![]() |
#21 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
![]() Son Aktivite: 13.03.2010 12:51
Tecrübe Puanı: 726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() baba Bizim Niye Yazlığımız Yok
-Baba bizim niye yazlığımız yok? -Oğlum bizim kışlığımız da yok ki -çok gerçekçisin baba -Baba bizim niye yazlığımız yok -Anana sor olum bişeyi de anandan iste -İstedim bu yaştan sonra benim için bu kadar fedakarlık yapamazmış -Ananın en azından elinden geliyo bak benim o şansım da yok hükmen mağlubüm yavrum ben -Baba bizim niye yazlığımız yok -Yazın güneş çok sıcak olur denizde ıslaktır beynimiz bronzlaşır hiç gerek yok bence -Hem ben de esmerim zaten babacan -Baba bizim niye yazlığımız yok -Oğlum biz yüzyıllar önce yerleşik hayata geçmişiz zaten yaylak kışlak yaşantı çok eskilerde kaldı -Ne varsa eskilerde var diyen sensin babacım -Kime çektin olum sen -Baba bizim niye yazlığımız yok -Valla baba bi yazlık alırsan içkiyi sigarayı bırakcam -Oğlum yazlık parasıyla beyaz işine gireriz sende rahat edersin bende rahat ederim -Bende ottan kurudan sıkılmıştım zaten iyi olurdu -Baba bizim niye yazlığımız yok -Büyüyünce senin olur inşallah evladım -olmazsa ben karı satmayı düşünüyom baba büyünce -idealist yavrum benim -Baba bizim niye yazlığımız yok -Magazin programları izle oğlum senin yaşayamayacaklarını canlandırıyolar adamın gözünde -vallamı baba -Valla ben nasıl bu yaşa kadar sabrettim sanıyosun -Baba bizim niye yazlığımız yok -Yazın oralar çok kalabalık oluyo evlat istanbulun keyfini çıkarsana sen -40 derece mi galata kulesi buharlaşıyo baba boğaz kuruyacak -Bende kurudum lan asgari ücretle azami çalışan benim köye gideriz haftaya...
![]() |
#22 |
Usta Yiğido
![]() Futbolla İlgili Beddualar
Takımının İampiyonlar Ligi maçını seyrederken elektrikler kesile? G.Saraylılarla dolu bir otobüste giderken cep telefonundaki F.Bahçe Marşı melodisi çala inşallah? Askerde Erman Hoca gibi çavuşu ola da sürüm sürüm sürüne! 250 lira verip girdiği maçta midesi bozulasıca da 90 dakikayı tuvalette geçiresice? Memleketin bütün spor yazarları hafıza kaybına uğraya da Kaya Çilingiroğlu?na muhtaç ola? Transfer taksitine güvenip de aldığın arabana haciz gele inşallah! Barcelona'ya transfer olup da yağmurlu bir günde Espanyollu bir taksicinin arabasına binersin inşallah? Lig TV seyrederken risıvırı bozula! Rakip taraftar sitesine uygunsuz mesaj yazarken kimliği tespit edilesice! Tam Milli Takım'a seçilmişken Sezer yeni bir kararname imzalaya da yerine Patagonyalı birini vatandaş yapıp kadroya alalar inşallah? Fener'de oynayasın da Avrupa kupası maçına çıkasın inşallah! G.Saray?ı tutup da stat projesinin bitmesini bekleyesin emi! Lig A'ya düşesin de maçları radyodan dinleyebilir miyiz? diye kara kara düşünesin! Düğününün olduğu gün takımının İampiyonlar Ligi maçı olasıca? Kayın pederi ezeli rakibini tutasıca! Yanlış turnikeden girip de rakip taraftarın arasında kalırsın inşallah! Takımının şampiyonluk maçı ÖSS'ye denk gelesice! Fener'de oynayıp da üç gün önce süper kahraman üç gün sonra vatan haini ilan edilesice! Fener'i tutup Avrupa kupası maçı; Cim Bom'u tutup Kadıköy'de Fener maçı izleyesin inşallah; inim inim inleyesin! Tam da turnikenin önüne geldiğinde kombineni evde unuttuğunu fark edesin inşallah? 1000 km deplasman yapıp da emniyet tarafından maça alınmayasın emi!
![]() |
#23 |
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MeLody58 Şuan
![]() Son Aktivite: 02.06.2015 17:15
Tecrübe Puanı: 886
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() SANANE ELTÜGİLE GEDİYOM HEHE :dD
Yeni ilçe olan bir köye trafik ışıkları yeni konmuş, ışıkların altında bir polis bekliyor ve halkın ışıklara uymasını sağlamaya yani bir çeşit trafik eğitimi vermeye çalışıyormuş. O sırada, bakmış ki; bir kadın, elinde tuttuğu çocuğuyla, kırmızı yanarken karşıya geçiyor.Hemen seslenmiş : -Hanım, hanım! Nereye? Kadın dönüp : -Vıy! demiş. Sana ne? Eltimgile gidiyom. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Usta Yiğido
![]() Baba Para Versene
Baba para versene -Ne parası ? -Walla fark etmez Türk parası, amerikan parası, İngiliz parası olabilir. -Yaaa sabır -Baba para versene. -ulan daha dün para vermedim mi ben sana. Napcan yine -baba kontörüm bitti kontör alacam. -Ulan senin hattın faturalı değil mi? Dün de faturamı yatıracam diye para aldın yimezler. -Öyle mi dedim. Tüüühh. -Baba bana para lazım? -Nekadar lazım? -200 ytl yeter. -okadar mı? Dur askılıkta ceketimin cebinden alıp geleyim. Çaaaaat. -tühhh ulan baba yine kaçtı? Bir haftadır aynı numara. -Baba para versene biraz. -ulan artık elin ekmek tutsun çalışta kazan lan -Nedemek yaa sen bana 18 yaşımı geçene kadar bakmakla yükümlüsün yasal olarak yani. -uLan eşoleşşek sen 18 yaşını geçeli 18 yıl oldu nerdeyse. -hadi yaa okadar oldu mu?? -Baba biraz para versene. -Lan ben senin yaşındayken eşek gibi çalışıp 4 nüfusu besliyodum. Bir gün yine çalışırken -Eywahh yine başladı. Tam 1 saat 20 dakika sürer bu nasihatnameyi okuması. Maçı kaçıracam. Keşke istemeseydim. -Baba -yinemi para istiyon -yok baba. Para istemiyom. -Aslan oğlum -Baba süper bi iş kuruyom. Yalnız bu iş için annemin altınlarına ihtiyacım var baba. Köşeyi dönüyoruz yakında. -yürü git ulan bu kaçıncı. -baba para -ahh kalbim -baba tamam baba şaka yaptım. -ohhhh. -Baba paran var mı? -Var ama vermem. -Hönk -Baba para versene . -Napcan yine parayı -baba selinin doğum günü hediye alcam -Ulan bu selininde yılda 360 kere doğum günü oluyoo. -yemedim ama neyse.. -babişşşş sen ne sürdün bölee bugün ne güzel kokuyosun -40yıllık parfüm kızım ne yenisi yaa -babişş sana bugün bi güzellik gelmiş yaa çok yakışıklısın vallaa kimin babasıı -kızım kısa kes ne istiosun? -canının sağlığı ee bide paraa -napıcan bakim daha dün verdik yaaa -yaaaaaa babaaaaaa dün nolduuuu biliomusun bak anlatıyım -aman yavrum sus yaa valla kaç para istiosan vercem yeterki sus
![]() |
#25 |
Usta Yiğido
![]() Karşılıklı Veda Mektubu
SEVGİLİ EİİME; 7 senelik evliliğimizde sana iyi bir eş olmaya çalıştım ve zannedersem de oldum, ama hiçbir zaman senden bunun karşılığını görmedim. Hele şu son iki hafta benim için bir cehennemden farksızdı. Bugün Patronun beni arayıp senin bugün işten ayrıldığını söylediğinde bu artık bardağı taşıran son damla olmuştu. geçen hafta eve geldiğinde, ne saçlarımdaki değişikliğin ne de senin en sevdiğin yemeği pişirdiğimin farkına bile varmadın, hatta senin için kendime yeni aldığım geceliği bile giydiğimi farketmedin. Ama sen ne yaptın? eve geldin, iki dakika içinde yemeği mideye indirdin, televizyonda maç seyrettin ve gidip yattın. Artık ne bana beni sevdiğini söylüyorsun ne de bana dokunuyorsun, hiç ama hiç birşey yapmıyorsun. Sen ya beni aldatıyorsun ya da beni artık eskisi gibi sevmiyorsun. işte bu yüzden artık seni terkediyorum Not: Lütfen beni aramaya kalkma, erkek kardeşinle beraberim ve sana hayatında mutluluklar dilerim.!!!! SEVGİLİ ESKİ KARIMA; Karıma, inan yazdığın bu mektuptan başka, hiç ama hiç birşey beni bu kadar sevindirmezdi. Evet doğru, 7 Yıldır evliydik, ama iyi bir eş olmak dışında, bana herşeyi yaptın. Tamam çok fazla Spor programlari seyrediyordum, çünkü senin dırdırlarını ancak bu şekilde biraz olsun duymamazlıktan geliyordum, ama bu bile fayda etmiyordu. Tabiki geçen hafta saçlarını neredeyse tamamen kestirip tam bir erkeğe benzediğinin farkına varmıştım! tam "aynı Erkeğe benzemişsin diyecektim ki,aklıma annemin bir sözü geldi; "Eğer ağzını güzel bir söz söylemek için açmıyacaksan hiç açma". "senin en sevdiğin yemeği yaptım" derken galiba sen beni Kardeşimle karıştırmıştın, çünkü o yaptığın yemek benim hiç sevmediğim bir yemekti!! Ben yatmaya giderken üzerinde yeni ve çok çekici bir gecelik vardı tamam, ama üzerinde hala etiketi duruyordu, ve inşallah bu bir tesadüftür ama, geceliğin fiyatı 49.99'du ve o gün kardeşim benden tam 50£ borç almıstı? Ama biliyormusun bütün bunlara rağmen ben seni hep sevmiştim, ve herşeyin birgün güzel olucağını, değişiceğini ve mutlu olucağımızı umuyordum. İşten ayrılmamın sebebine gelince, o gün Lotto'da tam 10 Milyon Euro kazandığımı öğrenmiştim, hemen Patrona çıkıp istifamı verdim ve ikimiz için Jamayka'ya iki bilet aldım, ama eve geldiğimde sen bir mektup bırakıp gitmiştin. Belki de bu olayların böyle gelişmesinin bir sebebi vardı ve böyle olması gerekiyordu. Dilerim seçtiğin ve herzaman hayalını kurduğun bu hayatta mutlu olursun. Avukatımın dediğine göre "bıraktığın bu mektuptan sonra, benden hiç bir Nafaka talep etmeye hakkın yokmuş!!! nerdeysen orda kal!!! Not: Bu seni ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama, adı Carl olan kardeşim bir zamanlar Carla idi...
![]() |
#26 |
Usta Yiğido
![]() İaheste Hanımın Kocası ve Reklamlar
Siz sıcak evinizde oturmuş televizyon seyrederken televizyon reklamlarının çekildiği evlerde hayat nasıl devam ediyor hiç düşündünüz mü? Düşünmezsiniz tabi... Oysa o evlerde daha sonra ne dramlar yaşanıyor bir bilseniz!... Çünkü çocuklar evde olup biteni babalarına anlatmaya çok meraklıdırlar. "Babaaa bugün bizim evde kim vardı biliyor musun?" "Kim evladım ?..." "Yeşil adam... Pencereden girdi. Banyoda annemle bişeyler konuştular." "Lan İaheste kim lan bu yeşil adam? Gözlerini mosmor yapmadan önce söyle kim?...." "Ayol Persil'in yeşil adamı işte." "Persil kim ?" "Ah imdaaat... Bırak saçlarımı Nevzat..." Kadın yediği dayakla o geceyi atlatır. Sabah olur. Adam işe gider. Kadın tam kendine gelmiştir ki kapı çalınır. Gider kapıyı açar. Kapıda Mehmet Ali Erbil vardır. "İyi günler hanfendi. Bana beyazlarınızı gösterir misiniz ?" "Bu masum sahnenin akşam olunca babaya nasıl anlatıldığını artık siz tahmin edin. "Babaaa bugün de bizim eve kim geldi biliyor musun ?" "Kim geldi ulan ?" "Mehmet Ali Erbil geldi." "Eeeee ?" "Anneme 'beyazlarınızı görebilir miyim ?' dedi. Annem de ona bütün beyaz renkli iç çamaşırlarını gösterdi" "Lan İaheste, beyaz kefenini de gösterdin mi lan? Seni az sonra saracağım kefeni niye göstermedin lan ?" "Bey dur vurma. Reklam için gösterdim" "Başka neyini gösterdin lan ?" "Ayol sadece iç çamaşırlarımı gösterdim. Adam kapıma gelip dayanmış 'benim sana gösterecek bişeyim yok' diyemezdim ya" "Peki üstünde miydi çamaşırların ?" "Bazıları..." "Yeaaaaaaah" O geceki 4.6 şiddetindeki dayağın merkezininin Kandilli rasathanesine göre İstanbul'un 15 kilometre kadar uzakta bir gecekondu mahallesi olduğu tespit edilir sadece. Kadın şans eseri hayatta kalır. Ertesi gün olur. Koca işe gider. Kadın artık yediği dayaklardan ve kıskanç kocanın kapının önüne koyma tehditlerinden bezmiş bir şekilde televizyonda Yalan Rüzgarı seyrederken kapı bir daha çalınır. Bu kez kapıda Mehmet Aslantuğ vardır. "Hanfendi gözlerinizi bağlamama izin verir misiniz? Sizinle bir deneme yapmak istiyorum" Kızıl saçlı velet için akşam babasına anlatacağı yeni bir hikaye vardır artık. "Babaaa bugün eve gene bir adam geldi." "Ulan gene mi?" "Evet baba. Annem bahçede çamaşırları asarken yanına yaklaştı." "Hiaaag" "Sonra annemin arkasına geçip gözünü bağladı." "Eeee, annen bağırmadı mı oğlum?" "Hayır bağırmadı" "Sonra adam anneme bişeyler tutturdu." "İaheste bildiğin bütün duaları etmeye başla geliyorum. Eee sonra?" "Annem de adama 'Haklısınız çok yumuşak' dedi..." "İaheste duayı boşver. Kelime-i şahadet getir...
![]() |
#27 |
Usta Yiğido
![]() Kızların Espiri Yapmama Nedenleri
1.espri yapmak ince zeka gerektirir. kızlarda pek bulunmuyo 2.gulmekten veya dedikodu yapmaktan zamanla korelmis olan yetenek. 3.yaptıkları esprilerin komikliği ve havasıyla yanındaki kızları etkilemeye ihtiyaç duymamaları. biri bana o zaman lezbiyenler neden espri yapamıyor derse, ona diğer yanağımı dönmem, kaç lezbiyen tanıdın ki derim 4.bilim adami ve harbici muhendis niye olamiyorlarsa ondandir. yalniz 1-2 (3 degil) istisna tanidim. yine de genelleme icin ziyadesi ile yeterli gormekteyim. 5.bir ruh bilimci ve profesor olmush adam sole demektedir...ki dedi 'insanları,uzerinde genel yazan kavanozlara koymadan once,serce parmagınızla kulagınızdaki pisligi bir guzel sıyırarak alın...ki onyargılarınız dis etinize batmasın'' iste boyle demis o adam ama kim ne anladı,anladıysa nasıl anladı,neresiyle anladı?.. bilinmez 6.bir insanin espri yapamama nedeni neyse aynisidir, cinsiyet farki olarak degil de yetenek olarak dusunmek gerekir. diger sekilde kizlarin espri yapamadiklarini dusunerek asagilanmaya basvurulursa; espri yapamayan erkeklerle de "ehehe olm kari gibi adamsin, espri bile yapamiyosun ejeje top" diye dalga gecmek revadir. 7.erkeklere, kendilerini tatmin etmek için bir alanda olsun bir fırsat vermektir efnm bunun nedeni.. 8.en basit neden erkek cinsinin topluluk önünde kendini ve başkalarını rencide etmeye daha yatkın olmasıdır. zira modern toplum düşene, rencide olana, eksik olana, zavallı olana gülmeyi sever. yap(a)mama burada bir eksiklik ya da yeteneksizlik olarak değil, bir yapmamaya mecbur kalma, istememe anlamında alınırsa daha mantıklı olacaktır. 9.kadın-erkek yaklaşımlarındaki geyiksel inanç geleneklerinden biri...zaten "zeki ve keskin goren " insanlar ancak espri yapabilir ama burda bağlayıcı olan nokta kadınlara toplumsal yonden verilen degerler , bebekleriyle oynaması , en iyi ev kadını olması ve mukemmel es olmasıyla sınırlıyken satır aralarında hiç "espri" uretmeye fırsat olmaz... cunku eglence ve zeka erkeklere tahsis edilmistir baska bir ihtimalde beklenmemelidir... kızlar espri yapıp ortam hakimiyetlerini eline gecirseydi hayat başka turlu akardı kesinlikle... 10.espri switchlerinin dogu$tan off gelmesi de olabilir bittabi.. 11.belki de onlarin göğüslerine bakiyor oluşumuz dikkatlerini dağitiyordur... 12.erkekler konuşarak kendilerine ait fikirleri oluşturmaya daha eğilimlilerdir. çoğu kız için konuşmadan ziyade görüntü önemlidir, tenezzül etmezler espriye falan. öte yandan bir de sadece birkaç kişinin bildiği bir olayı anımsatacak bir sözcük ile yerlerde yuvarlananlar vardır, ki onlarla aynı ortamı paylaşmak sıkıcılığın sınırlarını zorlar. 17.yapamama" fiiliyle genelleme ve hatta sexisme kaymasina ragmen bunun dogru oldugu durumlar vardir, bu da genelde toplumun komik kizi degil de suskun silik kizi makbul gormesi, bazi kizlarinda makbulden sayilmak icin zekalarini bu yonde kullanmayi secmemesinden kaynaklanmaktadir. erkek esprili girisken olunca karizmatik kadin olursa laubali ve bilmis olur kisilerin gozunde cogu zaman. 13.kendinle dalga gecebilmeden daha ziyade,espri ugruna kendini asagilayabilmenin(mamanin) baya bi payi vardir bunda.simdi soyle oluyo,(bel alti olayini haric tutarsak),belli bi arkadas grubu icerisinde herkes birbiriyle samimi olduysa,yani kanka modundaysa artik mizah kavrami ve o grubun mizah anlayisida yon degistirmeye baslar,ilk baslardaki en azindan birbirini fazla tanimazken mecburiyetten gosterilen yapay sayginin yerini lackalik alir birazda ve espr idenilen kavram birbirine laf sokma ve takilmaya doner.bu karsidakini cidden sevmedigin icini degildir ama boyledir. cogu zamanda espri icin kendini farkli tiplere sokman gerekebilir(stand upcilarin cogunun iyi oyuncu olmasi geyigi),hatta bazen salak taklidi yapman,burda civir iste olay,kizlar yapamaz bunu daha dogrusu yapmaz ama burda da soyle bi olay var,bazen hatta cogu zaman komik takilan ya da biseyi iplemeyen kisilerin cogu aslinda bunu kendilerine faydasi oldugu icin yapiyodur,yani kendisini daha asagida gosteren ya da sebek modunda takilan kisi bunlari grupta ya da ortamda daha iyi konuma gelmek icin yapiyodur yani kendini yuceltmek icin aslinda.burdada bi kiz kendini mizah yonunden ispatlama ihtiyaci hissetmez ,cogu zaman kasmaz yani,ama erkekler bun uyapmak zorundadir(brad pitt gibin degilse mecburdur). 14.kizlarin espri yapmama nedenlerine sebep olan nedenlerdir. "ya esprim begenilmezse?, ya ortama agir kacan bir espri yaparsam?, ya yanlis bir espri yaparsam?" gibi bircok dusunceye kapilabilecek olan kiz veya kizlarin kendini garantiye almak icin kullandigi bir yontemdir. bazi istisnalar disinda kizlar aslinda espri yapabilir ama yapabildigi esprilerin ortam tarafindan nasil karsilanacagi onlar icin erkeklerin nasil karsilanacagina oranla cok daha onemli oldugu icin siklikla gerceklesmez. 15.bazen karsı cinsin onları anlama ihtimalinin olmadıgını düsünmeleri 16.muhtemel cok fazla sut icmemislerdir.vucutlarindaki kan besin degerleri erkekleri kadar yuksek deildir. bu tur rahatsizliklarda kizlarin yumurtlama donemlerine denk dustugunde asabiyet yapabilmektedir. dolunay zamani kizlarin bazen guldurebildigi saptanmistir. buna dolunay in med cezir sirasinda kan seviyesini yukselttiginden gerceklestigi savunulmaktadir. sakatat yiyenlerin ise maximum seviyede espri yapabildikleri bilinmektedir. ayrica kizlarin sakini konusmayini makbuldur**
![]() |
#28 |
Usta Yiğido
![]() Ver Gazı
abi senin için sünger gibi içer diolar -içerimde bugün midem iyi değil yaa -sende mi fos çıktın bea abi -3tane birayı yuvarladık olumm -gençliğinde bi kasa içermişin abii -hala gencizzz olumm -tamam abi neyse boşver -içerim lan nolcak getirinn (2saat sonra) -kaçınjjjı oldu lan bu?hıcjjk -17desın abi -bişii oluooo lan banaa! (hastanede) -geçmiş olsun abi bünyenin zayıf oldunu bilsek içirmezdik okadar sana -sağolun!hiç bişii hatırlamıom valla -çık şurdanda bi rakı mangalla kutlayalı -adam 120ıyle gıdıo abii geçemez -nası geçemez beaaaa!geçer abimm -lan oluuum adamın arabasına baksana -abi hem arabanaa hem sana laf soktu -izleyin nasıl geçiomm cıykkkkkkkkkk!!!gümmmmmmmmm -adam resmen senin manitayı kesiyor -hadi lann!!hangisi??? -şu abiii ufak tefek olann -nesi ufak tefek lan izbandut gibi maşallah -korktun yani abi -ne korkçam lan??? -ne duruon abiiii (gidiş ve 2.80yere uzanış) -ne bu abi kılıbık mısın? -o nerden çıktı? -yenge arayıp duruo?tmm aşkımlar cicimler falan -yok ya durumu idare ediozzz -aç telefonu kim erkek göster abii -yapiiim di mi? -erkeksen göster tabi abi!yüz vermiecen (tel açılır) -bana bak aşkım!!pardon bana bak lan -noluoo necati ne dion sen? -hesap mı soruon lan?evin reisi benim!kodum mu oturturum!!ona göre -kahrolmayasıca herif!sakın eve gelme!!parçalarım seni!! (tel kapanır) -bak özür diledi bidaa aramıyacakmış!!sizin evde fazla yatak varmıydı?? -aleme akıoz abi gelion mu? -yok evde hanım bekler -peki abi!!pembe dizi seyredersin -ne dion oluuumm? -yok bişii bea abi?ev erkeği olmuşun onu diom -yok öle şey geliom bende (ertesi gün) -bitirdiniz lan beni karı boşanma davası açtı!bidaa size uyanı... -kız resmen kesio senı beaa -bana mı bakıooo?? -yok banaaa bakıo -bakmıoo -biz abimizi playboy gibi adam sanalım -öleyim -git söle abi ozman kıza bugece senle takılsın (gidilir okkalı bi tokat yenilir bira söylenir sessizce içilir) -patron senin hakkını yiyiyor abii -yok beaaa -sen eşşek gibi çalış fazla mesayi yap herkesle aynı parayı al -hakket lan -git söle patrona versin hakkını -söleyemem -pardon seni cesur sanmışım abi ben -gidiom lannn (5dk sonra işten kovulmuş biçimde geri dönülür) -kızın babası orda git iste işte kızı -olur mu lan burda? -kızı sevmıon abi sen sevsen hemen giderdin? -ne diecem oluummm -Allah'ın emri die gir işte konuya (10dk sonra) -ufff adam emekli albaymış lannn!!pis dövüooo
![]() |
#29 |
Usta Yiğido
![]() Amerikan ve Türk Ağızları
Amerikan: hey dostum burda bir problem mi var ? Turk: noluyo lan burda ? Amerikan:: hey jerry gel pizza ye dostum... Turk: sülo gel lan buraya mis gibi menemen yaptık... Amerikan: nasıl gidiyor mike? Turk: nörüyon la? Amerikan: korkarım seni öldüreceğim! Turk: salavat getir ulan ... Amerikan: oov dostum hic cool olmamissin. Turk: bu ne hİ¢l lan Amerikan: hey steve, neden kendine bir içki koymuyosun? Turk: la süleyman, kap iki bira gel bakim hemen! Amerikan: lanet olsun sana christine! Turk: Allah cezanı versin nurcan! Amerikan: Tanrı aşkına brad kes sesini artık! Turk: Allahım sabır ver, sus lan yeter! Amerikan: aman tanrım şimdi ne yapıcaz?!? Turk: ayvayı yedik. Amerikan: help me please... Turk: hadi abi tut bi ucundanda itelim şu arabayı!!! Amerikan: ne derler bilirsin jack, hayat beklenmedik sürprizlerle doludur... Turk: valla oğlum bir söz var hani, kaderde varsa üzülmek neye yarar süzülmek... Amerikan 1: dante'nin bu kitabını okudun mu micheal? Amerikan 2: aaa evet , gercekten edebi değeri olan bir çalışma Turk 1: abi da vinci sifresini okudum süper! Turk 2: lan bırak! iyice entel dantel oldun ! Layt herif !! Amerikan::FBI... bir kac soru sorabilir miyim? Turk: polisim ben! nerdeydin lan dün ? Amerikan:: gidebilirsiniz arkadaşlar. Turk: toz olun!!
![]() |
#30 |
Usta Yiğido
![]() Dengesiz Espiriler
- Abi beni niye anlamıyon, sende idrak yolları enfeksiyonu mu var? - Dün bir Amerikalı gördüm abi. Nassı İngilizce konuşuyo görecen. - Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı. - Üniversite öğrencisinden okey, bilardo dersleri. - Sanık! Ayağa kalk! ve çocuklu kadınlara yer ver. - Kopye gelecek yeden kola esirgenmez. - Kumarı bırakacağıma bire on bahse girerim. - Bilmemek ayıp değil yeterki çaktırma. - Daha son kullanma tarihine çok var. Yavaş iç meyve suyunu. - Eskiden hiçbir işi tamamlayamazdım ama bu ke - O kadar kekemeydi ki, kendisine saldıran adama "Ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim" diyene kadar bizim bildiğimiz kızlardan oldu. - Düşün ve hepimizi şok et böylece. - Son gülen hep sen olacaksın. Çünkü herşeyi geç anlıyorsun. - Kendim için istiyorsam namerdim. Allah'ım annem için bana zengin ve güzel bir gelin ver. - 1958'de içilen kahvelerin hatrı dolmuştur. İlgilenenlere duyurulur. - Kızlarda baktığım ilk şey onların bana bakıp bakmadığıdır. - Reklamların en heyecanlı yerinde film koymalarına sinir oluyorum. - Eğer intihar etmezsem ölürüm ya!.. - Sözlüden zayıf aldım ama olsun önemli olan katılmaktı. - Yok abi, bu teknolojik gelişmenin SONY glmez. - Bu yaşta bu zeka, ilerde mutlaka geri zeka. - Paranın ne önemi var. Mühim olan miktarı. - Ayakkabılarınızı kirletmeyin. Çoraplarınızın içine giyin. - Bugün hangi semtlere temiz hava verilecek? - Asansör bozuktur. En yakın asansör karşı apartmandadır. - Nefes alamıyorum. Atmosferi açın. - Amerikan futbolu spor ise savaş olimpiyattır. - Ders çalışmak bir eğlencedir ama canım hiç eğlenmek istemiyor. - Yüce şeytan! Sen bizim sevaplarımızı bağışla. - Allah seni mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz bıraksın. - Bugün bundan sonraki hayatımın ilk günü. - Tam düne alışırken bugün oldu. - Bildiğim tek şey, hiçbir şey bilmediğim. - Kaynanam kayboldu. Görenlerin görmemezlikten gelmeleri rica olunur. - İlahi Azrail! Sen adamı öldürürsün. - Başına kuş pislemiş, anaaa jöleymiş. - Sekiz zayıflı bir karne kaybolmuştur. Bulanların insaniyet namına çöpe atmaları rica olunur. - İçine ders çalışma isteği gelirse sakın telaşlanma, otur geçmesini bekle. - Tek maddelik anayasa önerisi : "Herkes kafasına göre takılsın." - Aaa! Annemle babam aynı gün evlenmiş. - Annemler dört kardeş, hayret dayımlar da dört kardeş. - Paraya para demezdi, çünkü "r"leri söyleyemezdi. - Futbolcular, çimlere basmayalım. - İşşt! Yavaş solla şoför uyuyor. - Gelinle damadın ayağına basacaksın, gırtlağına değil. - Eğer birisini unutmak istemiyorsan ona borç ver. - Ne güzel, senin zeka sorunun yok. Çünkü senin zekan yok. - Aşk + hayale dalmak = Sınıfta kalmak - Tam öğrenmeye başlamıştım, okullar kapandı. - Beni takip etme, kayboldum. - İehri terkediyorum, hesap lütfen. - Sağlam yaşa, pahalı çal, hızlı kaç. - Ölenle ölünmez, mirasına konulur. - "Bütün kadınlar güzeldir" lafı sürümden kazanmak isteyen erkeklerin uydurmasıdır. - Ozon delik, dünya yuvarlak. Abi ne sapık bir gezegende yaşıyoruz. - Where is the hareket, there is the bereket. - No rahmet, without zahmet. - Oldu, gözlerim doldu. - Gerizekalılığın üniversitesi olsaydı, seni dekan yaparlardı. - Dünyada oksijeni karbondioksite çevirmekten başka işlere de yaramalısın. - Kadın hakkı yoktur, çünkü Hakkı erkek ismidir. - Edison elektriği buldu, faturasını biz ödüyoruz. - Bekarlık sultanlıktır, fakat er ya da geç demokrasiye geçilir. - Güzellik Allah vergisidir. Sivilceler ise KDV'si. - Sırtımda çok büyük bir yük var. Aa! O da ne? Okul çantasıymış. - Telefon numaramı kaybettim, sizinkini ödünç alabilir miyim? - Sigara ölümdür! Türk genci ölümden korkmaz. - Stres, sınavda kopyasız kalmaktır. - Sıkıcı dersleri değerlendirin. kitabınızın kenarını süsleyin. - Gül de dişlerin hava alsın.
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Gülmeye Son Hız Devam Ediyoruz | _DuMaN_58 | Arşiv | 9 | 17.07.2007 18:04 |