabb, ne güneşler batıyor.... Bu akşam yıldızlar saramış gibi Uyurken seyrettiğim, o yatak boş şimdi... Uzaklardan kokun gelmez oldu, asker oğul... Gözpınarım dolu dolu, baba yüreğim incindi, Kirpiklerin arasından sel akar asker oğul... Ey şehit oğlu şehit, isteme benden makber Sana ağûşunu açmış duruyor Peygamber Gayri anlatılmaz bu savaş bence, Dağ,taş konuşmuştu kendi dilince; "hücum"diye bir ses duydum ilk önce, Sonra "Allah Allah" dedi Mehmedim.. Bu öyle bir iman öyle cehid ki, Secde eder cümle canlı ve bitki, Bir temmuz akşamı Allah şahit ki, Şaha kalkmış vatan idi Mehmedim... Bulanık akan sel suyu durulur mu Türk Askeri, arkadan vurulur mu Güzelleri sevenler, hiç yorulur mu Şehitlerden hiç hesap sorulur mu Babam vardı bir ağlamayan Yakışmaz bana yakışmaz diyordu Annem bir köşede yüregine indiriyordu göz yaşlarını Bir şey olmuşu ama kimse bana birşey demiyordu... NEREDE BİR ASKER GÖRSEM ABİM DİYESİM GELİYOR NE ZAMAN SENİ DÜŞÜNSEM AĞLAYASIM GELİYOR ABİ DEDİKLERİ CAN OLSA GEREKMİŞ AĞLAMAK KAR ETMİYOR ÖZLEM YANINDA KAR KALIYOR Yazık olsun uygar denen bu çağa Nice yiğitleri kardı toprağa Mehmed'ime kurşun sıkan alçağa Yumruğumu sıktım, sıktım ağladım. Bende Bir şehit yakınıyım Her Asker Şehit Olunca Aynı Şeyleri Yaşıyoruz Yine Aynı acı Allah SAbır Versin Cümlesine Kolay degil Ates Düstügü Yeri Yakıyor. Rabbimden Rahmet Diliyorum Cennet GüLLerine |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|