|
|
#21 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() SONMEZ Şuan
Son Aktivite: 26.05.2013 12:50
Tecrübe Puanı: 803
![]() ![]() |
Sanallıktan - realiteye uzanan çizgide,
büyük emeklere ve başarılara imza atmış olan Dostum Rüştü ELMAS' ın, bu yeni görevinde de yine yeni çalışmalara ve başarılara imza atacağından hiç şüphem yok. Bu tür oluşumlarda hep geri planda bırakılan hemşehrilerimiz, artık görmezlikten gelinemeyeceği ve dikkate alınması gereken bir potansiyele sahip olduklarını, nedense kendilerinden önce hep başkaları farkediyor...! Bu potansiyelimizin bir gün tam anlamıyla Sivaslılar da idrak ettikleri gün, işte o gün gerçek insiyatifin de sahibi olacaklardır. Başarılar diliyorum Rüştü Gardaşım, Ve başarılı olacağını da biliyorum...
|
|
|
#22 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() abircan Şuan
Son Aktivite: 21.01.2015 09:55
Tecrübe Puanı: 1094
![]() ![]() ![]() |
GEÇEN YIL BURADA YAZARKEN İLK 5 YIL İÇİNDE SİVASTAN BİR BAŞBAKAN, EN AZ İKİ BAKAN, İLK 10 YIL İÇİNDEDE BİR CUMHURBAŞKANI, İSTANBUL İZMİR ANKARA GİBİ İLLERDEDE MUTLAKA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIKLARINDA ALMAZSAK BİZE YAZIKLAR OLSUN DEMİŞTİM,
ALMANYADA ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLERE GELMİŞ SİVASLI HALK ÖNDERLERİ VARDIR, SEVGİLİ RÜŞTÜ GARDAŞIMDA BUNLARDAN EN GÜZEL ÖRNEĞİ OLUŞTURMAKTADIR, KENDİSİNİ KUTLUYORUM BU YENİ GÖREVİ LAYIKIYLA YAPACAĞINA EMİNİM, SEVGİLER SUNUYORUM RÜŞTÜCÜĞÜM BAŞARILAR , DURMAK YOK DEVAM
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sibelYILMAZ Şuan
Son Aktivite: 05.09.2014 09:55
Tecrübe Puanı: 974
![]() ![]() ![]() |
hayırlı uğurlu olsun abi Allahın izniyle bu görevide hakkıyla başaracağına biz ( sivaslılar net ) eminiz........
|
|
|
#24 |
|
Tatlı Yarışması 1.si
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gürün_güzeli Şuan
Son Aktivite: 31.01.2014 09:32
Tecrübe Puanı: 985
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah yardımcın olsun hayırlı olsun kolay olsun
![]()
|
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() hamitgüneyli Şuan
Son Aktivite: 24.09.2014 21:46
Tecrübe Puanı: 752
![]() |
hayırlı uğurlu olsun rüştü bey allah yardımcın olsun bununla yetineceğinizi zannetmiyorum sizdeki bu hırs azim oldukça da ha büyük yerlere geleceğinizden eminim vede yakışırda bizler hep yanınızda olacağız hepdesdek tam desdek.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() seva Şuan
Son Aktivite: 31.08.2010 20:51
Tecrübe Puanı: 2232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Allah sabır kolaylıklar versin...
hayırlı olsun...
|
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() Fatihmd Şuan
Son Aktivite: 28.11.2013 09:20
Tecrübe Puanı: 737
![]() |
Hayırlı uğurlu olsun Rüştü bey.
|
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rallim58 Şuan
Son Aktivite: 26.04.2012 13:19
Tecrübe Puanı: 871
![]() ![]() |
Elmas başaknı yeni görevinde tebrik ediyor hayırlı çalışmaların altında imzalarının olacağına inanıyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() veysel Şuan
Son Aktivite: 26.02.2012 09:24
Tecrübe Puanı: 1141
![]() |
YENI GÖREVINDE BASARILAR DILERIZ..
|
|
|
#30 |
|
Super-Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GuNaY Şuan
Son Aktivite: 03.11.2013 23:42
Tecrübe Puanı: 10
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çalışmalarını gıbtayla takip ettiğim, çalışmalarında yanında olduğumda hem düşünsel hemde fiziksel olarak ayak uydurmakta bir hayli güçlük çektiğim, mümkün olsa günün 24 saatini çalışarak geçirecek güzel insan Rüştü Abim... Almış olduğun bu büyük görevi diğer görevlerde olduğun gibi layıkıyla yerine getireceğinden şüphem yoktur. Yeni görevin hayırlı uğurlu olsun...
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|