|
|
#21 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#22 |
|
Tecrübeli Yiğido
![]() ![]() ![]() srilanka Şuan
Son Aktivite: 07.06.2009 14:23
Tecrübe Puanı: 664
![]() |
ameliyat mı anlamadım ne demek istedin kardeşim
|
|
|
#23 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivaburs Şuan
Son Aktivite: 18.03.2016 23:10
Tecrübe Puanı: 1671
![]() ![]() ![]() |
Ne hasta bekler sabahı
Ne genç ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğm kadar N.F.K.
|
|
|
#24 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() altuntas58 Şuan
Son Aktivite: 11.10.2012 21:24
Tecrübe Puanı: 4565
![]() |
Efkarlıyım bu gece
İsmin dudağımda hece O yemyeşil gözlerin Çözümeyen bilmece
|
|
|
#25 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ebubekir çakmak Şuan
Son Aktivite: 13.03.2010 13:51
Tecrübe Puanı: 743
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ßiz SİVASIN Gerilim Saçan Sokaklarında Daha oyun oynamayı ßilmezken bıçak çekmeyi Adam Kesmeyi Öğrendik Sevdik mi Allahına Kadar Vurduk mu Damarına Kadar Şimdi Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki SİVASLI olmayanlara Sevmeyi ßiz Öğrettik.
|
|
|
#26 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
BEN BU ŞEREFSİZLER ARASINDAN ANLIMIN AKIYLA ÇIKAMAZSSAM ONA YANARIM..BEN BU KANI BEŞ PARA ETMEZLERİN ARASINDAN ÇIKAMAZSAM ONA YANARIM..BEN SEVİYORUM DEYİPTE LUKS SEVDASINA TUTULANLAR ARASINDAN ÇIKAMAZSSAM ONA YANARIM. BEN SEVGİYİ İÇTE DEGİLDE DIŞTA ARAYANLAR PARAYA TAPANLAR ARASINDAN ÇIKAMAZSAM ONA YANARIM........
|
|
|
#27 |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ofgurleyuk78 Şuan
Son Aktivite: 29.01.2010 17:58
Tecrübe Puanı: 798
![]() |
Bu yaşta beni de efkarlandırdınız. Alın bir tanede benden.
BÖYLE BİR SEVMEK (NE KADINLAR SEVDİM) Ne kadınlar sevdim zaten yoktular Yağmur giyerlerdi sonbaharla bir Azıcık okşasam sanki çocuktular Biraksam korkudan gözleri sislenir. Ne kadınlar gördüm zaten yoktular Böyle bir sevmek görülmemiştir Hayır sanmayın ki beni unuttular Hala arasıra mektupları gelir Gerçek değildiler birer umuttular Eski bir şarkı belki bir şiir Ne kadınlar sevdim zaten yoktular Böyle bir sevmek görülmemiştir Yalnızlıklarımda elimden tuttular Uzak fısıltıları içimi ürpertir Sanki gökyüzünde bir buluttular Nereye kayboldular şimdi kimbilir Ne kadınlar sevdim zaten yoktular Böyle bir sevmek görülmemiştir Atilla İlhan
|
|
|
#28 |
|
Usta Yiğido
![]() |
İşte bir tane daha.. Seveceğinizi umarım... Dikkat bu şiir bağımlılık yapabilir..
BEN SANA MECBURUM ben sana mecburum bilemezsin adını mıh gibi aklımda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ısıtıyorum. ağaçlar sonbahara hazırlanıyor bu şehir o eski İstanbul mudur karanlıkta bulutlar parçalanıyor sokak lambaları birden yanıyor kaldırımlarda yağmur kokusu ben sana mecburum sen yoksun. sevmek kimi zaman rezilce korkuludur insan bir akşam üstü ansızın yorulur tutsak ustura ağzında yaşamaktan kimi zaman ellerini kırar tutkusu bir kaç hayat çıkarır yaşamasından hangi kapıyı çalsa kimi zaman arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu fatih'te yoksul bir gramofon çalıyor eski zamanlardan bir cuma çalıyor durup köşe başında deliksiz dinlesem sana kullanılmamış bir gök getirsem haftalar ellerimde ufalanıyor ne yapsam ne tutsam nereye gitsem ben sana mecburum sen yoksun. belki haziran da mavi benekli çocuksun ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor belki körsün kırılmışsın telaş içindesin kötü rüzgar saçlarını götürüyor ne vakit bir yaşamak düşünsem bu kurtlar sofrasında belki zor ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden ne vakit bir yaşamak düşünsem sus deyip adınla başlıyorum içim sıra kımıldıyor gizli denizlerin hayır başka türlü olmayacak ben sana mecburum bilemezsin. Atilla İlhan
|
|
|
#29 |
|
Usta Yiğido
![]() |
Bende de epey efkar varmış..
YAĞMUR KAÇAĞI elimden tut yoksa düşeceğim yoksa bir bir yıldızlar düşecek eğer şairsem beni tanırsan yağmurdan korktuğumu bilirsen gözlerim aklına gelirse elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni geceleri bir çarpıntı duyarsan telâş telâş yağmurdan kaçıyorum sarayburnu'ndan geçiyorum akşamsa eylül'se ıslanmışsam beni görsen belki anlayamazsın içlenir gizli gizli ağlarsın eğer ben yalnızsam yanılmışsam elimden tut yoksa düşeceğim yağmur beni götürecek yoksa beni Atilla İlhan
|
|
|
#30 | |
|
Usta Yiğido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HaKaaN Şuan
Son Aktivite: 02.05.2015 02:29
Tecrübe Puanı: 767
![]() |
Alıntı:
Bu şehir o eski sivasmıdır.. karanlıkta bulutlar parçalanıyor. sokak lambaları birden yanıyor kaldırımlarda yagmur kokusu.. ben sana mecburum sen yoksun... alibaba da yoksul bir baglama çalıyor.... eski zamanlardan bir cuma çalıyor durup köşe başında deliksiz dinlesem... sana kullanılmış bir gok gostersem.. haftalar ellerimde ufalanıyor... ne yapsam ne tutsam nereye gitsem.. ben sana mecburum sen yoksun....
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye Okuyor. (0 Kay?tl? Üye Ve 1 Misafir) | |
|
|